14 semne că tu și partenerul tău aveți o conexiune spirituală deosebită

14 semne că tu și partenerul tău aveți o conexiune spirituală deosebită

Ramona Jurubita

Se întâmplă adesea ca partenerii să aibă trăiri inexplicabile atunci când interacționează și să nu înțeleagă care este situația de fapt. Conexiunea spirituală este acea legătură dintre parteneri care se naște atunci când atracția mentală întrece atracția fizică. Iată 14 semne care arată că tu și partenerul tău aveți o conexiune spirituală deosebită:

Cuplu cu o conexiune spirituală puternică

Citește și: Cu ce semne zodiacale ai o conexiune spirituală, în funcție de zodie

 1. Atracția fizică nu ghidează pașii relației voastre
  Legătura dintre voi este dincolo de relațiile intime și de pasiunea care se poate naște în anumite momente. Știți să vă bucurați de micile plăceri ale vieții și vă leagă pasiuni comune, așa că petreceți timpul împreună într-un mod benefic pentru amândoi și faceți ce simțiți. Activitățile distractive în cuplu apropie oamenii și îi fac să capete mai multă încredere în ei și în relația pe care o au.
 2. Vă faceți timp unul pentru celălalt
  Chiar și când aveți multe pe cap, știți să vă organizați și să nu îl neglijați pe celălalt. V-ați făcut un obicei din a petrece măcar câteva ore împreună în timpul zilei, fie că este pauza de masă sau mersul spre casă de la sfârșitul programului de lucru. Este bine să nu petreceți timp împreună doar acasă și să aveți activități comune și în alt mediu.
 3. Înțelegeți importanța creșterii personale și priviți relațiile ca pe un instrument de dezvoltare
  Amândoi sunteți conștienți că vă puteți ajuta să creșteți atât pe plan profesional, cât și pe plan spiritual și personal. Ajutorul de la partener este binevenit întotdeauna și prinzi mai multă încredere în tine când jumătatea ta te susține necondiționat în atingerea obiectivelor propuse.
 4. Această relație a marcat începutul unei schimbări majore în viziunea ta asupra lumii
  Erai o altă persoană înainte de a-ți cunoaște partenerul și acum vezi lucrurile total diferit. Viziunea ta asupra lumii s-a schimbat și acum înțelegi mai bine care este rolul tău pe acest Pământ, dar și de ce a trebuit să aștepți ceva timp până să îl întâlnești pe cel lângă care vrei să fii. El te-a învățat și de ce răbdarea e o virtute importantă, mai ales că nu grăbește lucrurile între voi.
 5. Sentimentele sunt mai importante pentru tine decât logica
  Pui iubirea mai presus de orice și nu îți pasă că uneori ajungi să faci lucruri fără sens sau să îți pierzi coerența fiindcă ești cu capul în nori. Se întâmplă des să nu găsești explicații pentru ceea ce simți pentru partenerul tău, dar acest aspect nici nu mai contează când trăirile sunt atât de intense.
 6. Relația voastră se bazează pe comunicare
  Nu există neînțelegere sau orice altă problemă în cuplul vostru care să nu fie rezolvată prin comunicare. Discuțiile lungi și deschise sunt la oridinea zilei pentru că amândoi vreți să vă asigurați că totul este în regulă cu celălalt și că relația nu va ajunge în momente tensionate din lipsă de comunicare.
 7. Apreciezi ceea ce ai in momentul de fata
  Ești în relația în care trebuie să fii dacă ai devenit dintr-o dată o persoană recunoscătoare și îi mulțumești lui Dumnezeu pentru tot ce trăiești, dar și pentru că ți l-a adus pe el ca partener. Simți că te poți baza pe el și că împreună puteți construi un viitor mai bun pentru amândoi, iar el îți întărește zi de zi aceste convingeri.
 8. Sunteți egali, dar fiecare dintre voi joacă un rol cheie în relație
  La voi nu există unul mai important decât celălalt, nu sunteți ghidați de convingerile că bărbatul e stâlpul casei și trebuie să muncească mai mult pentru a aduce bani, iar că femeia trebuie să fie supusă și să stea acasă în bucătărie. Ați reușit de la început să vă împărțiți toate responsabilitățile în mod egal, fiecare face ce poate și ce știe, fără să aștepte mai mult de la celălalt.Îndrăgostiți care au evoluat frumos împreună
 9. Aveți curajul de a vă spune unul altuia când ceva nu merge bine
  Acesta este un aspect care ține tot de comunicare, iar la voi nu se pune problema unui conflict pentru că știți să vă ascultați unul pe celălalt. Dacă vă deranjează ceva ce s-a întâmplat în relația voastră, amândoi spuneți clar ce este greșit și găsiți o soluție pentru a rezolva problema. Vă liniștește sigurnața că celălalt nu se va simți enervat de faptul că îi spuneți ce simțiti.
 10. Nu aveţi nevoie de pauze în relaţie
  Între voi doi nu s-a pus niciodată problema unei despărțiri, nici măcar temporare, având în vedere că știți să vă calmați unul pe celălalt atunci când ceva nu merge bine. Și în plus, voi aveți mai mult momente frumoase decât urâte, pentru că nu lăsați nimic să vă strice fericirea.
 11. Sunteți sinceri unul cu celălalt
  Sinceritatea primează în relația voastră și nu v-ați ascuns niciodată adevărul unul altuia. Chiar și când partenerului nu îi stă bine cu un nou look, voi spuneți lucrurilor pe nume și nu îl lăsați pe celălalt să își formeze o imagine greșită despre sine. De asemenea, atunci când călcați strâmb, aveți puterea de a vă recunoaște faptele ca să le rezolvați împreună.
 12. Te ajută să devii cine vrei să fii
  Încurajările partenerului sunt cele mai importante atunci când ești în drumu spre cea mai bună versiune a ta. Tot el este cel care îți poate adresa critici constructive pentru că te cunoaște cel mai bine și își dorește să evoluezi armonios, fără să iei cu tine în viitor și părțile negative. Ai încredere în cel care te critică pentru a te ajuta, nu în oamenii care fac acest lucru pentru a te descuraja.
 13. Nu vă deranjează să aveți și prieteni care nu sunt comuni
  În cazul vostru, încrederea crește pe zi ce trece și nu vă este teamă să vă implicați în activități în care nu este inclus si celălalt. Amândoi aveți grupuri deferite de prieteni cu care faceți activități care vă oferă o stare bună și așa se păstrează și armonia relației voastre.
 14. Simți că tu și partenerul vă cunoașteți de o viață
  Deși nu aveți foarte mult timp împreună, amândoi aveți impresia că vă știți de când ați venit pe lume pentru că știți deja totul unul despre celălalt și vă înțelegeți chiar și din priviri. Aveți aceleași gânduri, aceleași idei și uneori folosiți aceleași cuvinte pentru a vă exprima sentimentele.

Dacă te-ai regăsit în timp ce citeai rândurile de mai sus, înseamnă că și tu ai o relație specială și că simțirile dintre tine și partener sunt la cote maxime. Conexiunea spirituală dintre voi este profundă și nu veți lăsa nimic să vă despartă pentru că știți să puneți sentimentele pe primul plan și să ignorați răutățile din jur.

Citește și: Testul care îți spune dacă sunteți suflete pereche

Surse articol: CluberHackspiritTimesofindia

Surse foto: Istockphoto

Articolul urmator
Ce inseamna daca visezi ca iti inseli partenerul?
Ce inseamna daca visezi ca iti inseli partenerul?
Care este energia ta spirituală?
Incepe quiz
Care este energia ta spirituală?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.