6 lucruri pe care să nu le ierți într-o relație

Miercuri, 27.04.2016
de Viorica Ghinea

Nimeni nu neagă faptul că iertarea este o comoară în viața noastră, având în vedere efectele ei benefice, însă în anumite cazuri chiar are limitele ei. Probabil că bunica ori mama ta ți-a spus deseori că greșelile bărbaților ar trebui trecute cu vederea, pentru că doar așa poți să menții liniștea și armonia în relație. Dar oare până unde ar trebui să le urmezi sfatul?

Care este limita răbdării într-o relație? Ce nu ar trebui să îi ierți partenerului tău și cum să abordezi situația?

6 greșeli pe care nu ar trebui să le mai tolerezi de acum încolo în cuplu

1. Minciunile legate de statusul relației... „anterioare”

Plictisiți de actuala relație, mulți bărbați își caută posibile partenere în jurul lor. Nimic de condamnat până acum, dar se pare că ei uită să le spună noilor cuceriri că încă nu au încheiat relația. Dacă ți s-a întâmplat să treci printr-o astfel de dezamăgire, atunci știi despre ce vorbim. Nu ar trebui să îi ierți niciodată unui bărbat faptul că se joacă astfel cu sentimentele tale. Nu numai că denotă lipsă de respect față de tine și de partenera lui, dar este și o dovadă că nu poți avea încredere în el.

barbat care consoleaza o femeie

2. Dezordinea la superlativ

Într-adevăr, nu te poți aștepta ca un bărbat să se priceapă mai bine decât o femeie să păstreze ordinea, mai ales dacă mama lui nu i-a cultivat la timp această... abilitate. Însă nu ar trebui totuși să îl ierți atât de ușor pe partenerul tău când găsești haos în urma lui prin casă, cu atât mai mult dacă ai făcut ordine cu puțin timp înainte. El trebuie să îți respecte munca și chiar să îți urmeze exemplul în astfel de activități, mai ales dacă locuiți împreună.

3. Neglijarea în pat

O altă greșeală pe care nu ar trebui să i-o ierți unui bărbat este lipsa de implicare în momentele erotice. Dacă stă întins pe spate și așteaptă de fiecare dată ca tu să fii cea care îl duce în al nouălea cer, ar trebui să tragi un semnal de alarmă. Orice femeie merită atenție în pat, iar bărbații care nu știu ori nu vor să o ofere nu ar trebui tolerați atât de ușor.

femeie care ignora un barbat

4. Lipsa de interes față de problemele tale

Tu îți deschizi sufletul în fața lui, iar el se întoarce pe partea cealaltă și adoarme ori se joacă pe telefon. Îți sună cunoscut acest scenariu? Dacă da, nu ar trebui să îl mai treci cu vederea de acum încolo. El trebuie să fie alături de tine când nu te simți bine, nu să te îndepărteze.

5. Lipsa de respect față de familia ta

Indiferent cum este familia ta, partenerul ar trebui să o respecte, măcar de dragul tău. Dacă nici măcar nu încearcă să facă acest lucru, nu este demn de iertarea ta. Poartă o discuție deschisă cu el și așteaptă o perioadă semnele schimbării. Dacă nu observi nicio modificare în comportamentul lui, va trebui să îi pui niște limite.

6. Dezvăluirea intimităților

Partenerului tău îi place să împărtășească celordin jur lucruri intime pe care le-ați experimentat? Ei bine, fapta lui nu ar trebui iertată, mai ales dacă ai mai discutat cu el despre acest lucru. Nu trebuie să îl judeci dacă cere sfaturi legate de anumite probleme, dar nu ar trebui să își permită să dezvăluie informații intime despre tine. Spre exemplu, partidele voastre de sex nu ar trebui să devină o sursă de distracție pentru prietenii lui, iar fotografia cu semnul pe care îl ai din naștere pe posterior nu ar trebui arătată oricui care se îndoiește.

I-ai iertat vreodată astfel de greșeli partenerului tău? Poate că nu ar trebui să mai treci atât de ușor cu vederea astfel de gesturi...

Citește și 10 semne că ești îndrăgostită de un băiat, nu de un bărbat!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4 (3)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!