Nu Skin

6 fraze pe care nu ar trebui să i le adresezi unui bărbat

Viorica Ghinea, redactor

Noi, femeile, avem uneori tendința să spunem mai multe lucruri decât ar trebui, iar în acel moment nici măcar nu observăm că am atins o coardă sensibilă. Poate că reprezentanții sexului opus nu oferă senzația că ar fi deranjați, însă există anumite fraze care îi fac să se îndepărteze de partenerele lor.

Așadar, iată ce nu ar trebui să îi spui niciodată unui bărbat!

Lucruri pe care nu ar trebui să i le spui unui bărbat

1. „Ești mult mai bun față de ceilați bărbați pe care i-am cunoscut.”

Poate că ți se pare că îi faci un compliment partenerului tău, însă lucrurile nu stau chiar așa. Când se va gândi mai bine la ceea ce i-ai spus, va începe să se întrebe cu câți bărbați ai umblat înaintea lui și dacă nu cumva o să ajungă și el în „gura lupului”. Așadar, nu face niciodată astfel de comparații, mai ales dacă ești la primele întâlniri cu un bărbat.

2. „Fostul meu este un bărbat de treabă. Ați putea să fiți prieteni.

Intențiile tale sunt bune, dar nu vrei să știi la ce se gândește un bărbat când i se face o astfel de recomandare. Cu siguranță nu va putea să își stăpânească gelozia. Indiferent cât de cool este fostul tău prieten, nu îi spune partenerului actual că s-ar înțelege bine cu el și că ar putea să iasă în oraș împreună. Cred că îți dai seama că s-ar gândi doar la ceea ce a fost între voi. Nu doar femeile obișnuiesc să își imagineze tot felul de lucruri nocive în astfel de momente.

3. „Nu îți permiți. Doar știi că n-ai bani.

Îl poți lăsa pe partenerul tău să viseze la o mașină de lux ori la un gadget scump, atât timp cât știi că nu va apela la toate economiile voastre pentru a-și satisface dorințele. Dar faptul că îi critici abilitățile financiare nu îi va mângâia deloc orgoliul. Astfel, nu vei reuși altceva decât să îl faci să se simtă incapabil. Dacă îi vei spune mereu astfel de fraze, îl vei face să se închidă în el, să își piardă încrederea în calitățile lui și chiar să nu mai viseze la nimic.

4. „Dacă m-ai iubi așa cum spui, ai face...”

Indiferent că spui această frază pe un ton serios ori în glumă, partenerul tău nu va fi prea încântat de un astfel de șantaj emoțional. Nu numai că îi pui la îndoială sentimentele, pe care probabil ți le-a împărtășit cu inima deschisă, dar îi arăți și că ești în stare de orice. Se va gândi în acel moment că vrei cu orice preț să se facă voia ta.

5. „Este în regulă. Și fostul meu făcea la fel.”

Fostul” nu se numără deloc printre cuvintele preferate ale actualului partener, așa că nu ar trebui să îl pronunți prea des. Dacă vine totuși vorba, ai grijă să nu îi povestești despre el în momentele voastre intime. Cu siguranță ultimul lucru pe care și-l dorește actualul este să știe ce anume îți făcea celălalt în pat.

6.Puteai să te descurci mai bine, dar lasă așa...”

Indiferent de domeniul despre care este vorba, dacă te-a ajutat, partenerul tău are nevoie de puțină încurajare și de apreciere. S-ar putea ca data viitoare să nu te mai ajute deloc, pentru că va considera că oricum nu ești mulțumită de ceea ce face el.

Aceste fraze pot sa supere orice bărbat, așa că este mai bine să renunți la ele ori să găsești o altă modalitate de a te exprima. Relațiile de cuplu sunt mai fragile decât îți imaginezi, iar reprezentații sexului opus nu sunt atât de puternici în interior pe cât vor să pară.

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.5 (40)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta