Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

3 motive pentru care îţi plac bărbaţii inaccesibili

DivaHair
Se potrivesc viziunii noastre despre dragoste

Se potrivesc viziunii noastre despre dragoste

Dacă adopţi o viziune romantică asupra dragostei, probabil că încă mai crezi în mitul „salvatorului” şi te aştepţi să te îndrăgosteşti de o persoană ideală, capabilă să îţi întrunească toate nevoile şi să îţi intuiască dorinţele. Realitatea este însă una diferită, pentru că majoritatea persoanelor nu se îndrăgostesc de cei care, în teorie, ar fi perfecţi pentru ele. Dragostea, la maturitate, este influenţată de un şablon creat în copilărie despre modul în care ar trebui să fim iubiţi. Poate credem că suntem în căutarea dragostei, dar, în realitate, ne aflăm în căutarea familiarităţii. Iar când percepţia noastră despre dragoste a fost conturată de un părinte distant sau absent, vom recunoaşte aceleaşi particularităţi şi în persoanele de care ne simţim atrase: bărbaţi care preferă să îşi suprime emoţiile, independenţi şi detaşaţi. 

Nu poţi alege întotdeauna de cine te îndrăgosteşti, dar se poate să fi observat un pattern: tinzi să alegi acei bărbaţi de care simţi că nu te poţi apropia din punct de vedere emoţional. Deşi ei afirmă că sunt implicaţi în relaţie, comportamentul lor spune o poveste diferită: de fiecare dată când încerci să te apropii, te loveşti parcă de o barieră şi de reproşul că îl sufoci.

Dacă şi tu te simţi mai degrabă o opţiune decât o prioritate în viaţa partenerului tău, există şanse să te fi îndrăgostit de un bărbat indisponibil emoţional. Iată trei motive pentru care o faci!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!