Nu Skin

11 reguli demodate, pe care nimeni nu ar trebui să le respecte la o întâlnire

Lorena Teacă

Oamenii care se plac se întâlnesc la cafenele, la restaurant sau în parc, pentru a face schimb de impresii și pentru a se cunoaște mai bine. Femeile depun un efort considerabil pentru a fi pe placul bărbaților, iar aceștia se străduiesc din răsputeri să nu facă nimic greșit, pentru a nu fi respinși.

Cu toate acestea, unii oameni fac anumite gesturi la întâlniri care cândva erau la modă, dar care acum s-au demodat și sunt percepute greșit.

Vezi în galeria foto de mai sus care sunt cele 11 reguli demodate de care ar trebui să uiți la o întâlnire!

El trebuie să facă planurile

El trebuie să facă planurile

Înainte era în regulă ca femeia să lase bărbatul să planifice întâlnirile, să se gândească la cele mai interesante locuri și să propună ora, însă acum lucrurile s-au schimbat. Astăzi, dacă aștepți ca bărbatul să facă totul, s-ar putea să ai surpriza ca el să nu te mai caute.

Trebuie să te îmbraci elegant

Trebuie să te îmbraci elegant

Nu trebuie să te îmbraci în rochie mulată și pantofi stiletto dacă nu te simți confortabil într-o astfel de ținută. Este important să te arăți așa cum ești, chiar dacă iubești să porți pantofi sport și blugi boyfriend. 

Întotdeauna îți deschide ușa

Întotdeauna îți deschide ușa

Dacă pretendentul nu s-a grăbit să-ți deschidă ușa, acest lucru nu înseamnă că bărbatul este lipsit de bun-simț. Cu toate acestea, dacă ții la acest obicei, trebuie să-i mărturisești partenerului, pentru a fi mulțumită.

Săriți peste subiectele serioase

Săriți peste subiectele serioase

Sigur că primele conversații pot fi incomode, dar acest lucru nu trebuie să te împiedice să pui întrebări pertinente, care să-ți arate dacă el este alesul sau nu. Poți discuta absolut tot ce te interesează, pentru a cunoaște mai bine persoana de lângă tine.

Surse foto: iStock, Unsplash

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (3)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta