10 lucruri pe care un bărbat bun nu le va face femeii pe care o iubește

10 lucruri pe care un bărbat bun nu le va face femeii pe care o iubește
Cristina Gherghina

Se întâmplă adesea să îi rănim pe cei pe care îi iubim, însă nu intenționat. Toată lumea face greșeli și este perfect normal, pentru că dacă nu ar exista greșeli nu am avea din ce să învățăm. Cu toate acestea, ambii parteneri ar trebui să se simtă prețuiți în majoritatea timpului. 

Într-o relație, lucrurile nu vor fi întotdeauna roz pentru că vor exista situații când vor fi aruncate cuvinte pe care apoi ambii le vor regreta, însă este o diferență uriașă între a avea din când în când astfel de momente tensionate și a avea constant un comportament degradant față de partenerul tău de cuplu. 

De cele mai multe ori, o persoană care este supusă unui astfel de tratament toxic, ajunge să se îndoiască de sine și să-i caute scuze partenerului său pentru felul în care se comportă.

Este frumos să ai o inimă plină de compasiune și să încerci să vezi mereu ce e mai bun în oameni, dar dacă partenerul tău îți oferă un astfel de tratament trebuie să iei lucrurile ca atare și să realizezi că relația ta îți face mai mult rău, decât bine. Nu trebuie să uiți cât de valoros ești ca om și că meriți mult mai mult decât pe cineva care nu știe să te prețuiască. 

Atunci când îți vei da seama de acest lucru, vei găsi în sfârșit fericirea în brațele unui alt bărbat care te va iubi necondiționat.

Află din GALERIA FOTO care sunt cele 10 lucruri pe care un bărbat nu le va face niciodată femeii pe care o iubește!

Va pune obiceiurile lui distructive pe primul loc Vezi galeria foto » Te amenință, te lovește și te șantajează Te presează să faci lucruri care te fac să te simți inconfortabil

Surse foto: Istock

Articolul urmator
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
10 lucruri pe care să le faci acum dacă partenerul tău nu este afectuos
Ce tip de barbat te poate face fericita?
Incepe quiz
Ce tip de barbat te poate face fericita?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.