Nu Skin

10 semne că te va părăsi

Ionelia Olteanu
Își schimbă poza de profil de pe Facebook

Își schimbă poza de profil de pe Facebook

Vei spune că acest lucru este absurd și că nu are nicio importanță. Oamenii își schimbă în permanență poza de profil de pe Facebook, fără ca asta să însemne ceva. Cu toate acestea, se știe că o poză poate face cât o mie de cuvinte. Dacă la începutul relației voastre partenerul tău are o poză pe Facebook în care sunteți amândoi, iar după un timp o schimbă cu alta, care îl afișează doar pe el, e clar că are intenția clară de a se despărți de tine și de a căuta altceva.

Există anumite momente în care relația trece prin câteva dificultăți care îi afectează pe cei doi parteneri. Important este cum aleg ei să reacționeze și care sunt modalitățile pe care le preferă pentru a trece peste obstacole. Nimeni nu își dorește ca povestea de iubire frumoasă să se termine brusc, însă, de foarte multe ori, acest lucru este inevitabil.

Dacă observi că partenerul tău are un comportament ciudat pe care nu reușești să ți-l explici, înseamnă că el nu are curajul de a spune lucrurilor pe nume. Cel mai bine ar fi să acorzi o atenție mai mare anumitor semnale pe care el ți le dă. Este foarte posibil să fie indicii clare ale faptului că urmează să pună punct relației.

Descoperă în galerie care sunt cele 10 semne pe care partenerul ți le dă atunci când are intenția de a te părăsi!

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!