Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

10 texte pentru invitații de nuntă

Vineri, 22.07.2016

Fie că îţi doreşti o nuntă nonconformistă, una tradiţională, clasică, sau visezi să fie în aer liber, pe plajă ori într-o sală fastuoasă de bal, invitaţia de nuntă este foarte importantă şi trebuie să fie pe măsura aşteptărilor, deoarece este ca o carte de vizită a nunţii perfecte. Iar textul invitaţiei este şi el un punct de atracţie. 

Venim în ajutorul tău cu 10 idei de texte pentru invitații de nuntă!

10 texte pentru invitații de nuntă

Texte clasice

1. Fie ca ziua de (ziua săptămânii), (data nunții) să rămână o clipă de neuitat în inimile părinţilor noştri (prenumele și numele părinților miresei) și (prenumele și numele părinților mirelui) şi a noastră ce păşim pe drumul vieții (prenumele miresei) şi (prenume mirelui), îndrumaţi cu mândrie şi satisfacţie de naşii: (prenumele nașei) şi (prenumele și numele nașului), care vor veghea ca iubirea noastră să se împlinească prin sfânta taină a căsătoriei dată de bunul Dumnezeu, ce se va oficia la Biserica (numele bisericii), din (adresa bisericii), la ora (ora stabilită).

Ne vom simţi onoraţi să vă avem alături de noi în ambianţa restaurantului (numele localului) din (adresa localului), începând cu ora (ora stabilită).
Vă aşteptăm cu drag!

2. Viaţa le-am dăruit-o noi: (prenumele și numele părinților miresei) și (prenumele și numele părinților mirelui),
Fericirea şi-o făuresc singuri: (prenumele miresei) şi (prenume mirelui)

Bucuria le-o dăruim cu toţii în ziua de (ziua săptămânii), (data nunții), participând la celebrarea cununiei religioase care
va avea loc la Biserica (numele bisericii), din (adresa bisericii), la ora (ora stabilită) şi la tradiţionala petrecere a tinerilor căsătoriţi care se va desfăşura la (numele localului), din (adresa localului), începând cu ora (ora stabilită).

Pe drumul ce-l vor urma, vor fi călăuziţi de naşii: (prenumele nașei) şi (prenumele și numele nașului).

Vă aşteptăm cu drag!

Texte romantice

1. Două inimi, o singură dragoste,
Două promisiuni, un legământ,
Două vieţi devin una.
(prenumele miresei) şi (prenume mirelui)   

Două familii: (prenumele și numele părinților miresei) și (prenumele și numele părinților mirelui)
Vă invită să luaţi parte la sărbătoarea naşterii unei noi familii.

Evenimentul va avea loc la Biserica (numele bisericii), din (adresa bisericii), la ora (ora stabilită), iar petrecerea tinerilor căsătoriţi se va desfăşura la (numele localului), din (adresa localului), începând cu ora (ora stabilită). 

Familiile de onoare: (prenumele nașei) şi (prenumele și numele nașului)

2. Un suflet cald să mă-nţeleagă
Ne-am căutat o viaţă-ntreagă
Să fie a mea, să fie al meu
Acum pornim uniţi pe-acelaşi drum.

Familiile (prenumele și numele părinților miresei) și (prenumele și numele părinților mirelui)
Vă aduc cu bucurie vestea căsătoriei copiilor lor (prenumele miresei) şi (prenume mirelui),
Şi vă aşteaptă să luaţi parte la săvârşirea cununiei religioase la Biserica (numele bisericii), din (adresa bisericii), la ora (ora stabilită). 

Am dori să vă bucuraţi alături de noi la Restaurantul (numele localului), din (adresa localului), începând cu ora (ora stabilită).

Naşi: (prenumele nașei) şi (prenumele și numele nașului)

Vă aşteptăm cu drag!

3. Te încredinţez de dragostea mea şi te conduc în locul sacru în care-ţi voi jura în faţa lui Dumnezeu, a părinţilor (prenumele și numele părinților miresei) și (prenumele și numele părinților mirelui) și a naşilor (prenumele nașei) şi (prenumele și numele nașului), a prietenilor şi a rudelor să te iubesc mereu.

Noi, (prenumele miresei) şi (prenume mirelui), ne-am hotărât să ne unim în dragoste şi înţelegere, la Biserica (numele bisericii), din (adresa bisericii), la ora (ora stabilită). 

Sărbătoarea va continua între şampanie şi tort la Restaurantul (numele localului), din (adresa localului), începând cu ora (ora stabilită).

Vă aşteptăm cu drag!

Texte haioase

1. (prenumele miresei) şi (prenumele mirelui)
Liberi şi nesiliţi de nimeni, fără opoziţie şi în consens unanim cu familiile (prenumele și numele părinților miresei) și (prenumele și numele părinților mirelui),

Vă invită la pecetluirea duhovnicească a cununiei lor, ce se celebrează la (numele bisericii), din (adresa bisericii), la ora (ora stabilită).

Petrecerea continuă la (numele localului), din (adresa localului), începând cu ora (ora stabilită).

Zvonul care circulă e adevărat, tinerii şi-au găsit şi naşi: (prenumele nașei) şi (prenumele și numele nașului).

Vă rugăm să confirmaţi prezenţa domniilor voastre până la data de (data confirmării). 

Vă aşteptăm cu dragoste!

2. Madame şi Monşerici!

Dintr-o soţietate fără prinţipuri, care va-să-zică că nu le are, vă aşteptăm negreşit pe data de (data evenimentului) cu mare veselie la cununie, pen’că bibicul (prenumele mirelui) şi duduia (prenumele miresei), iubindu-se la nemurire de când s-au văzut întâiaşi dată pentru prima oară, s-au hotărât să-şi puie pirostriile, ce-i drept după lupte seculare, ce au durat aproape 7 ani!

Jupânul (prenumele și numele nașului), mare pişicher, parol, dimpreună cu consoarta, cucoana (prenumele nașei), va fi mare naş mare la cununia religioasă de la Biserica (numele bisericii), din (adresa bisericii), la ora (ora stabilită), unde mirii se vor uni în faţa lui Dumnezeu cu toată amoarea şi devoţiunea.

Clondirele cu mastică primă, sărmăluţele, friptura şi lăutarii le găsiţi la local nene! Ai, n-ai treabă, începând cu orele (ora stabilită) seara trecute fix, vino la Restaurantul (numele localului)!

Aşa că vă aşteptăm, la o adică, şi să nu ne lăsaţi cu onoarea nereperată, că vitriol englezesc încă se mai găseşte!

Ale Dumneavostră familii încuscrite şi fericite, (prenumele și numele părinților miresei) și (prenumele și numele părinților mirelui)

3. Stimatele victime, (prenumele miresei) şi (prenume mirelui), împreună cu părinţii (prenumele și numele părinților miresei) și (prenumele și numele părinților mirelui), vin în întâmpinarea temerilor dvs. conform cărora vă gândeaţi cu groază că o să fiţi invitaţi la nunta lor. Ei elimină orice urmă de dubiu şi v-o pun pe hârtie. Zvonul care circulă e adevărat.

Tinerii şi-au găsit şi naşi, (prenumele nașei) şi (prenumele și numele nașului).

Picioarele şi spatele or să vă doară în timpul cununiei religioase la Biserica (numele bisericii), din (adresa bisericii), la ora (ora stabilită).

Banii o să-i daţi la Restaurantul (numele localului), din (adresa localului), începând cu ora (ora stabilită) şi sperăm să nu vă pară rău.

Vă aşteptăm cu drag!

Texte vintage

1. Boieri dumneavoastră, avem plăcerea de a vă vesti că în cea de-a (ziua și luna evenimentului),
Alături de familiile noastre, (prenumele și numele părinților miresei) și (prenumele și numele părinților mirelui),

Noi, (prenumele miresei) şi (prenumele mirelui),
Având drept călăuze naşii (prenumele nașei) şi (prenumele și numele nașului),

Ne vom împleti destinele întru veşnicie prin cununia civilă la orele (ora stabilită pentru cununie), apoi vom păşi după datină în Casa Domnului, la Biserica (numele bisericii), din (adresa bisericii), când ceasul va arăta orele (ora la care se va ține slujba). 

Şi cum niciun suflet în clipa bucuriei nu vrea singurătate, făceţi-ne hatârul să ne veselim împreună la hanul (numele localului), din (adresa localului), începând cu ora (ora stabilită) până în zori de zi. 

2. Ne adresăm vouă, oameni vrednici, şi vrem a vă da de ştire, noi, familiile (prenumele și numele părinților miresei) și (prenumele și numele părinților mirelui)

Precum că fiica şi fiul (prenumele miresei) şi (prenumele mirelui)

Au hotârăt să-şi unească destinele, pentru care cu respect vă poftim la nunta lor, unde să petrecem după datina străbună.
Celebrarea căsătoriei va avea loc în ziua de (ziua nunții), la Biserica (numele bisericii), din (adresa bisericii), la ora (ora stabilită).

Evenimentul va fi sărbătorit la Restaurantul (numele localului), începând cu orele (ora stabilită).

Conduşi spre cinstea nunţii noastre de distinşii naşi (prenumele nașei) şi (prenumele și numele nașului),

Vă aşteptăm cu drag!

Cu ajutorul acestor texte pentru invitații de nuntă te ajutăm nu numai să scapi de un stres, dar și să folosești câteva idei care îți pot transforma invitația într-una unică și deosebită.

Sursă: indigo.com.ro

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!