Nu Skin

13 lucruri pe care un bărbat nu le va mărturisi niciodată unei femei

Redactor Andreea Baluteanu

„Bărbații vin de pe Marte și femeile de pe Venus” este o zicală care ni s-a întipărit atât de puternic în minte, încât deja e imposibil să fim convinse că, de fapt, facem parte din aceeași specie cu tipul hot care îți face ochi dulci sau cu cel care ți-a frânt inima!

Cu toate acestea, nu suntem chiar atât de diferiți, iar lista de mai jos, care conține 13 lucruri pe care el nu ți se la spune niciodată, te va convinge că, de fapt, niciunii dintre noi nu suntem extratereștri, ci ne-am născut pe același darnic și încăpător pământ.

13 lucruri pe care va încerca să le țină sub tăcere

Iată 13 afirmații pe care cu greu le vei putea auzi din gura unui bărbat!

barbat

„Și băieții plâng câteodată”. Poate ai șanse să îl auzi recitând cu emfază versul la karaoke, în timp de rânjește sardonic, ca și cum propoziţia nu i s-ar fi aplicat niciodată! Adevărul este însă că și tipii s-au confruntat cu inimi frânte, au fost batjocoriți sau au suferit. Doar că le este greu să o recunoască în fața ta.

„Mi-e teamă”. Dacă fobiile nu poartă, în dicționar, pecetea exclusiv feminină, este din cauză că le aparțin și bărbaților. Și lui îi poate fi frică de întuneric, de clovni, de păianjeni, dar va prefera să își înghită teama și să te îmbrățișeze încurajator, ca să nu își simtă alterată masculinitatea.

„Uneori, nu am încredere în mine”. Chiar dacă la primele întâlniri pare întruchiparea tăriei de caracter, și tipul cu care te vezi e cuprins de emoții, se vede nedemn de tine sau nu poate crede că a avut atâta noroc încât să te uiți la el. Cu greu va recunoaște, însă, pentru că nu este ceva ce consideră că ar trebui înscris în codul său genetic.

„Îmi plac chestiile de fete”. Nu te gândi la ceva pervers, ci doar la acele răsfățuri exclusiv feminine. Societatea a mai evoluat din acest punct de vedere și nu mai este de neauzit ca un bărbat să dețină creme hidratante, să meargă la masaj sau la pedichiură, dar puțini tipi vor recunoaște de bună voie că adoră să fie „cocoloșiți” din cap până în picioare.

„Și eu am pretenții de la tine”. De cele mai multe ori, avem impresia că tipii nu se uită decât la fizicul nostru, dar adevărul este că și ei au „radar” pe care l-au setat să îi avertizeze dacă fata cu care ies are potențial de „sfărâmătoare de inimi”, dacă pare serioasă sau doar o aventurieră. Desigur, cu excepția cazului în care nu vrea decât un one night stand, situație în care îi va păsa doar de cum îți stă în rochia aia roșie.

„Și totuși, îmi pasă cum arăți.” Ne îndoim și de afirmațiile femeilor care subliniază că nu sunt interesate deloc de fizicul bărbaţilor, dar de la ei chiar nu înghițim această „gălușcă”. Masculii sunt ființe predominant vizuale, atrase, în primul rând, de caracteristicile tale fizice. Cu toate acestea, nu îți vor spune, cel puțin nu în stadiile avansate ale relației, că le pasă foarte tare de cum arăți, pentru că nu vor să fie considerați superficiali.

„Îmi place să primesc complimente”. Pare impenetrabil, sigur pe sine, o adevărată mașină de complimente, care totuși nu are nevoie de niciun strop de apreciere din partea ta. În realitate, și el se topește atunci când îi spui că ești înnebunită după abdomenul său sau că are cei mai frumoși ochi din lume. Dar nu o va recunoaște nici în ruptul capului!

barbat in masina

„Mi-e teamă să nu mă părăsești”. Da, și ei au această temere și se lasă uneori atrași în spirala gândurilor negative, în care sunt forțați să trăiască singuri, îmbătrânind solitari și retrași.

„Îmi place de sora/prietena ta”. Dacă și tu ai observat cât de hot e ea, atunci de ce te miri că iubitul tău o consideră extrem de sexi? Da, vom fi dure în continuare: probabil că se gândește la ea și poate are și câteva fantezii, pe care nu ți le-ar mărturisi însă sub nicio formă. Ceea ce nu înseamnă că va trece însă la fapte (dacă are un strop de bun simț) sau că te iubește pe tine mai puțin.

„Sunt gelos”. Mulți bărbați consideră că gelozia e semn de nesiguranță, așa că preferă să o treacă sub tăcere, deși o manifestă, din plin. Chiar dacă îl ucide din priviri pe tipul cu care flirtezi, nu vrea să pară uncool, așa că, întrebat, va spune că nici nu a observat.

„Nu-mi permit”. Mai ales în primele stadii ale relației, vrea să pară un super bărbat în fața ta, deci va ezita să îți spună că nu are bani să plătească cina voastră. E și mai grav atunci când tu câștigi mai mult ca el, caz în care va face eforturi să pară la fel de dotat financiar precum o mini-bancă.

„Nu mă descurc”. L-ai rugat să îți asambleze mobila de la Ikea, dar e la fel de pierdut ca tine în fața schițelor complicate. Cu toate acestea, își va fierbe creierii și va face pe inabordabilul până va găsi soluția, va dispărea ca să urmărească tutoriale pe Youtube, dar tot nu va recunoaște că nu se pricepe.

„Urăsc când nu am răspuns la întrebările tale”. E practic înscris în „,manualul său de funcționare” că trebuie să te protejeze și să te ajute să supraviețuiești. E frustrant deja că nu mai poate să ucidă lei pentru tine și să te acopere cu blana lor, așa că trebuie să îl înțelegi că nu acceptă că știm să ne purtăm singure de grijă și ține morțiș să aibă răspuns la orice dilemă, problemă sau întrebare a noastră.

Trebuie să știm: ai întâlnit vreun bărbat care să îți mărturisească vreunul dintre aceste lucruri?

Surse foto: Pexels

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta