Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

5 cuvinte pe care trebuie să le ții minte dacă vrei ca relația ta să dureze

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

O relație de durată înseamnă ani de muncă în ceea ce privește respectul și admirația față de celălalt. Aceste relații există deoarece acele persoane pun bunăstarea și fericirea celuilalt deasupra fericirii lor. Într-o relație este nevoie de timp pentru a înțelege nevoile și dorințele celui de lângă tine. Partenerii înțeleg că pot primi și oferi dragostea în moduri diferite. Ei respectă granițele pe care partenerul lor le impune și trăiesc împreună făcând diverse lucruri. Ei râd împreună și unul de celălalt. Pentru a avea o astfel de relație, trebuie să ții minte doar 5 cuvinte!

Iubește

Oamenii iubesc diferit. Dăruim și primim iubire în moduri diferite. Însă oamenii care au o relație de lungă durată înțeleg tipul de dragoste de care partenerul lor are nevoie și le-o oferă. Ei învață să iubească în moduri care îl fac fericit pe cel de lângă ei. În cupluri mai există momente tensionate și certuri, lucru perfect normal. Pentru ca relația să funcționeze, trebuie să învățăm să iertăm și să ne iubim, chiar și atunci când avem păreri diferite.

Învață

Învață ce îl surprinde și ce îl încântă. Învață ce lucruri îi plac, ce lucruri nu îi plac, ce urăște și ce adoră. Unele lucruri le poți învăța petrecându-ți timpul cu el și observându-le. Însă lucrurile mai profunde se învață doar întrebându-l. Nu-ți fie teamă să îi pui întrebări, chiar dacă unele dintre ele ți se par banale. Oamenii ajung să se cunoască doar comunicând. Comunicarea este foarte importantă într-o relație, deoarece ea te ajută să îți înțelegi partenerul și adâncul gândurilor lui. Lucrurile pe care el le face sau le spune nu vin de nicăieri, ci sunt un progres logic al evoluției lui, al gândurilor și al emoțiilor pe care le are.

Granițe

Fiecare persoană are anumite limite ce trebuie să fie respectate. Trebuie să știi care sunt limitele partenerului tău și să nu le depășești. Acest lucru este fundamental pentru relațiile de durată. Respectarea acestor limite ale partenerului tău este, în fond, o extensie a dragostei și a respectului pe care i le porți.

Râzi

Se spune că râsul este cel mai bun medicament și că poate vindeca orice. Dacă te face să râzi, păstrează-l! Cuplurile fericite râd împreună și chiar unul de celălalt, neluând în serios toate lucrurile spuse. Este foarte important să știi cum să îți faci partenerul să râdă, mai ales după o zi proastă sau după un moment tensionat. Râsul alungă stresul, care se poate acumula uneori peste limita normală.

Trăiește

Trebuie să înveți să trăiești cu el. Deși pare imposibil în ziua de azi acest lucru, trebuie să încercăm să petrecem cât mai mult timp cu persoana iubită. Unii oameni sunt atât de prinși în joburile lor, încât trăiesc mai mult singuri decât cu partenerii lor. Pentru oamenii care au o relație fericită nu există nimic mai important decât timpul petrecut împreună cu jumătățile lor. Ei iubesc să facă lucruri împreună și nu se limitează la discuții de genul „cum a fost azi?”. Oamenii trebuie să facă anumite lucruri singuri, dar cei care au o relație extraordinară se vor întoarce mereu la partenerul lor, pentru că ei pur și simplu se bucură de compania lui.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!