Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

10 Motive să te înregistrezi pe o platformă de întâlniri

Redactor Divahair.ro

Cu dragostea nu este de glumit. Paradoxal sau nu, deși iubirea este considerată unul din cele mai frumoase sentimente pe care le poate simți cineva, găsirea unui partener sau a unei partenere potrivite este pentru unele persoane o misiune mai dificilă decât absolvirea unei universități de prestigiu, clădirea unei cariere de succes, cumpărarea unei proprietăți și multe alte obiective greu de atins pe care ni le propunem de-a lungul vieții majoritatea dintre noi.

Din fericire însă, există și aplicații precum Lovemix unde cei însetați de dragoste își pot găsi parteneri pe măsura așteptărilor lor. Iar dacă și tu simți că ai multe de oferit, dar nu ai încercat niciodată până acum să folosești o platformă de întâlniri, îți prezentăm în continuare 10 motive pentru care ar trebui să te înregistrezi pe lovemix.com chiar acum!

cuplu la intalnire

1. Comoditate

Este foarte simplu să folosești o platformă de întâlniri, mai ales dacă ai deja un cont de Facebook. Tot ce trebuie să faci este să te înregistrezi ca bărbat, femeie sau cuplu și să cauți persoane care te atrag și care ar putea fi interesate la rândul lor de tine, fără a te deplasa din propria locuință.

2. Confidențialitate

Cât de stânjenitor este atunci când un prieten îți face cunoștință cu o altă persoană așteptându-te ca tu să o placi și să legați o relație, nu-i așa? Dacă ai trecut printr-o astfel de situație îți înțelegem aversiunea față de relații și în același timp îți recomandăm să încerci o platformă de întâlniri pentru că, prin aceasta, ceea ce se întâmplă între tine și oamenii cu care te întâlnești rămâne o chestiune confidențială.

3. Versatilitate

Fiecare are preferințele sale când vine vorba de relații. Poate că în acest moment nu te aștepți la nimic serios sau poate că, dimpotrivă, vrei să mergi la sigur și să găsești direct pe cineva alături de care să-ți trăiești restul vieții. Alegerea îți aparține și indiferent de așteptările pe care le ai, cel mai ușor mod de a-ți satisface dorințele este utilizarea unei platforme de întâlniri.

4. Compatibilitate

Vrei să întâlnești un bărbat care să te răsfețe? Sau mai degrabă o femeie delicată? Ori un cuplu pus pe șoti? Și când vine vorba de compatibilitate, cel mai sigur mod de a întâlni pe cineva cu care să te potrivești este înregistrarea pe o platformă de întâlniri.

5. Rentabilitate

În țările dezvoltate, ca Japonia de exemplu, a apărut un fenomen social caracterizat prin lipsa de interes a persoanelor tinere în întâlniri cu potențiali parteneri. Mulți cred că acest lucru se datorează faptului că tinerii din ziua de azi, spre deosebire de generațiile mai în vârstă, nu sunt interesați de relații sexuale sau de întemeierea unei familii, dar adevărul este că, din cauză că valorile sociale s-au schimbat mult de-a lungul timpului și în prezent libertatea este prețuită mai mult decât câștigurile financiare, tinerii nu vor să-și chetuliască puținii bani de care dispun pe întâlniri care nu duc nicăieri. Dar, ca multe alte probleme prezentate aici, și aceasta poate fi rezolvată ușor printr-o platformă ca lovemix.com deoarece persoanele care folosesc astfel de platforme au niște scopuri bine definite și astfel, se pot omite pașii intermediari ca ieșirile în oraș, mesele la restaurant sau mersul împreună la cumpărături și în momentul întâlnirii persoanele implicate pot face din start ceea ce și-au propus inițial.

6. Rapiditate

Rentabilitatea nu este singurul motiv pentru care mulți evită să se întâlnească cu alte persoane. O întâlnire eșuată nu este altceva decât o pierdere de timp, dar și din acest punct de vedere cea mai bună soluție este utilizarea unei aplicații de întâlniri.

7. Imagine

Înainte de a lua niște hotărâri ferme, vrei să prezinți persoanelor cu care te întâlnești doar anumite aspecte din viața ta? O poți face folosind o platformă de întâlniri unde să te prezinți exact așa cum ai vrea să te cunoască toată lumea.

8. Motivație

Când vezi că există atât de multe persoane care caută dragostea ca și tine, brusc începi să te simți mai motivat nu-i așa? Transformă un ideal în realitate prin folosirea unei platforme de întâlniri și află pe pielea ta cum este să trăiești un vis.

9. Alternative

Odată ce te-ai întâlnit față în față cu cineva este mai greu să spui next sau dimpotrivă, să accepți la rândul tău un refuz. De aceea, mai ales dacă te știi ca o persoană pretențioasă, este mai bine să folosești o platformă de întâlniri care îți oferă mii de alternative toate într-un singur loc.

10. Distracție

Găsirea dragostei este o călătorie în sine și poți profita la maxim de fiecare moment din ea dacă folosești o platformă de întâlniri ca lovemix.com.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!