Nu Skin

4 secrete pe care nu ar trebui să i le spui iubitului tău

Eugenia Dinescu, redactor
Mama ta crede că ai fi putut avea pe cineva mai bun

Mama ta crede că ai fi putut avea pe cineva mai bun

Este normal ca părinţii tăi să îşi dorească doar ce este mai bun pentru tine, aşa că nu este exclus să fie nemulţumiţi de orice pretendent la inima ta şi să nu se străduiască să ascundă acest lucru. Totuşi, să îi spui acest lucru partenerului tău nu va face decât să creeze un sentiment de nesiguranţă în interiorul său. Câtă vreme tu te simţi împlinită în relaţia de cuplu, nu ar trebui să permiţi temerilor nejustificate ale părinţilor să afecteze dinamica dintre tine şi partenerul tău. În plus, gândeşte-te la toate ocaziile în care întreaga ta familie va fi reunită de acum înainte: eşti sigură că vrei să creezi o atmosferă tensionată la fiecare Crăciun petrecut împreună?

Una dintre cele mai plăcute părţi ale unei relaţii este faptul că ai găsit, în sfârşit, persoana căreia îi poţi împărtăşi orice.  Niciun aspect, oricât de trivial sau stânjenitor, al personalităţii noastre nu reprezintă un tabu într-o relaţie echilibrată.

Sinceritatea este una dintre valorile pe care le punem în centrul unei relaţii de succes, însă realitatea contrazice această viziune idilică. Să păstrezi un secret în cuplu poate părea o trădare, însă câteva lucruri nespuse vă pot feri de posibilitatea de a va răni reciproc sau de riscul de a crea tensiuni care să vă erodeze tacit relaţia, uneori cu consecinţe iremediabile.

Faptul că unul dintre prietenii iubitului tău ţi se pare mai atrăgător decât el nu este singurul secret pe care ar fi poate mai inspirat să-l păstrezi pentru tine. Răsfoieşte galeria şi vezi ce alte secrete nu ar trebui să îi împărtășești iubitului tău!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.3 (8)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!