5 lucruri pe care să le faci în dormitor, ca să nu te mai uite niciodată

5 lucruri pe care să le faci în dormitor, ca să nu te mai uite niciodată

Eugenia Dinescu, redactor

Când tabuurile dispar şi rămâneţi doar voi, poţi fi sigură că lucrurile sunt pe cale să se încingă. Dacă te întrebi cum poţi transforma fiecare moment într-o experienţă memorabilă, nu ai nevoie neapărat de scenarii complicate, ci doar de atitudinea potrivită şi de câteva accesorii.

Ascultă-ţi instinctul, eliberează-ţi mintea: nu există reguli pe care să le urmezi, dar poţi face anumite lucruri pentru a te asigura că nu te uită vreodată! DivaHair.ro şi magazinul ToySex.ro ţi le dezvăluie pe toate!

Fii deschisă cu fetişurile lui – şi cu ale tale

Nu te grăbi să pui eticheta de „ciudat” atunci când partenerul tău te surprinde cu o cerere insolită. Încearcă să-i înţelegi nevoia de a-şi exercita controlul sau, dimpotrivă, de a se lăsa complet în voia ta ori dorinţa de a încerca să faceţi dragoste în locuri neobişnuite. Fără îndoială, experienţele ieşite din comun trăite împreună vor ocupa un loc special în memoria lui, dar şi a ta! Când relaţia se bazează pe încredere şi vă exprimaţi limitele fără echivoc, ai creat un spaţiu sigur pentru experimente şi experienţe noi. Cine ştie, ai putea fi chiar surprinsă de laturi ale personalităţii tale pe care nici nu ştiai că le ai!

Surprinde-l cu un masaj

 
 Intimate Kisses Exotic Green Tea,
toysex.ro, 77.90 de lei

Dacă sfârşitul unei zile vă surprinde obosiţi, acest lucru nu trebuie să se transforme într-o sursă de tensiune în cuplu.  Profită de momentul în care simţi că ar prefera o dezmierdare în locul unei partide incendiare de sex şi încinge atmosfera cu un masaj... deloc cuminte! Arma ta secretă de seducţie? Uleiul afrodisiac cu extract de ceai verde, care activează zonele erogene ale corpului şi suprastimulează senzaţiile tactile. Îţi promitem, nu va dura prea mult până când îşi va dori să întrerupă masajul pentru activităţi mai incitante!

Nu te teme să îţi exprimi dorinţele

Teama de a fi respinşi este firească la începutul unei relaţii, dar de ce continuă să ne urmărească inclusiv atunci când am trecut deja de etapele incipiente? Este întotdeauna un exerciţiu de vulnerabilitate să îţi exprimi dorinţele, dar totodată un pas esenţial pentru relaţia voastră să evolueze din punct de vedere emoţional şi sexual. Odată ce simţi că se află pe drumul cel bun, nu păstra acest lucru doar pentru tine! Şopteşte-i ceea ce ţi-ai dori să facă în continuare, asigură-l că te simţi bine şi repetă-i acele cuvinte care ştii că îl fac să îşi piardă controlul. Reacţia va fi una singură: „Da, da, da!” şi garanţia că nu te va uita niciodată!

Sparge monotonia cu accesoriile potrivite

 Set Nature Skin Lovers,
toysex.ro, 149.90 de lei
 Black Power Massager,
toysex.ro, 209.90 de lei 179.90 de lei
Dorcel 16 funcţii,
toysex.ro, 399.90 de lei 229.90 de lei

Nimeni nu vorbeşte despre acest lucru, însă fiecare cuplu se confruntă la un moment dat cu monotonia, automatismele şi lipsa libidoului. Vă cunoaşteţi deja prea bine pentru a crede că mai puteți fi surprinși de partener, dar lumea voastră nu trebuie să rămână închisă într-o zona de confort.  Instalarea monotoniei nu semnifică declinul relaţiei voastre, ci este un prilej perfect pentru a introduce o schimbare! Schimbă ordinea în care lucrurile se desfăşoară în mod obişnuit, surprinde-l cu o vizită neaşteptată în pauza de masă sau foloseşte un kit complet de accesorii kinky ce vor pune pe fugă monotonia. O să fie memorabil!

Adaptează-te

Desigur, tentaţia de a scoate toţi aşii din mânecă încă de la primele întâlniri este mare, dar s-ar putea să nu fie cel mai înţelept lucru pe care îl poţi face dacă îţi doreşti să fii de neuitat. Riscul la care te expui? Să îi ignori complet nevoile şi dorinţele şi să ratezi momentele în care corpurile voastre pot rezona la unison. Aşadar, nu încerca să dobori recorduri în pat, ci observă-i reacţiile corpului, tensiunea din muşchi şi sunetele care îţi indică faptul că îl aduci pe cele mai înalte culmi ale extazului. Observă, adaptează-te, urmează-i ritmul: este unul dintre cele mai importante lucruri pe care îl poţi face pentru a-ţi asigura un loc nu doar în memoria, ci şi în inima lui!

Au mai rămas atâtea lucruri de experimentat în dormitor! Accesează magazinul online Toysex.ro, descoperă accesoriile utile, amuzante şi incitante şi transformă fiecare moment petrecut împreună într-unul memorabil!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.