Nu Skin
Optezi sa Impresionezi

10 lucruri la care sunt atenți bărbații și de care ție nu îți pasă

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Deși bărbații au o reputație proastă atunci când vine vorba de observarea anumitor detalii, se pare că este vorba doar de priorități diferite. Bărbații sunt de pe Marte, iar femeile... de pe Venus. Din acest motiv, avem lucruri diferite care ne suscită interesul și de care ținem cont.

Așadar, bărbații nu sunt complet insensibili, ci doar observă lucruri de care nouă nu ne prea pasă. De exemplu, se pare că bărbații sunt foarte atenți la modul în care interacționăm cu cei din jur, la simțul umorului pe care îl avem și la ce filme preferăm să ne uităm. Ești curioasă care sunt celelalte lucruri la care sunt atenți bărbații? Află din galeria de mai sus!

Eforturi

Eforturi

În ciuda credinței universale, bărbații observă atunci când faci un efort să te înțelegi cu prietenii lui sau când te străduiești să îi faci mama să te placă. Bărbații sunt foarte atenți atunci când vine vorba de relațiile pe care le ai cu persoanele dragi lui și observă imediat când nu îți convine ceva sau când ești falsă.

De câte ori porți aceleași haine

De câte ori porți aceleași haine

Deși majoritatea bărbaților nu au nicio problemă în a purta aceiași pantaloni scurți o săptămână, fii sigură că va observa că nu ți-ai mai schimbat pijamalele de trei nopți. Bărbații doresc să aibă mereu alături o femeie aranjată, chiar dacă ei nu sunt la fel de grijulii cu ei înșiși la capitolul igienă.

Obiceiuri

Obiceiuri

Eviți crăpăturile de pe trotuar? Sau poate obișnuiești să verifici fiecare etichetă înainte să cumperi ceva. Deși ți se pare că nimeni nu observă ceea ce faci, fii sigură că persoana dragă știe deja care sunt toate micile tale „secrete” și despre care tu crezi că nu sunt deloc evidente.

Cât de bine cânți în duș

Cât de bine cânți în duș

Deși ai crede că nu este atent când începi să cânți „I will always love you”, niciun bărbat nu rămâne indiferent în fața „talentului”. Bărbații observă imediat dacă ai ureche muzicală sau dacă doar îți place să îi chinui pe cei din jur.

Surse foto: Pixabay

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.8 (19)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta