Nu Skin
Adevarata Stare de Bine
Optezi sa Impresionezi

6 motive pentru care bărbatul tău te înșală și ce să faci în privința lor

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro
Altcineva îi atrage atenția

Altcineva îi atrage atenția

Există doar un lucru mai bun decât pantofii grozavi și acesta este pantofii noi - este o metaforă bineînțeles, dar probabil ai prins ideea. Din păcate pentru noi toți, oamenii devin la un moment dat mulțumiți de sine și uită ce este important pentru ei. Prioritățile se schimbă și uneori își pun la îndoială relația. „Pot să mă descurc mai bine?” Dacă apare și monotonia în cuplu și atunci se întreabă ce mai caută alături de celălalt. 

Când mintea unui om începe să se agite nu întotdeauna analizează în profunzime situația. El poate să se uite la tine și să se gândească la "momente bune, momente proaste, amintiri, iubire, certuri", tot ceea ce constituie relația voastră. Pe de altă parte, poate privi o altă femeie și să nu-i cunoască dramele sau eventualele neplăceri; tot ce poate vedea este "o persoană draguță, străgătoare, cu care ar face sex". O iubită este ca o masă gătită acasă: bună, caldă, hrănitoare și consecventă. Dar uneori ... ar putea să vrea să mănânce la fast-food.

Sursa foto: Unsplash

Zilnic, femei din întreaga lume își pun aceeași întrebare eternă: "De ce m-a înșelat?" În primul rând, încearcă să te liniștești. Nu mai trebuie să scotocești peste tot sau să îți perfecționezi abilitățile de căutare pentru a ajunge la o concluzie.  Într-adevăr, bărbații care înșală dau dovadă de imoralitate și lipsă de fair-play în relație, însă și tu trebuie să înțelegi că bărbații fac asta încă de la începutul timpurilor, nu e o practică nouă. Regele David, al doilea rege al Regatului unit al Israelului, a avut nu mai puțin de opt consoarte și nu este singurul.

Așadar, află șase motive pentru care bărbatul tău este interesat de o altă femeie înafară de tine, din perspectiva artistului Dapo Fagbenle.

Surse foto: Unsplash, istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!