10 lucruri pe care să le ai în minte când îl ierți pe cel care te-a înșelat

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Înșelatul este cu adevărat un subiect foarte delicat. Există o mulțime de femei din întreaga lume care au experimentat înșelăciunea și infidelitatea în relații. De fapt, bărbații au mințit și și-au înșelat partenerele încă de când lumea și pământul. Nu este un fenomen nou pentru bărbați să se implice și în alte legături amoroase, în timp ce ar trebui să fie devotați unei singure persoane. Cu toate acestea, asta nu înseamnă că nu este dureros pentru femeile care sunt trădate și mințite.

Întotdeauna va fi neplăcut când descoperi că bărbatul de care ești îndrăgostită tocmai te-a înșelat. Mereu este un tip diferit de durere atunci când absorbi șocul și trădarea, după ce a afli că ai fost înșelată. Știi că nu meriți și că partenerul tău a făcut o mare greșeală. Totuși, ai un moment de rătăcire și nu știi ce să faci mai departe.  

Există această dilemă foarte mare cu care se confruntă o mulțime de femei ori de câte ori sunt înșelate de bărbați pe care îi iubesc. Știu că merită mai mult și nu ar trebui să aceepte. Cu toate acestea, știu, de asemenea, că ar fi o pierdere mare pentru ele dacă ar renunța la acel bărbat. S-ar putea chiar tu să fii acum în această situație și să fii confuză. Alegerea e doar a ta, însă dacă te gândești să îl ierți, ar fi bine să iei în considerare câteva aspecte.

 

A mai înșelat și în trecut?

A mai înșelat și în trecut?

Dacă are o istorie vastă și bogată de trădări în fostele relații, atunci cu siguranță, ar trebui să nu îl ierți. Pentru că o vorbă veche din popor spune că "dacă o face o dată, o face și a doua oară." Este mai puțin probabil ca el să-și schimbe vechile obiceiuri doar pentru că te-a rănit.

Regretă că te-a înșelat?

Regretă că te-a înșelat?

Trebuie să îi analizezi bine comportamentul, acum, când totul a ieșit la iveală și nu mai poate să mintă. Dacă vezi că își cere scuze în acest sens, atunci merită să ierți. Dacă acționează ca și cum nu este ceva greșit în ceea ce a făcut, atunci este un semnal roșu, ar trebui să îți continui viața fără el.

Cum a fost relația cu cealaltă femeie?

Cum a fost relația cu cealaltă femeie?

Trebuie să afli ce fel de legătură a avut cu cealaltă femeie și cât de serios a fost totul. De exemplu, să fii într-o aventură emoțională cu altcineva ar avea mult mai multă însemnătate decât faptul că a făcut amor cu cineva după o beție din club.

Cum ar fi reacționat dacă tu l-ai fi înșelat?

Cum ar fi reacționat dacă tu l-ai fi înșelat?

Gândește-te bine cum și în ce mod s-ar fi schimbat situația dacă tu ai fi fost cea care l-a înșelat. Ce ar face el în acest moment? Acest lucru te poate ajuta să iei o decizie cu privire la viitorul relației tale și dacă mai merită să continui.

Surse foto: Istock

Articolul urmator De ce e așa greu să ierți persoana care te-a înșelat

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.