10 lucruri pe care o femeie demnă nu trebuie să le accepte într-o relație

10 lucruri pe care o femeie demnă nu trebuie să le accepte într-o relație

Alexandra Dragoi

Crezi în egalitatea dintre o femeie și un bărbat? Atunci ar fi bine să fii o femeie independentă, inteligentă și suficient de hotărâtă. De cealaltă parte, bărbații nu trebuie să mai creadă în mitul prin care sexul masculin stă la cârma unei relații.

Totuși, până când aceste lucruri o să se implementeze în conștiința colectivă, femeia este considerată a fi sexul slab. Așadar, te invităm să citești articolul de mai în jos și să afli ce nu trebuie sa accepți într-o relație.

cuplu suparat

10 lucruri pe care nu trebuie să le accepți într-o relație

  1. Îți monitorizează activitatea

Doar pentru că te întâlnești cu cineva, fie că este vorba despre o prietenă sau un bărbat, asta nu înseamnă că trebuie să îi dai lui raportul. Nu trebuie să știe ce faci 24/24. Stabilește-ți spațiul tău privat și încearcă să nu vă mai împărtășiți absolut orice.

  1. Insulte

Cineva căruia îi pasă de tine nu va alege sub nici o formă să te jignească. Indiferent de context sau de motiv. Cuvintele urâte sunt pentru oameni slabi, iar un bărbat slab nu are ce să caute lângă tine. În plus, insultele sunt tot o formă de violență, și poate să mai fie doar un pas până la cea fizică.

  1. Nu îți acceptă prietenii

Prietenii apropiați sunt o extensie a ta. Sunt parte din tine, iar dacă iubitul tău nu îi acceptă, înseamnă că nici pe tine nu te vede prea bine și relația nu va avea o viață prea lungă.

  1. Vrea să petreceți timp numai voi doi

Dacă iubitul tău îți cere foarte des să petreceți timp numai voi doi, nu înseamnă că are prea multă iubire de oferit. Înseamnă că te vrea numai pentru el, și asta este, mai degrabă, o dovadă de ”simț al proprietății”, ceea ce te va face să te simți sufocată.

  1. Ține banii numai la el

De când bărbații sunt locțiitorii băncii? Toți banii din casă sunt la ei și tu trebuie să ceri bani cu țârâita. Draga mea, iubitul tău nu este părintele tău și nu are dreptul să hotărască ce se întâmplă cu finanțele.

  1. Ești ”cal de curse”

Dacă ești femeie nu înseamnă că toate atribuțiile din casă îți revin ție în mod obligatoriu. Orice om cu două mâini poate să întindă rufele pe sârmă. Încetează să te mai sacrifici!

  1. Uită să spună ” Te iubesc”

Dacă tu îți exprimi sentimentele prin cuvinte, poate să facă și el același lucru. Mai mult, ”te iubesc” trebuie să fie dovedit și prin fapte. Depinde numai de tine cum îți dorești să arate dragostea.

  1. Te învinovățește pe tine pentru eșecurile lui

Dacă el are impresia că eșecurile lui sunt cauzate de tine, nu trebuie să crezi și tu același lucru. Ba chiar poți să îi explici că nu este în regulă cum procedează și că atitudinea lui te deranjează.

  1. 10 telefoane în fiecare seară

Dacă te sună de multe ori, sub diverse pretexte, trebuie să începi să îți pui întrebări. Chiar îl interesează ce faci? Sau te verifică? Dacă face asta pentru a te verifica, înseamnă că încrederea lui în tine este zero.

  1. Nu îți suportă familia

Familia este cel mai de preț lucru. Dacă iubitul sau soțul tău nu poate să îi accepte, măcar de dragul tău, atunci există o probleme. Atunci când vizitele la părinții tăi se încheie cu critici la adresa lor este cazul să te gândești dacă mai vrei să îți petreci timp alături de acest bărbat.

Dacă în acest articol am discutat despre ce nu trebuie să accepți într-o relație, te invităm să citești și despre ce merită orice femeie atunci când este într-o relație

Surse foto: iStock

Articolul urmator
Relatia de iubire se construieste in doi: 7 lucruri mici care fac dragostea sa dureze
Relatia de iubire se construieste in doi: 7 lucruri mici care fac dragostea sa dureze
Care este limita ta intr-o relatie de cuplu?
Incepe quiz
Care este limita ta intr-o relatie de cuplu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (61)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.