10 tipuri de bărbați cărora nicio femeie nu le poate rezista

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Greu de înțeles și mai greu de mulțumit. Femeia este un izvor nesecat de pasiune, dorință și devotament și încă din primii ani ai tinereții cade pradă necesității găsirii acelui partener ideal, construit perfect în matricea de "cel ales". Ei bine, pe de altă parte, și unii bărbați își petrec toată viața încercând să își dea seama ce anume își doresc cu adevărat de la o femeie.

Noi am alcătuit un top zece tipuri de bărbați, ale căror carismă și iubire devin irezistibile în fața oricărei femei! Curioasă să afli despre ce e vorba? Vezi galeria foto!

Spontan îndeajuns încât să aibă idei nebunești

Spontan îndeajuns încât să aibă idei nebunești

Femeile nu pot să nu iubească spontaneitatea unui bărbat. Fără niciun motiv, dacă un bărbat îi cere unei femei să meargă într-o escapadă de weekend cu el, este extrem de palpitant. Femeile adoră misterul!

Sursa foto: Pinterest

Tranformă un "NU" în "DA"

Tranformă un "NU" în "DA"

Uneori femeile spun "Nu", dar înseamnă "Da". Deci, bărbați, păstrați-vă persistența, astfel încât femeia pe care o iubiți să cedeze în fața adevăratelor sale sentimente!

Sursa foto: Pinterest

Cel care o motivează

Cel care o motivează

Femeile iubesc bărbații care le laudă și le inspiră pentru talentul lor și le determină să meargă mai departe. Dacă vrea să fie pictoriță, încurajează-o să se înscrie la cursurile de artă. Dacă nu a reușit să treacă de o audiție, încurajează-o și spune-i că va fi mai bine data viitoare.

Citește și: 3 zodii de barbati alaturi de care poti fi fericita, in functie de zodia ta

Sursa foto: Pinterest

Care le surprinde cu "dulci nimicuri"

Care le surprinde cu "dulci nimicuri"

Nu este adevărat că diamantele sunt cele mai bune prietene ale femeilor. Ei bine, nu întotdeauna. Bărbați, ascultați cu atenție și încercați să vă dați seama ceea ce îi place. Ar putea fi un ceas inteligent pe care îl urmărește de ceva vreme. Sau câteva plante în ghivece pentru a le așeza pe pervazul ferestrei din bucătărie. Va aprecia să vadă că sunteți atenți la dorințele ei.

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: IStock

Articolul urmator Patru tipuri de bărbați care nu te vor trata niciodată cu seriozitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.