Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

10 lucruri pe care să le ai în minte când îl ierți pe cel care te-a înșelat

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
A mai înșelat și în trecut?

A mai înșelat și în trecut?

Dacă are o istorie vastă și bogată de trădări în fostele relații, atunci cu siguranță, ar trebui să nu îl ierți. Pentru că o vorbă veche din popor spune că "dacă o face o dată, o face și a doua oară." Este mai puțin probabil ca el să-și schimbe vechile obiceiuri doar pentru că te-a rănit.

Înșelatul este cu adevărat un subiect foarte delicat. Există o mulțime de femei din întreaga lume care au experimentat înșelăciunea și infidelitatea în relații. De fapt, bărbații au mințit și și-au înșelat partenerele încă de când lumea și pământul. Nu este un fenomen nou pentru bărbați să se implice și în alte legături amoroase, în timp ce ar trebui să fie devotați unei singure persoane. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu este dureros pentru femeile care sunt trădate și mințite.

Întotdeauna va fi neplăcut când descoperi că bărbatul de care ești îndrăgostită tocmai te-a înșelat. Mereu este un tip diferit de durere atunci când absorbi șocul și trădarea, după ce a afli că ai fost înșelată. Știi că nu meriți și că partenerul tău a făcut o mare greșeală. Totuși, ai un moment de rătăcire și nu știi ce să faci mai departe.  

Există această dilemă foarte mare cu care se confruntă o mulțime de femei ori de câte ori sunt înșelate de bărbați pe care îi iubesc. Știu că merită mai mult și nu ar trebui să aceepte. Cu toate acestea, știu, de asemenea, că ar fi o pierdere mare pentru ele dacă ar renunța la acel bărbat. S-ar putea chiar tu să fii acum în această situație și să fii confuză. Alegerea e doar a ta, însă dacă te gândești să îl ierți, ar fi bine să iei în considerare câteva aspecte.

 

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!