Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

10 semne că te iubeşte în secret

Marţi, 19.04.2016

Bărbaţii nu îşi exprimă cu uşurinţă sentimentele, motiv pentru care trebuie să descifrezi singură dacă cel pe care îl placi simte şi el ceva pentru tine. De asemenea, pentru a afla dacă vreunul dintre bărbaţii din jurul tău este îndrăgostit de tine în secret, te poţi orienta după aceste semne.

Aşadar, iată 10 semne că te iubeşte în secret!

Semne că un bărbat te iubeşte în secret: descifrează semnalele!

Nu este dificil să observi semnele că un bărbat te iubeşte în secret. Tot ce trebuie să faci este să fii atentă la atitudinea pe care o are în prejma ta. Indiciile vor apărea pe rând şi te vor convinge că inima lui bate pentru tine.

1. Este protector cu tine

Atunci când eşti în preajma lui, nu ştie cum să îţi acorde mai multă atenţie. Pare pregătit să îţi ofere tot ajutorul lui şi să te protejeze de orice ar putea să te pună în pericol.

2. Te priveşte cu afecţiune

Şi privirea este unul dintre semnele că te iubeşte în secret. Dacă ţi se întâmplă să îl surprinzi că te priveşte într-un mod drăgăstos, apoi se uită brusc ruşinat în altă parte, înseamnă că simte ceva pentru tine. Nu degeaba se spune că ochii sunt oglinda sufletului. Prin ei poţi să vezi zbuciumul din inima admiratorului tău.

3. Te ascultă cu interes

Nu mulţi bărbaţi au răbdare să asculte supărările femeilor, ci doar cei care iubesc sincer. Atunci când un reprezentant al sexului opus îţi soarbe fiecare cuvânt şi îţi mângâie chipul cu privirea lui, nu mai ai nevoie de nicio altă dovadă. Este evident că este îndrăgostit lulea de tine.

4. Observă repede schimbările tale fizice

Noi, femeile, ştim cu siguranţă cât de repede observă bărbaţii noua coafură ori tunsoare... Există totuși şi bărbaţi care ne admiră din umbră şi care se uită atent la noi: cei care ne iubesc în secret. Dacă observaţia vine acompaniată de complimente, nu trebuie să mai ai nicio îndoială în privinţa a ceea ce simte.

5. Nu acordă atenţie altor femei

Indiferent cât de frumoase sunt, nu îi acordă atenţie niciuneia dintre femeile din preajma lui. În plus, nu răspunde afirmativ nici avansurilor din partea vreuneia. Se pare că tu eşti centrul Universului său şi nu mai are ochi pentru altcineva.

6. Se bucură de fiecare atingere a ta

Printre semnele că te iubeşte în secret se numără şi atingerile banale de zi cu zi. Pentru altul nu înseamnă nimic, dar pentru el sunt un motiv întemeiat să zâmbească toată ziua. Poate că acest indiciu te face să te gândeşti că este obsedat ori disperat, însă în acest mod el află dacă persoana lui te atrage ori nu.

7. Este dispus să facă orice pentru tine

A acceptat să te însoţească la o sesiune de shopping aproape interminabilă? Este dispus să te aştepte până termini toată treaba din casă? Dacă te gândeşti că este ceva în neregulă cu el, află că este doar îndrăgostit. El este dispus să fie lângă tine la bine şi la rău, pentru că fiecare clipă petrecută alături de tine este un cadou frumos al vieţii.

8. Îşi aminteşte ce spui

Îţi aminteşte până şi vorbele banale pe care le-ai spus în urmă cu câteva luni? Crezi că este vorba doar despre o coincidenţă? Ei bine, nu! Acest băiat suspină după tine în secret.

9. Nu uită zilele tale speciale

Fie că este vorba despre ziua ta de naştere ori despre cea de nume, el nu uită niciodată să îţi spună „La mulţi ani!” şi să îţi ofere o atenţie drăguţă. Astfel de ocazii nu sunt speciale doar pentru tine, ci şi pentru el.

10. Nu poate să stea supărat pe tine

Indiferent de ceea ce îi faci ori îi spui, nu stă prea mult timp supărat pe tine. Nici măcar nu mai contează dacă i-ai cerut scuze ori nu. Pentru a-i „topi” supărarea din suflet, este suficient să îi zâmbeşti. 

După ce ai descoperit aceste semne că te iubeşte în secret, mai ai vreo îndoială în privinţa sentimentelor lui? Doar de tine depinde ceea ce se va întâmpla mai departe. Poţi să transformi totul într-o poveste de dragoste frumoasă ori să îl îndepărtezi, pentru că nu îi împărtăşeşti sentimentele.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (105)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  top 5 divahair.ro

  • vizionate
  • votate
  • discutate
  1. Care este semnificația orelor și a minutelor în dragoste (2181724 vizite)
  2. Ai fost femeia vieții lui și te-a pierdut! 11 semne că i-ai frânt inima în milioane de bucăți. Nu te va uita prea curând! (3843 vizite)
  3. Ce să faci când nu îl mai doresti fizic pe partenerul tău de viață, ca să-ți salvezi relația (2241 vizite)
  4. 6 motive pentru care încă îl mai vânezi deși ți-e clar că nu este omul potrivit pentru tine (838 vizite)
  5. Dacă bărbatul tău reacționează urât în aceste 7 situații este semn clar că nu e cel alături de care destinul vrea să îmbătrânești (305 vizite)
  1. Care este semnificația orelor și a minutelor în dragoste (nota 4.3)
  2. Ai fost femeia vieții lui și te-a pierdut! 11 semne că i-ai frânt inima în milioane de bucăți. Nu te va uita prea curând! (nota 1.8)
  1. Cele 7 lucruri pe care să le faci, urgent, dacă EL a încetat să-ți mai dea semne de viață (0 comentarii)
  2. 6 motive pentru care încă îl mai vânezi deși ți-e clar că nu este omul potrivit pentru tine (0 comentarii)
  3. Dacă bărbatul tău reacționează urât în aceste 7 situații este semn clar că nu e cel alături de care destinul vrea să îmbătrânești (0 comentarii)
  4. Ce să faci când nu îl mai doresti fizic pe partenerul tău de viață, ca să-ți salvezi relația (0 comentarii)
  5. Ai fost femeia vieții lui și te-a pierdut! 11 semne că i-ai frânt inima în milioane de bucăți. Nu te va uita prea curând! (0 comentarii)

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!