Nu Skin

5 gesturi de seducție cărora niciun bărbat nu le rezistă

DivaHair
Când îţi muşti uşor buzele

Când îţi muşti uşor buzele

Este unul dintre gesturile pe care le faci, poate, inconştient, dar care vor avea un impact major asupra bărbaţilor: să îţi muşti uşor buzele. Gestul semnifică dorinţa şi îl va determina să îşi imagineze scenarii fierbinţi în care tu eşti protagonista, însă trebuie să ai grijă - orice formă de teatralitate a acestui gest va avea efectul contrar, aşa că păstrează măsura şi încearcă să nu fii prea evidentă.

Se spune că diavolul se ascunde în detalii, iar zicala se adevereşte în special atunci când încerci să atragi atenţia unui bărbat. Gesturile mici, aparent inocente, pot înnebuni un bărbat de dorinţă. Dacă te gândeşti că sex-appealul este un atribut cu care ne naştem sau nu, nici nu ai putea fi mai departe de adevăr. Puterea de seducţie se cultivă, dar este posibil să nici nu conştientizezi pe deplin forţa de atracţie pe care eşti capabilă să o exerciţi asupra sexului opus.

Desigur, „călcâiul lui Ahile” este localizat în zone diferite, în funcţie de fiecare individ, însă anumite gesturi feminine reuşesc să aprindă imaginaţia majorităţii bărbaţilor. Pentru a te ajuta să îţi cultivi propriul arsenal de seducţie, ţi-am pregătit un top al gesturilor feminine cărora niciun bărbat nu le poate rezista!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.6 (29)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!