5 motive care fac masturbarea mai bună decât sexul

5 motive care fac masturbarea mai bună decât sexul

Redactor Divahair.ro

Masturbarea nu reprezintă o activitate pe care să o practici doar atunci când un partener lipsește. Sunt mai multe motive pentru care merită să încerci și atunci când ai o relație autosatisfacerea sexuală. Masturbarea este un mod foarte bun prin care îți poți cunoaște propriul corp și acesta este un mod bun prin care fiecare persoană să știe ce o excită și ce nu.

Persoanele care încă nu s-au autodescoperit prin masturbare pot să înceapă utilizând jucăriile sexuale Crave Vesper și astfel vor descoperi noi senzații intense. Autocunoașterea propriului corp este un mod bun de a asigura fericirea în cuplu. Sunt și momente în care masturbarea poate fi mult mai eficientă decât sexul.

Partenerul nu se simte bine

În momentul în care partenerul nu se simte foarte bine și este indispus, este posibil să nu aibă chef de sex. Este normal că din când în când unul dintre parteneri sau chiar amândoi să nu aibă starea necesară pentru a face sex și în astfel de situații cea mai bună este masturbarea.

Sex fără sunete

Faptul că atunci când te masturbezi lipsesc acele sunete interesante dar deranjante pentru cei din jur, fac că după un moment de intimitate în propriul dormitor colegul de apartament să nu te privească ciudat. Același lucru este valabil și pentru vecini sau pentru părinți atunci când locuieșți cu ei. Masturbarea se poate face pe silent rămânând la fel de excitantă sau chiar mai excitantă dacă folosești și jucării.

cuplu

Fără prezervative

În momentul în care faci sex de cele mai multe ori ai nevoie de prezervative pentru protecție și cei mai mulți bărbați refuză să le poarte sau le poartă însă spun că le creează un disconfort și le diminuează plăcerea. În momentul în care te masturbezi poți să uiți de grijă prezervativelor.

O bună ocazie de a experimenta

Poți experimenta utilizând mai multe tipuri de jucării sexuale fără să te gândeșți la reacția pe care partenerul tău o va avea. În special pentru bărbați ei sunt de obicei mult mai reticenți la jucării și consideră că nu au nevoie de suplimente atâta timp cât există ei în camera. Jucăriile sexuale însă nu au darul de a oferi exclusiv plăcere ci și de a satisface anumite curiozități și de a oferi diversitate vieții sexuale. În cazul în care partenerul nu este foarte încântat de ideea de a folosi o jucărie sexuală o bună varianta prin care poți să o încerci totuși este masturbarea.

Diminețile sunt comode și liniștite

În momentul în care te masturbezi, disconfortul pe care îl ai atunci când descoperi că ai făcut sex cu persoană pe care ai cunoscut-o într-un bar și despre care nu știi absolut nimic, dispare. Acest lucru nu poate fi decât îmbucurător având în vedere faptul că de obicei dimineață vrei să te relaxezi.

Acestea sunt câteva dintre motivele pentru care masturbarea poate fi mai bună decât sexul și se pune mare accent pe autocunoaștere. Dacă toate celelalte motive nu ți se par suficiente, autocunoașterea este cel mai bun mod prin care poți avea o viață de cuplu de calitate.

Articolul urmator
Cinci motive pentru care ascultarea empatică este piatra de temelie a relațiilor sănătoase
Cinci motive pentru care ascultarea empatică este piatra de temelie a relațiilor sănătoase
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui
Incepe quiz
Ştii ce vrei de la viață? Testul care îți spune mai multe decât ți-ai închipui

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (5)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.