18 statusuri de indiferență pentru el. Ce să-i spui dacă te-a rănit!

Joi, 06.10.2016
de Alexa Galgau

Atunci când iubitul sau fostul iubit te-a rănit, este foarte greu să stai „cuminte” și să nu îi arăți cumva cât de mult a greșit. Din păcate, nu întotdeauna poți să te vezi față în față cu el, dar dacă aveți conturi pe rețelele de socializare, poți să îl „înțepi” cu ușurință printr-un status adecvat. Nu te aștepta să se schimbe prea mult, dar, până la urmă, dacă te face să te simți mai bine, nu strică să îți scrii gândurile astfel încât să le vadă si el.

Iată câteva idei de statusuri de indiferență din care să te inspiri dacă vrei să îi spui că te-a rănit!

 

Statusuri de indiferență pentru el

1. „Dacă cuiva îi este dor de tine, te va suna. Dacă te dorește, îți va spune. Dacă îi pasă, îți va arăta acest lucru. Iar dacă nu, nu merită să îi acorzi din timpul tău.”

2. „Este mai bine să nu ai pe nimeni, decât să ai pe cineva care e pe jumătate acolo sau care nu vrea să fie acolo.”

3. „Iubește-te pe tine mai presus decât pe oricine. Atunci când iubești pe cineva mai mult decât merită, ești tu rănită mai mult decât meriți.”

4. „Să te consideri norocos dacă o femeie se enervează și se ceartă cu tine. Atunci când ea nu mai este frustrată din cauza ta sau supărată pe tine, este aproape sigur că nu îi mai pasă de tine.”

5. „O femeie puternică va înceta să mai încerce, dacă se simte nedorită sau dacă simte că eforturile ei sunt în zadar. Ea nu va mai repara nimic și nu se va ruga de tine, ci pur și simplu va face stânga-mprejur și va pleca.”

6. „Nu mă mai interesează nici cât negru sub unghie. Poți să crezi ce vrei și să gândești ce vrei despre mine. Doar să ții minte că mie mi-a păsat atunci când nimeni altcineva nu era lângă tine.”

7. „Mi-a păsat, ție nu. Am plâns, tu ai râs. Am fost rănită, tu ai zâmbit. Mi-am văzut de viață, ți-ai dat seama de greșeala ta. Prea târziu.”

8. „Mi-ai smuls inima și ai folosit-o pe post de preș. Am vrut să plâng, să mă rog de tine să o pui înapoi, așa murdară cum era. Apoi am avut o revelație, dincolo de toate lacrimile și suferința. Nu meriți să îmi pese. Nu meriți să mai stau.”

9. „Ai fost cel puternic în relație, pentru că ai fost acela căruia i-a păsat mai puțin. Ai făcut ce ai vrut din mine, dar acum a venit momentul să inversăm rolurile. Acum eu sunt cea puternică, în afara relației.”

10. „Am pus armele jos. Dacă mă vrei în viața ta, vei găsi o metodă de a-mi face loc în ea. Dacă nu, voi găsi pe cineva care o va face fără ezitare.”

11. „M-ai învățat o lecție de viață prețioasă: să nu mă mai enervez, să nu mă mai agit, să nu mai fiu dezamăgită. M-ai învățat că atitudinea cea mai înțeleaptă este să nu mai am așteptări de la nimeni, oricât de multe vorbe mărețe ar folosi.”

12. „Nu fi supărat că nu îmi mai pasă acum. Fii supărat că mi-a păsat cândva, dar ai fost prea orb ca să vezi asta.”

13. „Nu doresc nimănui să ajungă în acel punct într-o relație în care, deși încearcă din răsputeri, nu mai poate să simtă nimic. Să stai cu un om care te aduce în acest stadiu este cel mai mare blestem în dragoste.”

14. „Când m-ai întâlnit prima oară, eram o fată inocentă și dulce, care nu se ferea să îți ofere inima pe o tavă. Apoi, te-ai plictisit de inocența mea și ai căutat ceva mai incitant. Acum, sunt acea fată dură și nepăsătoare la care râvneai. Dar acum tu îmi pari plictisitor și nu îmi mai pasă. Cum se întoarce roata în viață...”

15. „În acest moment, pot să îți spun cu mâna pe inimă că nu mă mai atragi în niciun fel. Am așteptat ca această zi să vină, ziua în care să pot să mă uit la tine și să îți spun că nu îmi pasă. Obișnuiam să nu cred oamenii din jur când îmi spuneau că trebuie să treacă timp, dar că voi ajunge și acolo. Ziua nepăsării a venit, iar acest sentiment este mai plăcut decât a fost vreodată să te iubesc pe tine.”

16. „Nu-mi pasă ce gândești despre mine, despre noi... poate doar dacă te gândești cât de mult ai pierdut când m-ai îndepărtat. Dacă asta gândești, continuă...”

17. „Până când nu începe să îți pese și de sentimentele mele, eu încetez să mă mai agit pentru ale tale.”

18. „Am pierdut o bucățică din mine când ai plecat, dar am căpătat ceva neprețuit: libertate. Pentru că nu există un sentiment mai eliberator decât acela că nu îți mai pasă ce gândește despre tine persoana pentru care cândva ai fi făcut totul.”

Folosește și tu unul dintre aceste statusuri de indiferență pentru el și cu siguranță își va da seama cât de mult a pierdut.

Descoperă și o listă cu statusuri de răzbunare în funcție de zodie!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.3 (6)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!