Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

10 semne că va fi alături de tine pentru toată viața

Sorina Corneanu

Persoana potrivită nu apare la orice pas. Tocmai de aceea, după numeroase experiențe mai puțin reușite, atunci când simți că l-ai găsit pe acela care te completează, vrei să te asiguri că lucrurile sunt exact așa cum par. Există anumite calităti pe care ar trebui să le urmărești la partenerul de viață, dar și semne clare care îți spun că acesta va fi întotdeauna alături de tine.

Iată 10 semne care îți confirmă că va fi alături de tine pentru toată viața

Are grijă ca tu să fii fericită. Nu pentru că i-ai cerut-o, nu pentru că are intenții ascunse, ci pentru că zâmbetul tău este prețios, iar fericirea ta înseamnă și fericirea lui. Astfel, vei observa o mulțime de gesturi mici, simple, nu neapărat materiale, care îți vor face ziua mai frumoasă, te vor scoate din orice stare apăsătoare și îți vor reda bunăstarea.

cuplu fericit

Nu e interesat de flirturi pasagere cu alte femei. Chiar dacă ești tentată să crezi că toți sunt, e bine să iei în calcul și posibilitatea ca partenerul să nu aibă ochi decât pentru tine. În cazul acesta, fidelitatea nu este o luptă, ci o normalitate.

Comunică. Foarte mulți bărbați se sperie de discuțiile lungi, ignoră problemele cuplului și așteaptă ca partenera să facă totul. Asta în situația în care nu așteaptă să se rezolve totul… de la sine. Dacă ai alături o persoană care vede atunci când lucrurile nu merg chiar bine, dacă vrea să discutați și să rezolvați problemele, înainte să se agraveze, iar liniștea relației voastre e pe primul plan, atunci poți fi sigură că ai lângă tine persoana potrivită.

Te ascultă și se implică direct în rezolvarea problemelor pe care ai le ai. Dacă are întotdeauna răbdarea necesară să te asculte, să te înțeleagă, să te accepte exact așa cum ești și să lase critica deoparte, unicul său scop fiind ca tu să te simți din nou sigură pe tine și liniștitî, atunci nu ar trebui să mai ai îndoieli legate de durabilitatea relației voastre!

Alege să își petreacă timpul liber cu tine. Ar putea ieși în oraș cu prietenii sau și-ar putea vizita familia, însă fiecare oră liberă o petrece alături de tine și are grijă să te surprindă cu activități care să te bucure. E limpede că va fi lângă tine pentru toată viața!

cuplu in bucatarie

Sexul este, evident, o parte importantă a unei relații, dar nu este singurul lucru care contează. Baza oricărei relații reușite și de durată este prietenia. Dacă prietenia dintre voi este la fel de importantă precum latura intimă, atunci te poți bucura că ai alături un om pentru care ceea ce crezi și simți tu este mai important decât corpul tău!

Dacă toate ideile lui viitoare te includ, dacă vorbește întotdeauna despre ce ar vrea să faceți împreună, despre cum vede viitorul alături de tine și, mai presus de toate, dacă observi că te implică în toate planurile pe care le demarează, atunci ai găsit persoana potrivită. Ce îndoieli mai ai că n-ar fi alături de tine pentru toată viața?

Se bucură de reușitele tale ca și cum ar fi ale lui. Sărbătorește fiecare succes al tău, te susține în tot ceea ce te reprezintă și te pasionează, iar nereușitele tale îl întristează în egală măsură. Felicitări! Ai lângă tine o persoană empatică și sinceră, pentru care sentimentele tale chiar contează!

Vezi și 10 semne că te iubește!

Vorbește despre tine. Nu mulți bărbați discută cu prietenii despre partenerele lor, iar când o fac, e posibil ca discuțiile să nu fie dintre cele mai ortodoxe. Dacă observi că el discută despre relația voastră și despre schimbările frumoase pe care le-ai adus în viața lui, te poți simți mândră că ai alături un partener care merită efortul.

Te apreciază și te admiră atunci când ești aranjată, dar nu se simte mai puțin atras de tine atunci când alegi să îți petreci timpul îmbrăcată comod, în haine simple, de casă. Acesta este un semn destul de important, care îți poate spune că tot ceea ce ești tu valorează mai mult decât etichetele pe care le au hainele tale și că nu atracția fizică vă ține împreună!

Bărbatii și femeile tind să-și exprime sentimentele în moduri foarte diferite, chiar unice. Generalizările, atunci când vine vorba de iubire, nu prea își au rostul, dar, dacă vrei să te asiguri ca partenerul îți va fi alături pentru toată viața, aceste zece semne pot fi repere excelente. La fel, opusul lor ar trebui să te pună serios pe gânduri.

Surse foto: iStock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.8 (9)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!