Nu Skin

10 lucruri pe care un bărbat bun nu le va face femeii pe care o iubește

Cristina Gherghina

Se întâmplă adesea să îi rănim pe cei pe care îi iubim, însă nu intenționat. Toată lumea face greșeli și este perfect normal, pentru că dacă nu ar exista greșeli nu am avea din ce să învățăm. Cu toate acestea, ambii parteneri ar trebui să se simtă prețuiți în majoritatea timpului. 

Într-o relație, lucrurile nu vor fi întotdeauna roz pentru că vor exista situații când vor fi aruncate cuvinte pe care apoi ambii le vor regreta, însă este o diferență uriașă între a avea din când în când astfel de momente tensionate și a avea constant un comportament degradant față de partenerul tău de cuplu. 

De cele mai multe ori, o persoană care este supusă unui astfel de tratament toxic, ajunge să se îndoiască de sine și să-i caute scuze partenerului său pentru felul în care se comportă.

Este frumos să ai o inimă plină de compasiune și să încerci să vezi mereu ce e mai bun în oameni, dar dacă partenerul tău îți oferă un astfel de tratament trebuie să iei lucrurile ca atare și să realizezi că relația ta îți face mai mult rău, decât bine. Nu trebuie să uiți cât de valoros ești ca om și că meriți mult mai mult decât pe cineva care nu știe să te prețuiască. 

Atunci când îți vei da seama de acest lucru, vei găsi în sfârșit fericirea în brațele unui alt bărbat care te va iubi necondiționat.

Află din GALERIA FOTO care sunt cele 10 lucruri pe care un bărbat nu le va face niciodată femeii pe care o iubește!

Va pune obiceiurile lui distructive pe primul loc

Va pune obiceiurile lui distructive pe primul loc

Viciile pot bloca capacitatea unei persoane de a iubi. Dacă dependența sa ține de substanțe ilegale, dragostea lui va fi și mai mult diminuată, deoarece acestea îl vor afecta atît la nivel psihic, cât și fizic. 

Ar trebui să știi că nu vei fii niciodată iubită pe deplin de o persoană care are o dependență pentru că aceasta va fi întotdeauna mai importantă pentru el decât vei fi tu. 

Foarte puține lucruri în viață sunt garantate, dar nu poți fi niciodată iubită profund de o persoană cu dependență, deoarece își va pune întotdeauna obiectul de dependență înaintea ta. Dependența atrage de la sine un comportament narcisistic și autodistructiv.

Te amenință, te lovește și te șantajează

Te amenință, te lovește și te șantajează

Dacă partenerul tău obișnuiește să te lovească sau să te amenințe, este destul de clar că nu putem vorbi despre iubire. 

Un bărbat care te iubește nu va îndrăzni vreodată să ridice mâna la tine sau să te umilescă și să îți scadă stima de sine. Nimeni nu ar trebui să treacă prin asemena experiențe, dar din păcate există foarte multe cazuri. 

Te presează să faci lucruri care te fac să te simți inconfortabil

Te presează să faci lucruri care te fac să te simți inconfortabil

Acesta este un semn clar al egocentrismului. Dacă o persoană te presează să faci lucruri care te fac pe tine să te simți inconfortabil înseamnă că acelei persoane nu îi pasă de tine. Acest gen de persoană te va vedea ca pe un obiect pe care îl poate folosi ori de câte ori va avea nevoie de ceva. 

Dacă ești empatică și îți face plăcere să ajuți pe toată lumea, trebuie să fii atentă în special la această capcană. Te simți bine atunci când oferi ceva, iar el se simte bine atunci când primește ceva de la tine - este rețeta perfectă pentru distrugere și relații clasice disfuncționale.

Nu își ține promisiunile și te minte în mod repetat

Nu își ține promisiunile și te minte în mod repetat

Încrederea reprezintă unul din stâlpii de bază a unei relații. Dacă partenerul tău obișnuiește să te mintă în mod repetat și nu se ține de promisiuni, atunci este clar că nu te iubește. 

Poate că ar bine să îți cauți fericirea în altă parte decât să stai sub același acoperiș cu un bărbat în care nu poți avea niciodată încredere.

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta