10 tipuri de femei cu care bărbatii nu vor să se însoare

10 tipuri de femei cu care bărbatii nu vor să se însoare

Redactor Andreea Baluteanu

Ţi-ai întâlnit deja bărbatul vieţii tale, alături de care eşti convinsă că vei forma un cuplu pentru totdeauna? Ai impresia că momentul magic al cererii în căsătorie întârzie şi începi deja să crezi că pentru el nu eşti la fel de importantă? În loc să consulţi liste interminabile cu „ce să faci ca să te ceară de nevastă”, descoperă mai jos lista cu cele 10 tipuri de femei cu care bărbaţii nu s-ar vedea nici în ruptul capului în faţa altarului!

10 tipuri de femei cu care bărbaţii nu au de gând să se căsătorească

Consultă lista cu tipuri de femei pe care bărbaţii preferă să le evite şi fii sinceră cu tine: promovezi şi tu unul dintre aceste comportamente?

  1. Femeia geloasă şi posesivă. Da, un pic de gelozie nu strică niciunei relaţii şi orice bărbat va fi mândru să vadă cum femeia vieţii sale îl apără ca o leoaică de avansurile celorlalte fete. Dacă îl supui totuși constant unui interogatoriu chinuitor şi consideri că orice mică întârziere este echivalentă cu o aventură pe care ţi-o ascunde, este posibil să te situezi în tipurile de femei pe care va evita să le prezinte mamei, darămite să le conducă în faţa altarului!

  2. Femeia mult prea misterioasă. Și misterul este o componentă a unui flirt fierbinte şi cu siguranţă îl atrage către tine ca un magnet pe bărbatul pe care îl iubești  Dacă după câteva luni de relaţie nu are nici cea mai vagă idee despre viaţa, familia şi visurile tale, nu se va grăbi să îţi pună mult doritul inel pe deget!

  3. Femeia sufocantă. Un alt tip de femeie pe care bărbaţii cu gânduri de însurătoare îl evită este femeia sufocantă. Nici nu a ajuns bine acasă de la birou că i te-ai şi urcat în braţe, implorându-l să îţi povestească tot ce a făcut şi amintindu-i cât de singură te-ai simţit fără el? Îl iubeşti, aşa că e normal ca absenţa lui să doară, dar dacă din momentul în care l-ai întâlnit ai renunţat la orice visuri şi planuri, îl vei face să se simtă flatat şi... cam atât. Bărbaţii îşi doresc o femeie care să aibă o viaţă împlinită fără ei, pentru că le strecoară în suflet teama că ar putea-o pierde. Iar dacă ai întâlnit tipi care se dau în vânt doar după fetiţe neajutorate, inocente, nici nu merită să iei în considerare ideea unui mariaj.

  4. Femeia mult prea autoritară. La capătul opus faţă de femeia care îşi sufocă iubitul cu atenţia sa, femeia autoritară se comportă adesea ca o profesoară de liceu care corectează tot, de la comportamente la styling şi greşeli gramaticale (fără a fi protagonista unui scenariu sexy). Desigur, bărbaţii apreciază partenerele care îi fac mai buni, dar, dacă viaţa lângă tine îi aminteşte de examenele dure ale facultăţii, te va încadra în categoria „tipuri de femei de care să mă feresc”.  5. Femeia „termen de comparaţie”. Existenţa ta se derulează în termeni precum „mai bună decât X”, „mai rea decât Y” sau „ca Z”? Atunci este posibil ca iubitul tău să înceapă să caute şi alte figuri de stil în afară de comparaţie şi să îşi dorească fete care să îi ducă viaţa la superlativ. Încetează să îţi raportezi permanent realizările, visurile şi relaţia la ceilalţi: amândoi sunteţi unici, iar povestea voastră nu trebuie să o imite pe a nimănui!

  6. Femeia mult prea independentă. Dacă mai sus ţi-am sugerat că bărbaţii fug de tipurile de femei sufocante, acum este cazul să îţi atragem atenţia că nici fetele prea independente nu îi vor duce cu gândul la însurătoare. Un bărbat adevărat va adora o tipă puternică, ambițioasă, dar, dacă planurile tale de viitor îl conţin adesea pe „eu” şi aproape niciodată pe „noi” şi spui oricui că pentru tine cariera primează, ai puţine şanse să îl duci în faţa altarului. Ceea ce este perfect în regulă, pentru că nici nu credem că îţi doreşti foarte tare un mariaj.

  7. Femeia critică. Tot ceea ce face îţi provoacă neplăcere şi nimic nu te mulţumeşte. Mai mult, extinzi această atitudine şi asupra lucrurilor care te înconjoară: jobul e prea prost plătit pentru tine, prietenele îţi sunt inferioare şi chiar şi chelnerul se mişcă prea încet. Niciun bărbat nu îşi va dori o relaţie sau o căsnicie în care să fie constant ţinta unor critici dure.

  8. Iubita-mamă. Dimineaţa îl aştepţi cu micul dejun gata pregătit, îi calci cămaşa şi îi aranjezi freza înainte să iasă pe uşă, în timp ce îi strecori şi pacheţelul în geantă? Da, te va adora, dar este posibil să înceapă să te vadă ca pe mama lui şi să îşi dorească la un moment dat să ţi-o prezinte pe... noua lui iubită. Lasă-l şi pe el să te răsfeţe din când în când şi vei fi acel tip de femeie de care nu va putea sta departe.  9. Femeia care flirtează constant şi iubeşte să fie în centrul atenţiei. Este distractiv să trăieşti alături de o party girl care ştie cum să îşi trăiască viaţa, care atrage atenţia tuturor reprezentanţilor de sex masculin şi care adoră (şi merită) complimentele. Chiar dacă orice bărbat s-ar simţi norocos să fie alesul unei astfel de fete, pe termen lung s-ar putea să găsească relaţia mult prea obositoare şi să îşi dorească mai degrabă să se elibereze din ea, decât să o oficializeze. Nu spunem că e greşit să te distrezi, ci doar că această atitudine nu este compatibilă cu viaţa matură a unei femei căsătorite.

  10. Femeia care vrea să îl schimbe. În sfârşit, fata care vrea cu tot dinadinsul să îl schimbe este una dintre cele mai mari temeri pentru un tip. Nu numai că nu are de gând să se însoare cu acest tip de femeie, dar o evită cu orice preţ. Provoacă-ţi bărbatul să devină mai bun, mai puternic, pentru că oricum îşi va dori să te impresioneze din iubire, dar nu-ţi face o menire din a-i schimba complet personalitatea, gusturile şi fizicul după bunul tău plac.

Tu ce părere ai? Consideri că aceste tipuri de femei sunt într-adevăr evitate de bărbaţii care intenţionează să se căsătorească?

Articolul urmator
Doctorul Cristian Andrei despre harta inimii unei femei: „Femeile înșală pentru că moare emoția într-o relație. Da, pentru că este deziluzionată"
Doctorul Cristian Andrei despre harta inimii unei femei: „Femeile înșală pentru că moare emoția într-o relație. Da, pentru că este deziluzionată"
Ce vor barbatii de la tine?
Incepe quiz
Ce vor barbatii de la tine?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.