11 lucruri pe care femeia modernă trebuie să le învețe neapărat, înainte să iasă la întâlniri amoroase

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Probabil că știi deja cât de dificil tot procesul întâlnirilor cu un bărbat. Știi deja cât de uimitoare poate fi iubirea și de aceea îți dedici mult timp să ieși la întâlniri, chiar dacă multe dintre experiențe au fost teribile. Știi că dacă rămâi răbdătoare și suficient de încrezătoare, vei găsi în cele din urmă persoana care va face ca tot efortul merite. Știi că veți găsi dragostea pe care crezi că o meriți cu adevărat; și vei fi extrem de fericită.

Cu toate acestea, drumul către găsirea iubirii nu este niciodată unul ușor. Lumea întâlnirilor este presărată cu bărbați imaturi și situații neplăcute, care vor transforma totul într-o luptă continuă pentru tine. Totuși, trebuie să realizezi că trebuie să fii pregătită și din punct de vedere mental înainte de merge la întâlniri.

Iată câteva lecții pe care trebuie să le înveți înainte de a ieși la întâlniri amoroase!

Bărbații simt când ești distantă. Majoritatea bărbaților va dori să facă tot ceea ce pot pentru a simți că își câștigă iubirea. Totuși, asta nu înseamnă că trebuie să acționezi rece și dezinteresată. Trebuie să le oferi un indiciu că ești interesată. Cu toate acestea, nu te lăsa cucerită prea ușor.

Nu trebuie neapărat să iasă doar cu tine în acel moment. S-ar putea să începeți să ieșiți, dar în timp ce iese cu tine să iasă și cu alte femei. Asta e realitatea. Și ar trebui să te pregătești pentru asta. Se întâmplă indiferent dacă îți place sau nu. Aceasta o să fie o problemă doar atunci când lucrurile devin serioase între voi.

Aplicațiile matrimoniale pot da greș sau nu. Nu te grăbi să respingi aplicațiile matrimoniale. Ar putea chiar să te ajute. Și nu ar trebui să te simțiți prost dacă simți nevoia să îți creezi un profil pe una dintre acestea. Poate fi un succes sau nu. Și nu te poți judeca pe tine sau pe alții pentru că ai apelat la internet pentru a găsi dragoste adevărată.

Bărbații și femeile sunt mai asemănători decât ai crede. Nu ar trebui să te consideri diferită față de un bărbat care iese la întâlniri. Da, există unele diferențe biologice și culturale inerente între cele două genuri. Dar nu vor fi întotdeauna la fel de drastice, așa cum cred mulți. Bărbații și femeile sunt diferiți în același grad în care și tu ești diferită față de alte femei.

Mulți bărbați nu sunt interesați să facă sex la prima întâlnire. Nu pleca din start de la premiza că vrea să intre în pantalonii tăi. Nu toți bărbații au mintea doar la sex și ar fi o greșeală din partea ta să generalizezi înainte de a-l cunoaște cu adevărat.

Există bărbați buni și bărbați răi. Nu toți bărbații vor fi uimitori, dar nu toți bărbații sunt incredibil de plictisitori. Ar trebui să încetezi să atașezi aceste stereotipuri bărbaților. E greșit. Lumea este un loc atât de vast, cu mulți oameni diverși. Toți bărbații au calități distincte. Și întâlnirea amoroasă înseamnă să vei reuși să vezi dincolo de straturile personalităților lor.

E important să fii tu însuți. Bărbații reacționează întotdeauna bine în privința unui comportament sincer și autentic. Așadar, trebuie să fii naturală atunci când mergi la o întâlnire. S-ar putea să fii tentată să fii puțin arogantă sau să exagerezi cu lauda; și este în regulă, atât timp cât rămâi sinceră cu cine ești cu adevărat.

Este mai bine ca discuții intense să aibă loc față în față și nu prin SMS-uri. Mesageria este foarte impersonală. Și, deși poate fi convenabil, legătura va fi mai puternică între tine și pretendentul tău dacă veți avea discuții lungi și profunde față în față.

Întâlnirea este un proces metodic care necesită timp și dedicare. Nu vei găsi niciodată cu adevărat dragostea pe care o căuți după o singură întâlnire; poate nici măcar după câteva întâlniri. Într-adevăr, trebuie să dedici mult timp și efort în construirea unei relații amoroase cu cineva. La urma urmei, cele mai bune lucruri din viață nu vin niciodată cu ușurință.

Faptul că bărbatul trebuie să plătească nota e un mit. Oferă-te să plătești nota dacă vrei. Sau cel puțin, propune-i să o împărțiți. Bărbații se bucură atunci când văd că o femeie nu prespunune automat că el trebuie să plătească, doar pentru că este bărbat. 

Mergi la prima întâlnire fără să prea mari așteptări. Multe femei fac greșeala de a-și face așteptări mari atunci când ies la întâlniri. Totuși, aceasta nu ar trebui să fie o practică comună. Dacă ai așteptări mari și dezamăgirile posibile vor fi pe măsură, așa că e bine să nu ai deloc. Lasă-te dusă de val.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Șapte lucruri pe care trebuie neapărat să le știi despre dragoste

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.