35 de tatuaje pentru cuplu care vor păstra dragostea vie o veșnicie

35 de tatuaje pentru cuplu care vor păstra dragostea vie o veșnicie

Ana Maria Munteanu, redactor sef Divahair.ro

Dragostea este, fără niciun dubiu, cel mai înălțător sentiment pe care îl poți avea pentru cineva. Este o experiență incredibilă pe care fiecare ființă în parte o experimentează în felul ei. Să fii îndrăgostit este cea mai fantastică trăire pe care o poți avea atât timp cât trăiești. Este o experiență care, dacă ești norocos, poate dura până la finalul vieții tale.

Să fii îndrăgostit de cineva te face să te simți mereu că ești în al nouălea cer și te face să vrei să strigi dragostea ta întregii lumi, să ți-o exprimi cât mai clar, mai tare, mai evident. Astfel că unele cupluri, pentru a-și declara dragostea eternă unul pentru celălalt, aleg să își facă tatuaje împreună.

Este o exprimare fantastică a sentimentelor de neegalat și greu de exprimat în cuvinte pe care le simți pentru celălalt, o experiență care sudează și mai mult relația dintre voi doi, o metodă constantă de a-l avea pe cel drag aproape de tine, chiar și când vă despart mii de kilometri.

Tatuajele devin o formă de exprimare artistică tot mai acceptată și mai iubită în zilele noastre. Iar când vine vorba despre tatuajele pe care două suflete îndrăgostite și le pot face pentru a-și suda și mai mult dragostea, există multe modele romantice și haioase la care pot apela. Un astfel de gest nu va face decât să arate, atât vouă, cât și celor din jur, legătura profundă și pe viață care există între voi.

Tatuajele simetrice sunt cele mai plăcute din punct de vedere estetic. Cele mai potrivite tatuaje sunt cele minimaliste – nu trebuie să-ți scrijelești ceva pe jumătate de corp ca să-ți declari dragostea! Ține totul la un nivel simplu și subtil, alege un tatuaj care să aibă o semnificație profundă pentru voi doi.

Lista de 35 de tatuaje pentru cuplu de mai jos este plină de modele superbe pentru doi îndrăgostiți care vor să facă acest pas semnificativ în relația lor. Alege-l pe cel care vi se potrivește vouă cel mai bine!

1. Te iubesc

Declarația dragostei voastre prin cele mai simple și frumoase cuvinte din lume – te iubesc - poate fi exact ceea ce cauți. Rămâne doar să alegeți fontul, culoarea și locul în care să vi le realizați.

 

Sursa foto: Pinterest

2. Lacăt și cheie

Unul dintre voi are tatuat lacătul în formă de inimă, iar celălalt, cheia care se potrivește perfect încuietorii lui. De fapt, singura cheie care se potrivește, cheia către inima ta/lui.

 

Sursa foto: Pinterest

3. 50/50

Alegeți împreună un design pe care să îl împărțiți în două - jumătate desenată pe mâna unuia, iar cealaltă jumătate desenată pe a celuilalt. Când aduceți mâinile împreună, obțineți un tot unitar care doar împreună are sens. Separat fără noimă, împreună cu noimă!

 

Sursa foto: Pinterest

4. Ancore

Poate că acest model de tatuaj nu mai este atât de popular în zilele noastre cum era odinioară, dar dacă partenerul tău de viață a fost, este și va fi ancora ta, cel pe care te poți baza în orice condiții, cel care te ține pe linia de plutire atunci când totul se năruie în jur… dacă și tu ești asta pentru el… ce metodă mai bună de a vă exprima iubirea?

 

Sursa foto: Pinterest

5. Cerc colorat

Ce idee fantastică de tatuaj pentru cuplu! Bărbatul își tatuează partea întunecată a cercului și, când își întâlnește partenera, cercul se transformă în ceva viu colorat și optimist.

 

Sursa foto: Pinterest

6. Verighete

Tot mai multe cupluri optează pentru verighete tatuate în locul celor obișnuite, inelele. Și trebuie să mărturisim că ne place tare mult această idee ingenioasă.

 

Sursa foto: Pinterest

7. Domnul și doamna

Puteți alege să vă tatuați cu același font, în aceeași limbă și în aceeași zonă a corpului cuvintele „Domnul” și „Doamna”. Dacă alegeți un font simpatic precum este acela de la Disney, spuneți tuturor că sunteți căsătoriți într-un mod simpatic și haios.

 

Sursa foto: Pinterest

8. Data căsătoriei

Puteți să alegeți să vă tatuați data la care a avut loc cel mai frumos moment din viața voastră, cel în care v-ați jurat iubire veșnică în fața familiei și a celor mai apropiați prieteni.

 

Sursa foto: Pinterest

9. Interese comune

Poate doriți să păstrați, tatuată pe voi, amintirea unui loc care a însemnat mult pentru relația voastră. Puteți să vă faceți harta unei destinații, o emblemă a acelui loc etc.

 

Sursa foto: Pinterest

10. Păsări origami

O idee neobișnuită de tatuaj! Dar cum știm că există specii de păsări care se împerechează pe viață, de ce să nu vă asociați iubirea cu a lor? Alegeți două culori care să vă reprezinte!

 

Sursa foto: Pinterest

11. Inimă

Câte o inimă tatuată pe corpul fiecăruia este, fără dar și poate, cel mai simplu și de efect mod în care arătați lumii că aparțineți unul altuia.

 

Sursa foto: Pinterest

12. Linia vieții

Un tatuaj sexy care merge de minune atât la bărbați, cât și la femei, potrivit unei povești de dragoste pasionale. Arată că ai nevoie de partenerul tău ca de aer, că este viața ta.

 

Sursa foto: Pinterest

13. Săgețile iubirii

O săgeată care conectează inițialele celor doi îndrăgostiți. Săgeata lui Cupidon care i-a adus pe aceștia împreună.

Sursa foto: Pinterest

14. Frumoasa și Bestia

O poveste clasică de dragoste marca Disney care a cucerit generații de-a rândul. O idee minunată de tatuaj pentru un cuplu care se regăsește în iubirea interzisă a celor doi.

 

Sursa foto: Pinterest

15. Inițiale

O altă idee extrem de simplă de tatuaje, cu care nu puteți da greș: poartă inițialele partenerului și el pe ale tale și arătați-vă, astfel, cât de mult țineți unul la celălalt.

 

Sursa foto: Pinterest

16. Luna și Soarele

Design clasic de tatuaj care arată că separați sunteți puternici, dar împreună sunteți imbatabili.

 

Sursa foto: Pinterest

17. Semnul infinitului

Dragostea voastră este eternă, așa că pentru voi nu există un tatuaj care să exprime asta mai clar decât clasicul semn al infinitului tatuat.

 

Sursa foto: Pinterest

18. O inimă frântă

Acest tatuaj arată cât de mare poate fi dragostea dintre doi oameni – inima nu este întreagă decât atunci când aceștia doi se află împreună. Când sunt separați, ea se frânge în bucăți!

 

Sursa foto: Pinterest

19. Un citat de iubire

Alegeți un tatuaj care să reprezinte mai bine ca oricare altul iubirea dintre voi doi și tatuați o parte din el pe o persoană și continuarea pe cealaltă. Ingenios și romantic!

 

Sursa foto: Pinterest

20. Rege și regină

Dacă el este regele vieții tale și tu regina vieții lui… de ce să nu arătați și întregii lumi asta, prin două coroane pentru El și Ea tatuate?

 

Sursa foto: Pinterest

21. Uniți și de la distanță

Acest tatuaj simpatic și minimalist reprezintă dragostea dintre doi oameni care sunt conectați indiferent de locul unde se află, indiferent de distanța fizică dintre ei. Absolut adorabil!

 

Sursa foto: Pinterest

22. Design unic

Alegeți un design care să vă placă amândurora și care să fie purtat chit că relația voastră va dura până la moarte sau nu. Acesta este un exemplu de tatuaj care poate supraviețui cu ușurință unei eventuale despărțiri.

 

Sursa foto: Pinterest

23. Yin și Yang

Unul dintre cele mai populare tatuaje pentru îndrăgostiți nu putea lipsi din lista aceasta, nu-i așa?

 

Sursa foto: Pinterest

24. A lui. Al ei

Tatuajele de tipul His/Hers sunt un mod adorabil de a arăta lumii că sunteți un tot unitar. Nu vă mai puteți sătura unul de altul, iar aceste tatuaje care arată că aparțineți unul altuia o arată tuturor, fără urmă de dubiu.

 

Sursa foto: Pinterest

25. Suflet pereche

Special. Unic. Minimalist. Alege să spui tuturor că el este sufletul tău pereche și tu al lui cu acest tatuaj caligrafic, cu sintagma Suflet pereche/Soul Mate scrijelită pe trupurile voastre pline de iubire.

 

Sursa foto: Pinterest

26. Inimi colorate

O idee splendidă de tatuaj pentru un cuplu vesel, care își trăiește povestea de dragoste la maximum, este acesta: o inimă colorată decupată desenată pe unul dintre cei doi, iar celălalt are șablonul colorat din care a fost conturată inima celuilalt.

 

Sursa foto: Pinterest

27. Roboți îndrăgostiți

Un design simpatic, drăgălaș, minimalist și incredibil de romantic, acest tatuaj cu un cuplu de roboței îndrăgostiți, în care el face un gest romantic dăruindu-i o floare, îți topește inima!

 

Sursa foto: Pinterest

28. Piese de puzzle

O altă variantă de tatuaj care are sens în momentul în care aduci piesele împreună. Un lucru extrem de important în realizarea acestui tatuaj este să verificați înainte dacă bucățile de puzzle se și potrivesc cu adevărat.

 

Sursa foto: Pinterest

29. Tatuaje pe degete

Practic, puteți alege împreună absolut orice design – fie el un citat, o dată cu semnificație pentru voi sau niște desene – pe care să vi-l faceți împreună, ca declarație intimă a dragostei ce vă unește.

 

Sursa foto: Pinterest

30. Portret de cuplu

O variantă de tatuaj veche de când lumea – să îți desenezi pe corp chipul persoanei iubite sau portretul cuplului, dar care poate fi adaptată noilor trenduri în materie de tatuaje. Alegeți să vă tatuați portretul celuilalt pe piele sau un portret comun, desenat într-o manieră cât mai simplă, schițată, minimalistă.

 

Sursa foto: Pinterest

31. Data de naștere a persoanei iubite

În același ton cu ideea tatuării zilei nunții este și această sugestie de tatuaj - a datei de naștere a partenerului de viață. Variantă potrivită mai ales în cazul cuplurilor care aleg să își trăiască dragostea liber și să nu o oficializeze.

 

Sursa foto: Pinterest

32. Cuplu celebru

Dacă vă identificați cumva cu un cuplu celebru (fie el din viața reală sau din film) și a sa poveste de dragoste, tu și jumătatea ta vă puteți tatua ceva care să vă aducă aminte de el. Chipurile acelor persoane/personaje? Sigur, de ce nu?!

Sursa foto: Pinterest

33. Diferiți, dar potriviți

Lui îi place la munte, tu adori marea. Cu toate acestea, vă completați și vă potriviți ca și cum ați fi aceeași ființă. Acesta este tatuajul perfect pentru tine și alesul inimii tale!

Sursa foto: Pinterest

34. Micul Prinț și vulpea

Eu voi fi pentru tine fără seamăn în lume. Tu vei fi pentru mine fără seamăn în lume. Asta i-a zis vulpea Micului Prinț când s-au întâlnit. Dacă vă identificați cu această poveste tandră și plină de învățăminte, niciun tatuaj pe lumea asta nu va avea o valoare mai mare!

Sursa foto: Pinterest

35. Împreună în gând și în simțiri

Orice ar fi între voi, ceva mereu vă va uni. Oricât de tare vă veți certa, veți fi trași unul spre celălalt, ca de o ață invizibilă care vă ține mereu sufletele conectate!

Sursa foto: Pinterest

Surse foto: Pinterest, Pixabay

Articolul urmator
Relatia de iubire se construieste in doi: 7 lucruri mici care fac dragostea sa dureze
Relatia de iubire se construieste in doi: 7 lucruri mici care fac dragostea sa dureze
Care este limita ta intr-o relatie de cuplu?
Incepe quiz
Care este limita ta intr-o relatie de cuplu?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.