14 femei s-au confesat: care este cea mai bună replică de agățat auzita vreodată de ele

14 femei s-au confesat: care este cea mai bună replică de agățat auzita vreodată de ele

Alida Enache

Fie că vrem sau nu să recunoaștem asta, multe dintre noi am fost "victimele" mai mult sau mai puțin fericite ale unor replici de agățat neașteptate. Uneori, tot ce este nevoie pentru a te conecta cu o anumită persoană este o replică de agățat bună. În felul acesta, gheața va fi spartă, iar discuția voastră, care la început părea stânjenitoare, ar putea deveni una naturală, confortabilă și chiar amuzantă.

Fie că utilizezi aplicații de dating, mergi la petreceri sau cunoști, pur și simplu, oameni noi, replicile de agățat sunt absolut necesare în viața ta. Atât femeile, cât și bărbații au deseori dorința de a sparge gheața în diverse situații romantice, însă mulți dintre ei nu știu cum să facă acest lucru. Ei bine, aici intervine o replică de agățat bună! Ți-am pregătit 14 replici de agățat și scurte povestioare ale unor femei, pe care le poți folosi data viitoare când vei vrea să cucerești pe cineva. Le găsești pe toate în rândurile de mai jos!

 Imagine cu o femeie și un bărbat la o întâlnire

"Hei, ești frumoasă. Pot să-ți mai spun asta sâmbăta viitoare la cină? Poate că e de prost gust, dar cred că a funcționat pentru că suntem căsătoriți."

"S-a apropiat de mine, m-a întrebat dacă vreau un sărut, apoi mi-a oferit o bomboană dintr-o pungă mare de Hershey's kisses (pungă de bomboane cu ciocolată). După aceea, a plecat. Am mâncat ciocolată, am fost intimi."

"Preferata mea: Se apropie, îmi întinde mâna: "Bună, te superi dacă îmi ții asta în timp ce mă plimb în parc?""

"Eram fata cea nouă la serviciu și era o zi liniștită, așa că am decis să-mi cunosc mai bine colegii de serviciu. Eu: "Deci, ce faci ca să te distrezi?". Colegul meu: "De ce nu vii pe la mine să afli?". Ne întâlnim de aproape 6 ani"

"El: Ești model? Eu: Nu. El: Oh, când ai renunțat? M-a făcut să râd!"

"Primul meu sărut a fost cu cel mai bun prieten al meu de atunci. A pariat cu 25 de cenți că mă poate săruta fără să-mi atingă buzele. Credeam că o să mă sărute pe obraz sau pe mână sau ceva de genul ăsta și o să spună că îi datorez 25 de cenți, dar el chiar m-a sărutat, a scos 25 de cenți din buzunar, i-a apăsat în mâna mea și mi-a spus "merită""

"Comandă două shot-uri de tequila cu lămâie și îmi dă unul spunându-mi: "Ăsta e lime-ul meu de agățat""

"Am fost agent de securitate la meciurile Seahawks și trebuia să purtăm veste galbene, șepci negre și pantaloni negri. La finalul meciului, treceam și evacuam toți oamenii beți, iar un tip pe care îl ajutam la ușă s-a uitat la mine de sus în jos și mi-a spus: "Arăți ca un taximetrist....ar trebui să mă duci acasă" și apoi mi-a făcut cu ochiul. I-am spus că a fost o replică grozavă și să o folosească la altcineva."

"Nu știu să gătesc o lasagna bună, dar pot găti o lasagna grozavă. Asta m-a prins."

"Bună, numele meu este John, dacă cineva vrea să facă o greșeală în seara asta. Eu nu am făcut-o, dar la naiba, mi s-a părut amuzant."

"Cea care a funcționat cel mai bine cu mine a fost un tip care învățase un truc de memorare în care îi dai 30 de cuvinte, iar el le ține minte pe fiecare în ordine și ți le recită după o oră. Pare mult mai impresionant atunci când toată lumea este beată, totuși, și este un excelent spărgător de gheață pentru a începe o conversație."

"Nu-mi place când oamenii se dau la mine la serviciu, dar asta m-a făcut să râd. Sunt brutăreasă și puneam niște chifle pentru hamburger pe raft. Un tip a venit în spatele meu și mi-a spus: "Hei, frumoase chifle". Simplu, dar am râs".

"Ieșeam dintr-o librărie când un tip mi-a spus că mi-a scăpat ceva. M-am uitat la podea crezând că mi-a căzut o chitanță sau ceva. Tipul mi-a răspuns atunci: "maxilarul meu". Proasta de mine nu și-a dat seama decât când am ajuns la mașină."

"Eram la bar și un tip s-a aplecat spre tejghea, cu fața spre mine, și mi-a spus: "Prietenii mei vor să știe dacă tu crezi că sunt sexy". I-am spus să le spună prietenilor lui că "da, cred că ești sexy". Se vedea că nu s-a gândit atât de departe și a început să se îndepărteze, dar a fost amuzant, așa că i-am făcut cinste cu o băutură."

Citește și: 10 femei dezvăluie greșelile pe care le fac bărbații la prima întâlnire

Surse foto: iStock

Surse articol: CollectiveWorld, Athlonsports, Parade

Articolul urmator
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Confesiuni reale și înduioșătoare de la femei: Cum și-au dat seama că partenerul lor le iubește cu adevărat
Care este cea mai mare calitate a ta?
Incepe quiz
Care este cea mai mare calitate a ta?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.