5 tipuri de bărbaţi care merită titlul de soţul ideal

Violeta Ieremie

Când ne gândim la sufletul pereche, facem o proiecție deseori nerealistă a profilului bărbatului cu care vrem să trăim fericite până la adânci bătrâneți. Trebuie să fie fidel, cu suflet frumos, să arate bine, să aibă simțul umorului, să fie deștept, să știe să facă bani. Și lista poate continua la nesfârșit, în funcție de preferințele fiecăreia dintre noi. Însă, oricât de departe de realitate ar fi bărbatul din visurile noastre, sunt reprezentanți ai sexului tare care se încadrează, într-o oarecare măsură, în acest profil și care pot primi fără probleme titlul de soțul ideal. 

Iată cinci tipuri de bărbați ideali! 

familie in natura

Soţul familist

Pentru el, familia este înainte de toate. Este lipsit de egoism şi îi place să aibă grijă de ceilalţi. Este tipul de soţ care se poate descurca cu două servicii şi care are mereu un plan de rezervă pentru a face bani şi a-i economisi. Nu are linişte până când nu ştie că toţi cei din familie sunt bine şi încearcă să împace cariera cu viața de familie. Echilibrul dintre muncă şi viaţa personală este important pentru un tipul familist, dar dacă mai multe sarcini la serviciu pot îmbunătăţi traiul familiei, atunci e dispus să facă acest compromis. Cuvintele precum „nu”, „nu pot” şi „imposibil” pur şi simplu nu se află în vocabularul lui.

Soţul puternic

Atunci când ai un moment de cădere, personalitatea lui puternică te menţine pe linia de plutire şi te inspiră să depăşeşti momentele dificile. Asta nu înseamnă că este imun la durere, ci că ştie să gestioneze bine situațiile-limită. Este genul de bărbat când te sună mereu ca să ştie dacă eşti bine sau, şi este întotdeauna alături de tine. Te poţi baza pe el întotdeauna atunci când simţi că vrei sprijin şi o îmbrăţişare. În astfel de situaţii, îl poţi considera soţul ideal căruia îi pasă de tine. Este un bărbat devotat, loial şi de încredere pentru femeia pe care o iubeşte.

Soţul care rezolvă problemele

Nu există situaţie pe care acest tip de bărbat să nu o poată desluşi. Are dexteritate în a găsi soluţii repede. Pur şi simplu, acest soţ ideal imeidat cum vede problema din faţa lui, se gândeşte imediat la o rezolvare. În faţa lui se aştern o multitudine de posibilităţi şi e doar o chestiune de timp pentru a o găsi pe cea mai bună. Este răbdător deoarece ştie că dacă grăbeşte lucrurile nu va găsi soluţia cea mai bună. Are o putere de concentrare mare, este muncitor şi are încredere în el. Este un partener de nădejde în situaţiile când singura opţiune este ca ambii parteneri să formeze o echipă.

cuplu calatorie cu barca

Soţul cu spirit liber

Bărbatul cu spirit liber crede că viaţa trebuie trăită la intensitate maximă, aşadar, este imun la situaţiile care cauzează stres şi îngrijorare. Asta nu înseamnă că este imun în fața eventualelor necazuri, ci că preferă să le ignore şi să se bucure de toate aspectele vieţii cât mai mult posibil.

Cel mai probabil, şi-a ales o carieră care-i place şi care-i scoate la iveală toată pasiunea pe care o are în interior. Îi place să călătorească şi are multe obiective de bifat pe listă. Nu-i place să-şi piardă timpul făcându-şi griji, preferând să se concentreze pe lucrurile pe care le poate realiza. Relaţia cu el nu este plictisitoare, căci e mereu pus pe glume, gata să destindă atmosfera şi să-i facă pe ceilalţi să se simtă bine.

Soţul optimist

Atunci când simţi că se prăbuşeşte lumea şi soarele nu va veni pe strada voastră, el găseşte puterea să aibă încredere că totul va fi bine. Este conştient că viaţa are și suişuri, şi coborâşuri, însă niciodată nu îl zdruncină astfel de situaţii. Crede în lucrurile bune care vor veni şi în principii de care mulţi au și uitat, cum ar fi moralitatea sau bunătatea din oameni.  Fără îndoială, vede mereu partea plină a paharului şi nu acceptă eşecul. Îi ajută pe alţii şi este un sprijin excelent atunci când apar lucruri neprevăzute în căsătorie. În momentele grele, va lupta pentru iubire şi pentru familie şi nu va renunţa aşa uşor la cei dragi.

 

Articolul urmator Patru tipuri de bărbați care nu te vor trata niciodată cu seriozitate

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (6)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.