12 semne că ai așteptări mult, mult prea mari de la dragoste

12 semne că ai așteptări mult, mult prea mari de la dragoste
Ramona Jurubita

Sigur și tu visai încă de mică la un prinț pe cal alb care venea să te ia și să te ducă departe în lumea lui, dar acum ai crescut și trebuie să conștientizezi că realitatea nu este niciodată așa cum ți-o imaginezi. S-ar putea să te lovești de multe bariere pe care ți le-ai pus singură atunci când ai creat în minte imaginea unui bărbat ideal pe care îl vrei alături de tine. Este normal să îți impui niște standarde, să știi ce accepți și ce nu de la un posibil partener, dar acest lucru devine nociv atunci când îți faci așteptări prea mari în legătură cu cel care ar trebui să îți stea alături pentru o viață întreagă.

Nu există om perfect și este normal să existe diferențe de personalitate, iar tu trebuie să lași uneori de la tine și să accepți că o persoană poate avea și câteva defecte. Dragostea este despre acceptare, toleranță și comunicare, nu despre perfecțiune și tipare respectate cu strictețe. Dacă ești încă singură și nu știi ce se întâmplă, s-ar putea să ceri prea mult de la cei din jurul tău și ei să se îndepărteze de tine din cauza pretențiilor exagerate. În plus, vei trăi o serie de dezamăgiri dacă vezi că trece timpul peste tine și nu ai găsit încă pe cineva așa cum îți dorești.

Vezi, în galeria foto, 12 semne care arată că ai așteptări mult, mult prea mari de la dragoste.

 Surse articol: CluberFamilistDevorbacutine

1. Îi impui partenerului standarde pe care tu nu le îndeplinești Vezi galeria foto » 2. Vrei ca el să ia inițiativa, dar tu nu o iei niciodată 3. Te interesează doar cei care sunt greu de cucerit

Surse foto: Pexels, Istockphoto

Articolul urmator
7 semne care iti arata ca ii pasa mai mult decat crezi
7 semne care iti arata ca ii pasa mai mult decat crezi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.