Adevarata Stare de Bine

3 semne că eşti mantaua lui de ploaie

Marţi, 04.04.2017
de Violeta Ieremie

Relaţiile dintre femei şi bărbaţi pot fi complicate uneori. De cele mai multe ori, femeile sunt cele care sunt mai sensibile emoţional şi îşi doresc afecţiune, implicare şi să aibă pe cineva alături, şi la bine, şi la rău.

De partea cealaltă, bărbaţii sunt mai sceptici în această privinţă şi îşi iau angajamente mai greu. Cu toate acestea, îşi doresc să păstreze lângă ei unele persoane din diverse motive, să le transforme într-un fel de manta de ploaie, în cazul în care au nevoie de o femeie lângă ei.

Iată trei semne care îţi arată că eşti într-o astfel de situaţie!

barbat nedisponibil

Te sună doar când se simte rău psihic sau fizic

După o întâlnire, bărbaţii nu mai dau un semn multe zile sau săptămâni. În acest timp, îşi văd de treaba lor şi îşi amintesc de tine doar când simt nevoia să vorbească cu cineva sau când vor să facă sex. Situaţiile de acest fel nu sunt câştigătoare pentru tine, deoarece doar tu eşti lângă el când se află într-un moment neplăcut pentru el şi are nevoie de compasiunea, de înţelegerea şi de afecţiunea ta. Te afli lângă un om căruia nu-i pasă cum te simţi tu, el este în centrul atenţiei şi îţi cere să-i acorzi timp şi disponibilitate emoţională pentru povestea lui de viaţă.

Nu îşi doreşte să facă parte din cercul tău de prieteni sau să-ţi întâlnească familia

Scopul lui este bine definit, şi anume prezenţa ta doar când are nevoie de tine. Nu îşi doreşte să-şi complice existenţa cu ceva ce nu vrea să confrunte, nu vrea să-ţi impresioneze familia şi să afişeze o imagine a unui bărbat care merită să fie alături de tine.

femeie suparata

Viaţa lui şi viaţa ta sunt două lucruri separate. Singura lui preocupare este să fii acolo când are nevoie de tine, când trece printr-o situaţie neplăcută, fără alte obligaţii şi promisiuni din partea lui.

Se enervează când nu eşti disponibilă pentru el

Pentru că s-a creat deja un tipar în care el te sună şi îţi cere să vă întâlniţi, atunci când tu nu mai vrei sau nu poţi să fii cu el, apare un fel de tensiune între voi şi are o reacţie agresivă. Este atât de obişnuit să apeleze doar când are nevoie de tine, încât această situaţie nouă îl ia prin surprindere şi-l dezarmează. Nu ştie cum să reacţioneze şi se comportă într-un mod posesiv.

Atenţia este cuvântul-cheie în astfel de situaţii. Depinde de ce îţi doreşti şi tu, dar asta nu înseamnă că trebuie să-ţi laşi la o parte principiile şi să pansezi rănile de fiecare dată când cineva îţi cere atenţia, fără să fie cu adevărat interesat de tine.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!