Nu Skin

10 lucruri care te fac mai atrăgătoare și nu au de-a face cu aspectul fizic

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Ne îndrăgostim de cineva dintr-un motiv anume și rămânem alături de persoana respectivă pentru că reușește să ne facă să ne simțim speciale. De cele mai multe ori, dragostea este oarbă. Oricât am încerca să explicăm ce anume ne-a atras la persoana iubită, cuvintele sunt de prisos. Ne îndrăgostim de suflete alături de care rămânem legate o viață întreagă.

Deși ai crede că bărbații sunt atrași mai mult trăsăturile fizice, se pare că anumite calități care nu țin de aspectul fizic sunt cele care îl conving că ești femeia visurilor lor. Nu trebuie să fii 90-60-90 ca să cucerești inima unui bărbat, nici să ai trăsăturile Angelinei Jolie. Trebuie să fii tu însăți, cu zâmbetul mereu pe buze și naturală.

În galeria de mai sus vei afla care sunt cele 10 lucruri care te fac mai atrăgătoare și care nu au de-a face cu aspectul fizic!

Ai simțul umorului

Ai simțul umorului

O femeie cu simțul umorului va avea mereu ceva deosebit. Bărbații sunt mai atrași de femeile care au o atitudine optimistă și reacționează pozitiv la glumele lor. Așadar, când vei râde data viitoare la glumele lui, fii sigură că te va găsi de-a dreptul adorabilă!

Ești spontană

Ești spontană

Dacă ești dispusă să lași toate proiectele la care lucrezi și să pleci într-o excursie neplănuită cu persoana dragă, atunci cu siguranță majoritatea bărbaților te vor aprecia pentru asta. Conform scottbarrykaufam.com, faptul că ești spontană și îți place distracția este un lucru atrăgător și amuzant pentru bărbați. 

Ești sportivă

Ești sportivă

A practica un sport – indiferent ce anume – este una dintre cele mai atrăgătoare calități la o femeie, conform unui studiu din 2014. Chiar dacă nu ești spotivă de performanță, faptul că te vede în această ipostază îl va face să te aprecieze și să te dorească și mai tare.

Îți asumi riscuri

Îți asumi riscuri

Conform researchgate.net, faptul că ești neînfricată te face extrem de atrăgătoare în ochii unui bărbat. Dacă faci ceva riscant, precum skydiving sau săritul cu parașuta, îl vei atrage extrem de tare. Totuși, ai grijă să nu cazi în extrema cealaltă și să faci lucruri stupide, așa cum este condusul fără centură, deoarece nu va avea același rezultat.

Surse foto: iStock, Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta