Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

10 poziţii de sărut care te duc în al nouălea cer

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Ah, ce importanță are un simplu sărut timid atunci când ești adolescent și simți fiorii primei iubiri! Câtă așteptare, câtă timiditate, câtă agonie și câți fluturi în stomac implică! Cu toate acestea, pe măsură ce înaintăm în vârstă și în relația amoroasă în care ne aflăm, importanța sărutului și timpul pe care i-l acordăm acestuia scad considerabil, din nefericire pentru noi, adulții. Lucru mai mult decât greșit, deoarece acesta are o semnificație mare pentru corp și suflet.

Recomandarea noastră? Pentru un preludiu de nota 10+, o sporire a intimității în cuplu și o viață intimă mai mult decât satisfăcătoare, să învățăm despre cele 10 tipuri de sărut – de la cuminte la pasional, ațâțător, senzual, amețitor, electrizant, romantic sau agresiv - care ne pot duce pe culmile plăcerii!

Sărutul „Unul-lângă-altul”

Cuplu care se saruta in pat

Cum funcționează: Stați unul lângă altul pe canapea, bancă sau pe pat. Întindeți-vă gâtul și aplecați-vă ușor unul spre celălalt și sărutați-vă. Partenerul poate să-ți cuprindă tandru obrazul cu palma făcută cupă, sau viceversa.

De ce să îl încerci: E inocentă, dar deschisă oportunităților, pașilor următori. Poziția perfectă de pus paie pe foc, de ațâțat partenerul.

Sărutul „Piept-în-piept”

Cum funcționează: Deși denumirea sună rigid, nu este nimic rigid în această poziție de sărut! Dimpotrivă, se anunță o sesiune pasională, până îți pierzi respirația și-ți amorțesc buzele. Asta deoarece este una dintre pozițiile de bază, aleasă instinctiv de majoritatea cuplurilor, indiferent de stadiul relației. Ei doi, față în față - ea, cu mâinile atârnate de după gâtul lui, el cu mâinile cuprinzându-i talia.

De ce să îl încerci: Atingerea piepturilor voastre contopește bătăile inimilor și apropierea extremă naște o intimitate înnebunitoare.

Mușcătura dragostei, varianta cuminte

Cum funcționează: O vânătaie uriașă pe gât, obținută în urma unor momente pline de pasiune, este chiar ultimul lucru pe care l-ar vrea cineva, bărbat sau femeie, corect? Mai mult decât corect! Dar ce ne facem dacă partenerul este atât de apetisant încât, pur și simplu, nu ne putem abține? Ei bine, apelăm la varianta ei mult mai cuminte, mai senzuală și mai puțin... vizibilă chiar și 2 săptămâni mai târziu. Nu e nimic greșit în a-l mușca ușor – bineînțeles, dacă este și el de acord -, în timp ce-l săruți aproape pierdut, doar cu vârfurile buzelor, pe iubitul tău, în zona din spatele urechii și chiar și pe claviculă. Dimpotrivă! O să vezi cum i se face pielea de găină și crește în el dorința de a merge mai departe.

De ce să îl încerci: Această poziție este incredibil de erotică, stimulând atât zonele erogene din zona gâtului persoanei care se bucură de acest tratament, cât și centrii nervoși din buzele celei care răsfață, pregătind senzual și complice terenul pentru pașii următori ai preludiului.

Sărutul „Femeia-deasupra”

Cum funcționează: Determină-ți partenerul să stea întins pe spate – de parcă asta ar fi și greu! -, iar tu urcă-te senzual peste el, încolăcindu-ți picioarele în jurul taliei lui. Lasă-te cu toată greutatea trupului tău peste pieptul lui și sărută-l cu poftă.

De ce să îl încerci: Te afli deja într-o poziție extrem de senzuală, înnebunitoare atât pentru creier, cât și pentru zonele genitale. Iar faptul că alegi să te rezumi numai la asta o face să fie și mai erotică – preludiul perfect!

Sărutul „Doar cu limba”

Cum funcționează: simplu, atât de simplu! Partenerii se sărută folosindu-se exclusiv de limbi, nu de buze, atât timp cât se pot abține să nu se devoreze, cu totul, unul pe celălalt.

De ce să îl încerci: Aceasta este una dintre cele mai intime forme din toate cele care există în lume. Da, cere ceva dexteritate și obișnuință între cei doi parteneri, dar e o formă provocatoare și amuzantă prin care te poți apropia de ținta ta amoroasă și poți crește intimitatea în cuplu.

Sărutul „Trebuie să te am acum!”

Cum funcționează: Indiferent de ținta voastră – peretele, patul, masa din bucătărie -, acest tip de sărut e focos, e o explozie de pasiune, e îndrăzneț!

De ce să îl încerci: este o reacție de moment, rapidă, spontană, o culminare a dorințelor ascunse și clocotitoare ale celor doi parteneri, care urmează să-și declare și iubirea fizică.

Sărutul „Lingură față în față”

Cum funcționează: Titlul ei face referire directă la poziția intimă lingură/linguriță. Această poziție de sărut este asemănătoare cu aceea piept-în-piept, numai că are loc la orizontală. Partenerii stau întinși pe o parte, față în față, cu pelvisurile atingându-se și mâinile încolăcindu-se unul de celălalt, și încep să se exploreze unul pe altul cu buzele.

De ce să îl încerci: Este o poziție tandră, relaxată, cel mai adesea întâlnită în ritualul de dimineață al cuplului, la trezire, când corpul e încă adormit și ochii încă lipiți de somn, sau seara, la întoarcerea acasă după o zi lungă și epuizantă la locul de muncă.

Sărutul Spiderman

Cum funcționează: Similar poziției femeia-deasupra, dar capetele partenerilor sunt poziționate exact invers, iar sărutul are loc cu susul în jos.

De ce să îl încerci: pe lângă faptul că ne duce direct cu gândul la scena sărutului din filmul cu același nume, această poziție conferă și o anumită putere persoanei care o inițiază, pare că ea controlează situația și cele ce vor veni în desfășurarea acțiunii.

Sărutul „Oriunde-dar-nu-pe-gură”

Cum funcționează: Sunt atât de multe erogene în zona feței și a gâtului, încât ar fi păcat să nu profităm de ele! Așa că până să te arunci, pofticioasă, asupra buzelor partenerului, explorează senzual zona, gâtului, lobii urechii, clavicula, colțul buzelor... fii creativă!

De ce să îl încerci: Este, practic, un preludiu pentru preludiu, când dai târcoale pradei, fără să știe exact când treci la stadiul următor.

Sărutul pe o singură buză

Cum funcționează: Folosește-ți ambele buze ca să explorezi buza de jos a iubitului tău: linge-o senzual, mușc-o și suge-o ușor, urcându-l pe culmile disperării și ale plăcerii.

De ce să îl încerci: e incredibil de erotică și ațâțătoare această poziție! Îl face pe partenerul tău să ardă de nerăbdare și să ceară mai mult de la tine cu fiecare secundă care trece.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (37)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!