Nu Skin

10 semne că bărbatul de lângă tine e un imatur care îți va strica viața

Cristina Gherghina

Se știe că bărbații se maturizează mai greu decât noi, femeile, tocmai de aceea tindem să alegem parteneri mai mari decât noi, în speranța că astfel vom avea o relație echilibrată. Totuși, doar pentru că un bărbat este mai în vârstă, nu înseamnă neapărat că este și matur. 

Într-adevăr nu este nimic în neregulă, ca bărbatul de lângă tine să mai facă glume copilărești sau să se mai joace din când în când la calculator, însă când vine vorba de chestiuni serioase, diferențele de vârstă emoțională pot crea probleme într-o relație.

Află din GALERIA FOTO care sunt semnele la care trebuie să fii atentă și care îți spun că partenerul tău este imatur! 

Ești prima lui relație adevărată

Ești prima lui relație adevărată

Dacă relația lui cu tine este prima de când a terminat liceul, înseamnă că va trebui să îl înveți cum funcționează o relație în lumea reală, adică cea a adulților. 

Singurele lui exemple la acest capitol sunt relațiile din liceu, cu femei la fel de imature ca el, ceea ce înseamnă că orice dispută sau discuție în contradictoriu va însemna pentru el o problemă de viață și de moarte. De asemenea, nu va putea să gestioneze o situație conflictuală și nu vei putea purta cu el o conversație ca între doi oameni maturi. 

Nu știe să comunice cu tine

Nu știe să comunice cu tine

Comunicarea este cheia oricărei relații fericite. Însă, așa cum aceasta poate lega doi oameni, lipsa ei îi poate despărți. Evident, vor exista certuri, neînțelegeri și momente în care aproape vă veți despărți, iar comunicarea va fi singura soluție pentru a vă salva relația. 

Însă, în cazul în care partenerul tău este imatur, acesta se va enerva dacă tu vei dori să purtați o conversație serioasă. De asemenea, argumentele sale vor fi puține și chiar ilogice, câteodată. 

Este mai important pentru el să aibă mereu dreptate

Este mai important pentru el să aibă mereu dreptate

Într-o relație sănătoasă, trebuie să existe un echilibru între ceea ce oferi și ceea ce primești. Însă, dacă partenerul tău iubește mai mult să aibă dreptate decât te iubește pe tine, nu este deloc un bărbat, ci doar un băiat încăpățânat. În unele situații este mai bine să uiți de mândrie, dar, din păcate, mulți bărbați nu sunt dispuși să renunțe la ea.

El nu greșește niciodată

El nu greșește niciodată

Un bărbat imatur nu-și va recunoaște niciodată vina. Cu toate că există dovezi care demonstrează clar că el este cel care a greșit, un bărbat imatur va întoarce întotdeauna situația în favoarea lui, astfel încât tu să pari cea vinovată. Tot din cauza imaturității, îi va greu să își ceară iertare și va prefera să joace rolul victimei până când vei ceda și îi vei mai acorda o șansă. 

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta