10 tipuri de bărbați de care să fugi în viață

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

Întâlnirile pot fi un lucru benefic, mai ales atunci când încerci să înțelegi mai bine psihologia bărbaților. De asemenea, cu cât cunoști mai multe persoane noi, cu atât mai repede îți dai seama ce anume îți place și ce nu la sexul opus, dar și ce aștepți de la viitorul tău partener.

Cu toate acestea, descoperirea iubirii adevărate poate deveni frustrantă, mai ales atunci când treci prin nenumărate experiențe neplăcute. Oricât de mult ai căuta acel gen de bărbat ideal, pe care îl porți mereu în minte, dai doar peste tipi nepotriviți. Dacă vrei să eviți toată această bătaie de cap, trebuie să fii atentă la anumite tipuri de bărbați, de care este bine să te ferești. Află din galeria de mai sus care sunt tipii de care să fugi în viață!

Lefterul

Lefterul

Dragostea nu înseamnă bani, însă stabilitatea financiară este importantă într-o relație. Dacă nu vrei să fii tu cea care plătește tot și care își întreține perechea, evită acest tip de bărbat. Cum îți dai seama că cel cu care te întâlnești face parte din această categorie? Foarte simplu! Mereu îți va spune că și-a uitat cardul acasă, că nu are mărunt sau că și-a pierdut portofelul. Meriți un bărbat cu ceva mai multă demnitate, așa că nu este cazul să îți pierzi vremea cu o astfel de persoană!

Melancolicul

Melancolicul

Acest tip de bărbat are impresia că toată lumea este împotriva lui. Dacă nu vrei să fii umărul pe care va plânge de fiecare dată, stai departe de el. Caută-l doar atunci când se va maturiza și nu va mai fi atât de pesimist. Ai nevoie de cineva care să te încurajeze, nu să te bage în depresie!

Bărbatul care este îndrăgostit de fosta

Bărbatul îndrăgostit de fosta

Un tip care nu a trecut încă peste relația cu fosta iubită reprezintă mereu un partener nociv. Îl vei vedea des trist și visător, probabil gândindu-se la ea sau, și mai rău, te poate folosi pe tine drept răzbunare. De cele mai multe ori, acest bărbat își revine în timp ce relația voastră avansează. Însă de și mai multe ori totul se termină cu o inimă frântă, deoarece sentimentele lui pentru tine nu sunt adevărate.

Manipulatorul

Manipulatorul

Este bine să stai departe de acest bărbat. El vrea să știe unde ești și ce faci la fiecare 5 minute. Nu va trece prea mult până te va învăța și ce să spui și cum să te îmbraci. Ai grijă la semnele care te avertizează încă de la începutul relației voastre, până nu va fi prea târziu! O astfel de fire obsesivă poate deveni violentă cu timpul, și de aceea este mai bine să pui capăt iubirii încă din primele stadii.

Surse foto: iStock

Articolul urmator Patru tipuri de bărbați care nu te vor trata niciodată cu seriozitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.