57 mesaje pentru aniversarea căsătoriei

57 mesaje pentru aniversarea căsătoriei

Redactor Raluca Margean

Cele mai frumoase mesaje de aniversare a căsătoriei sunt cele sincere, spuse din inimă. Cum ziua aniversării deține un loc special în inima îndrăgostiților care și-au unit destinele pentru toată viața, este frumos să fie sărbătorită. De la dulce la amuzant, fiecare cuplu are un stil diferit de a-și exprima dragostea. Prin urmare, este important să găsești tonul potrivit și cuvintele perfecte pentru a le face urări și pentru a-i emoționa. Descoperă în acest articol 57 mesaje interesante de aniversare a căsătoriei de unde să te inspiri!

Cuplu de căsătoriți la Paris

Mesaje romantice de aniversare a căsătoriei

Unele cupluri sunt mai romantice și apreciază astfel de mesaje, însă dacă ție îți este dificil să găsești cuvintele potrivite pentru a le face urări pentru aniversarea căsătoriei lor, te ajutăm mai jos câteva idei.

 • Dragostea adevărată nu moare niciodată, ci este mai puternică pe măsură ce trece timpul. Este clar că iubirea voastră este autentică și va dăinui mereu. Vă urez să fiți fericiți împreună și să aveți o viață plină de romantism, veselie și împliniri. Aniversare plăcută!
 • Când dragostea este adevărată, ea nu se termină niciodată. Vă doresc să sărbătoriți mulți ani împreună de-acum înainte! Să fiți fericiți!
 • La mulți ani de ziua căsătoriei voastre! Vă doresc să fiți mereu îndrăgostiți unul de celălalt și să pășiți întotdeauna unul lângă altul, braț la braț! Să aveți o viață frumoasă împreună și rămâneți mereu la fel de îndrăgostiți ca acum!
 • La mulți ani pentru aniversarea voastră! Vă doresc ca viața voastră să fie plină de romantism, îmbrățisări și săruturi infinite. Să vă iubiți mereu ca în prima zi și să vă păstrați prospețimea și să aveți parte de tot ce este mai bun în lume!
 • Chimia dintre voi este incredibilă, iar armonia este vizibilă cu ochiul liber. Vă potriviți perfect, iar căsătoria voastră este exact așa cum citești în poveștile de iubire. Vă doresc ca dragostea voastră să dăinuie pentru totdeauna. Aniversare plăcută!
 • Străluciți de fiecare dată când sunteți împreună! Dragostea voastră se citește pe chipurile voastre, mă bucur enorm pentru voi și vă doresc să rămâneți atâta de îndrăgostiți mereu!

Mesaje de aniversare a căsătoriei creștine

Aniversarea nunții este o ocazie minunată de a trimite cuplului căsătorit un mesaj deosebit de aniversarea căsătoriei. Iată câteva cuvinte frumoase:

 • Legătura extraordinară dintre voi doi mă bucură și mă inspiră! Vă doresc din toată inima o aniversare minunată și o viață fantastică împreună!
 • Vă doresc ca poveste de dragoste dintre voi să nu se termine niciodată. Să fiți binecuvântați și să aveți tot ce este mai bun în viață!
 • Viața v-a oferit cel mai frumos dar: v-a adus împreună și v-a făcut să vă iubiți! Prețuiți toate clipele pe care le petreceți și bucurați-vă unul de dragostea voastră. Vă doresc să fiți la fel de îndrăgostiți întotdeauna!
 • Sunteți un cuplu minunat! Fie ca legătura specială dintre voi să fie mereu puternică și să aveți parte doar de bucurii, oameni frumoși și multă fericire!

Mesaje frumoase pentru celebrarea mariajului

Cuplu de tineri căsătoriți pe plajă

Ziua aniversării unei căsnicii reprezintă momentul perfect pentru a-ți arăta dragostea, recunoștința și prețuirea pentru persoana cu care ai ales să-ți petreci viața. De cele mai multe ori, cuvintele nu sunt suficiente pentru a exprima sentimentele profunde pe care le ai pentru persoana iubită, însă există mesaje emoționante pe care le poți folosi de aniversarea căsătoriei tale! Iată câteva idei:

 • Ești o adevărată binecuvântare pentru mine pentru că îmi faci viața mai frumoasă în fiecare zi. Ești minunată și te iubesc nespus de mult!
 • Viața poate că mi-a dat multe motive să fiu fericit. Dar sunt cel mai fericit pentru că viața mi-a oferit cel mai prețios cadou, pe tine. La mulți ani de aniversarea căsniciei noastre!
 • Nu contează de câte ori ți-am spus că te iubesc, de fapt, nu voi înceta niciodată să-ți spun asta. La mulți ani, soția mea iubită!
 • Am luat cea mai bună decizie din viața mea atunci când m-am căsătorit cu tine pentru că tu mă faci cel mai fericit om din lume! Te iubesc și-mi doresc să îmbătrânim împreună!

Citește și: Cele mai frumoase idei de cerere în căsătorie

Felicitări pentru aniversarea căsătoriei

Atunci când doi oameni se iubesc și se căsătoresc se întâmplă ceva uimitor. Dacă ai prieteni, rude sau cunoscuți care au parte de o iubire frumoasă și sărbătoresc câțiva ani de mariaj, este frumos să le transmiți un mesaj de aniversarea căsătoriei. Dacă nu-ți găsești cuvintele potrivite, iată câteva texte de felicitări de aniversarea căsătoriei pe care le poți folosi și tu:

 • Mulți oameni caută mereu, dar nu găsesc niciodată o dragoste atât de intensă ca a voastră. Bucurați-vă pentru acest lucru și fie ca iubirea voastră să dăinuie pentru totdeauna!
 • Pentru unele persoane, o dragoste sinceră și o căsătorie frumoasă este doar un mit! Voi ați demonstrat că totul este real. Vă doresc să vă iubiți și prețuiți mereu!
 • La mulți ani pentru aniversarea voastră. Vă doresc ca mariajul vostru să fie în continuare plin de aventuri, dragoste și romantism, dar și suport și respect reciproc!

Urări de aniversarea căsătoriei pentru prieteni

Prietenii reprezintă familia pe care ți-o alegi, așadar trebuie să te bucuri pentru ei și să le fii alături în momentele frumoase din viață. Dacă ai doi prieteni care s-au căsătorit, trimite-le mesaje emoționante de aniversarea căsătoriei și spune-le cât de fericit ești că și-au găsit sufletul pereche!  

 • La mulți ani pentru cel mai frumos cuplu pe care-l cunosc. Să vă iubiți mereu, să aveți o viață împlinită împreună și să fiți întotdeauna cu zâmbetul pe buze. Vă doresc ca necazurile să vă ocolească și bucuriile să nu vă dea deloc pace!
 • La mulți ani pentru aniversarea căsătoriei voastre! Sunteți cei mai tari și vă doresc să fiți nebuni împreună, să râdeți la maxim, să vă susțineți reciproc, să vă respectați și, mai presus de toate, să vă iubiți mereu!
 • Felicitări pentru aniversarea voastră de astăzi. Sunteți un cuplu minunat și meritați tot ce este mai bun în lume. Vă doresc să aveți parte doar de lucruri fantastic de frumoase împreună! Și dragoste eternă!
 • Dragii mei prieteni, sunteți un cuplu care se completează perfect. Vă doresc să găsiți întotdeauna echilibrul în realția voastră, să fiți uniți și să fiți mereu îndrăgostiți unul de celălalt! Aniversare minunată!
 • Sunteți fenomenali. Vă iubiți, vă sprijiniți, sunteți o inspirație pentru noi toți. Paharul sus, să trăiți și să ne arătați mulți ani de-acum înainte ce înseamnă dragostea adevărată! La mulți ani de aniversarea căsătoriei voastre!
 • Dragilor, recunosc că vă stă extraordinar împreună! Vă doresc să vă văd așa și peste 70 de ani: braț la braț, inimă lângă inimă! Tot ce este mai bun să vă înconjoare și să vă bucurați de fiecare moment petrecut împreună! Aniversare uimitoare!

Mesaje amuzante pentru aniversarea căsătoriei pentru partener

Bărbat care prinde în brațe o femeie și râd

Urările și mesajele pentru aniversarea căsătoriei nu trebuie să fie serioase. Orice persoană apreciază un bun simț al umorului într-o relație, așadar arată-i partenerului tău partea ta jucăușă printr-o urare de aniversare a căsătoriei amuzantă. Fă-l să râdă, dar spune-i totuși cât de mult înseamnă pentru tine. Iată câteva texte haioase de aniversare a căsătoriei care să-ți servească drept sursă de inspirație:

 • Dragul meu, nu este nimeni altcineva în lumea asta cu care aș dori să-mi împart popcorn-ul pe canapea. Te iubesc!
 • Câteodată mă gândesc cât de norocoasă sunt că te-am întâlnit, dar după aceea mă gândesc cât de norocos ești tu că mă ai în viața ta și-mi dau seama că suntem chit! Te iubesc, dragul meu!
 • Chiar dacă sforăiturile tale mă enervează la culme, nu mi-ar plăcea să am pe altcineva lângă mine în fiecare noapte!
 • Câteodată sunt geloasă pe tine pentru că te-ai însurat cu cea mai frumoasă, deșteaptă și cool femeie din lume! Dar ai noroc că te iubesc! La mulți ani de ziua noastră!
 • Este uimitor cât de bine ne-am tolerat unul pe celălalt până acum! Sper să mai avem răbdare vreo 100 de ani de-acum înainte!
 • Ca relația noastră să funcționeze până la adânci bătrâneți, adu-ți aminte că eu am întotdeauna dreptate! Chiar și atunci când îți spun că ești soțul meu preferat! Te iubesc!
 • La mulți ani, iubitul meu! Îmi doresc să ne iubim la fel de mult și când suntem bătrâni și plini de riduri. Te iubesc până la stele și-napoi!

Mesaje de aniversare a căsătoriei în funcție de numărul anilor de mariaj

Indiferent dacă v-ați căsătorit de un an, de 10, 20 sau mai mulți ani, merită să sărbătoriți timpul petrecut împreună. Transmite-i dragostea ta în fapte și cuvinte și, cu siguranță, căsătoria voastră va dura mult timp de-acum înainte.

Mesaje de aniversarea căsătoriei de 1 an:

 • Anul pe care l-am petrecut alături de tine ca soț-soție a fost unul de vis. Îmi doresc ca toată viața noastră împreună să fie la fel. Te iubesc, dragul/draga mea!
 • Mă faci să zâmbesc, îmi topești inima, aș vrea să fie așa mereu. La mulți ani de aniversarea căsătoriei noastre!
 • Viața mea este cum nu se poate mai frumoasă din momentul în care ai devenit soția/soțul meu! În anul ăsta am fost nespus de fericit/-ă și îmi doresc să fie la fel mulți ani de-acum înainte!
 • La mulți ani de aniversarea căsătoriei noastre! Anul acesta mi-ai demonstrat ce inspirată am fost când m-am căsătorit cu tine pentru că ești cel mai frumos, talentat, deștept și super sexy soț din lume! Îmi doresc să rămânem mereu la fel de îndrăgostiți!

Mesaje de aniversarea căsătoriei de 2 ani:

 • Iubirea adevărată trezește sufletul și stârnește focul în inimile oamenilor. În acești 2 ani mi-am dat seama ce înseamnă să iubești și să fii iubit! Ești tot ce am mai bun, te iubesc mai mult decât orice pe lumea asta!
 • În acești 2 ani mi-am dat seama că te iubesc, indiferent de împrejurări, chiar și atunci când te trezești cu fața la cearceaf dimineața sau când ești nervoasă! Vreau să-mi petrec eternitatea alături de tine!
 • În 2 ani de zile am trăit mai mult decât toată viața. Ești sufletul meu pereche și-mi doresc să fim mereu împreună! 

Mesaje de aniversarea a 10 ani de căsătorie:

 • În toți acești ani, mi-ai oferit cele mai tandre îmbrățișări, cele mai minunate săruturi, cel mai puternic sprijin și cea mai sinceră dragoste! Îți mulțumesc pentru asta și sper să fim la fel de fericiți împreună încă cel puțin 100 de ani de-acum înainte!
 • Ești tot ce am mai frumos pe lume. Acești 10 ani au fost mai minunați decât cele mai minunate vise ale mele! Te iubesc enorm!
 • La mulți ani, iubitul meu! Suntem căsătoriți de 10 ani, dar încă nu m-am săturat de tine. M-am decis că vreau să te păstrez pentru totdeauna!
 • La mulți ani, dragostea mea! Timpul a trecut extraordinar de repede pentru că toate clipele pe care le-al petrecut împreună au fost minunate. 10 ani de fericire pură, îți mulțumesc pentru tot ce mi-ai dăruit în această perioadă și sper să fie la fel de frumos și de-acum înainte!

Mesaje de aniversare a căsătoriei 20 sau 25 de ani:

 • 20 de ani de mariaj, 7300 de zile minunate petrecute împreună, nenumărate clipe extraordinare, 2 copii fantastici și încă ne mai așteaptă lucruri frumoase înainte! La mulți ani, draga mea soție de aniversarea căsniciei noastre!
 • Am fost binecuvântată să trăiesc 20 de ani alături de sufletul meu pereche. Îți mulțumesc pentru toți acești ani și de-abia aștept să mai petrecem împreună încă mulți ani de-acum înainte! Îți port o dragoste sinceră și eternă. Te iubesc!
 • Dragostea nu este perfectă ca în povești, dar este o dragoste imperfectă trăită alături de tine este mai frumoasă decât toate romanele de iubire la un loc. Te iubesc din tot sufletul, dragul meu!
 • Acești 20 de ani au fost cei mai frumoși din viața mea. Am plâns, am râs, am urcat și am coborât împreună și nu i-aș schimba cu nimic altceva. În ziua căsătoriei noastre a început de fapt viața mea! Te iubesc mai mult decât în prima zi!

Urări aniversare de căsătorie pentru părinți

Cuplu de vârstnici care stau pe o bancă la munte

Părinții ocupă întotdeauna un loc extraordinar de special în inimile noastre. Ne protejează, ne iubesc și ne susțin în mod necondiționat, astfel merită să fie sărbătoriți în fiecare zi și, mai ales, în ziua aniversării căsătoriei lor. Dacă nu-ți găsești cuvintele potrivite pentru a-ți exprima dragostea și cele mai sincere urări de bine pentru părinții tăi, iată câteva idei de mesaje deosebite pentru aniversarea căsătoriei:

 • Toate poveștile de iubire sunt speciale, dar a voastră este cu totul specială. Sunteți o inspirație pentru toată lumea din jurul vostru și, mai ales, pentru noi. Vă iubim, să aveți o aniversare extraordinară, așa cum sunteți voi!
 • Dragii mei, voi sunteți cei mai buni și mai frumoși oameni pe care i-am întâlnit în viața mea. Dragostea voastră este o inspirație, iar voi înșivă sunteți un model de viață pentru mine. Vă doresc din toată inima o aniversare frumoasă, să fiți mereu împreună și să vă iubiți încă 100 de ani de-acum înainte! Vă iubesc!
 • Dragă mama și tată, mă simt binecuvântată sunt că sunteți părinții mei. Sunteți două persoane minunate, care mă inspiră și mă motivează în fiecare zi. Dragostea ce v-o purtați unul celuilalt este cea care vă dă putere tot ceea ce faceți și sunt infinit de fericită pentru voi. Vă iubesc și vă doresc cât mai multe aniversări împreună.
 • Dragii mei, sunt cea mai fericită persoană din lume pentru că vă am pe voi ca părinți. Din dragoste ați creat o familie frumoasă și puternică. Sunteți un model pentru mine și vă doresc să vă bucurați unul de celălalt mulți ani de-acum înainte. Aniversare fericită celor mai buni părinți din lume!
 • Dragii mei părinți, voi m-ați învățat ce înseamnă dragostea adevărată. Vă respect, vă iubesc și vă mulțumesc pentru că existați! Vă doresc tot binele din lume și să fiți în continuare fericiți împreună!

Felicitări pentru aniversarea căsătoriei pentru soți cu copii

După ce ai copii cu partenerul tău, îl vei aprecia pe acesta într-un mod cu totul nou. Prin urmare, atunci câd îi trimiți iubitului tău mesaje de aniversare a căsătoriei, strecoară câteva cuvinte de mulțumire pentru tot ceea ce face pentru copii și arată-ți recunoștința pentru un parteneriat extraordinar.

Familie de 4 membri fericiți pe plajă

 • Nici în visele mele cele mai frumoase nu mi-am imaginat cât de minunată poate fi viața alături de tine. Familia noastră înseamnă totul pentru mine, îți mulțumesc pentru tot ceea ce faci pentru mine și copiii noștri! Te iubesc cum nu se poate de mult!
 • Dacă ne vom iubi așa mereu, viitorul nostru sună bine împreună. Ești cel mai minunat soț/soție pe care aș putea să-l/s-o am și ești un tată/mamă extraordinar/ă pentru copiii noștri. La mulți ani de aniversarea căsătoriei noastre!
 • Astăzi sărbătorim cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată! Ești o soție uimitoare și o mamă extra-mega-fantastică! Îți mulțumesc pentru tot ce faci ca să fim o familie fericită!
 • La mulți ani pentru persoana care mi-a dăruit cele mai minunate cadouri din lume: dragoste sinceră și copii fantastici! Te iubesc, draga mea!
 • Nu-mi pasă de greutățile care ne așteaptă. Dacă vom fi împreună, vom transforma toate obstacolele în lucruri extraordinar de frumoase! Am o familie minunată și-ți mulțumesc ție pentru toate astea! Te iubesc!

Mesaje de aniversare a relației, pentru iubit/iubita

Dacă ți-ai găsit sufletul pereche, te poți considera un om norocos. Dacă v-ați și unit destinele, ești într-adevăr un om împlinit. Fii recunoscător/-oare pentru acest lucru și spune-i partenerei/ului tău cât de mult înseamnă pentru tine. Iată ce cuvinte poți strecura în mesajele de aniversare a căsătoriei și descoperă și alte urări pentru sărbătorirea unei relații de pe site-ul cosmopilitan.com:

 • Astăzi este aniversarea noastră și tot ce mă pot gândi este cât de goală ar fi fost viața mea fără tine în ea. Deci, îți mulțumesc că ești atât de uimitor/uimitoare! Te iubesc!
 • Sunt recunoscător(-oare) pentru că faci parte din viața mea. Ești jumătatea mea, ești cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Te iubesc enorm, pentru totdeauna!
 • Tot ce este mai bun în viața mea are legătură cu tine. Ești tot ce mi-am dorit vreodată, te iubesc enorm!
 • Pe măsură ce trec anii, îmi dau seama cât de mult însemni pentru mine. Fiecare zi petrecută alături de tine a fost o bucurie, îmi doresc ca dragostea noastră să nu înceteze vreodată! Ești tot ce am mai bun, te iubesc la infinit!
 • Chiar și după atâția ani, inima mea se topește când te vede pe tine! Ești minunată, draga mea! Te iubesc enorm!

Așadar, să te îndrăgostești și să te căsătorești este ușor. Dar să păstrezi flacăra iubirii vie mulți ani este o adevărată realizare. Dacă ți-ai găsit sufletul pereche și v-ați căsătorit sau dacă ai prieteni, rude care au foast atât de norocoși, inspiră-te din aceste mesaje de aniversare a căsătoriei și transmite-le persoanelor dragi cele mai frumoase urări.  

Surse foto: Pixabay.com, Pexels.com

Articolul urmator
Bărbații care înșală se schimbă? Ce spun specialiștii?
Bărbații care înșală se schimbă? Ce spun specialiștii?
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?
Incepe quiz
Cum vad barbatii prietenia ta cu alte femei?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (1)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.