6 motive pentru care bărbatul tău te înșală și ce să faci în privința lor

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Zilnic, femei din întreaga lume își pun aceeași întrebare eternă: "De ce m-a înșelat?" În primul rând, încearcă să te liniștești. Nu mai trebuie să scotocești peste tot sau să îți perfecționezi abilitățile de căutare pentru a ajunge la o concluzie.  Într-adevăr, bărbații care înșală dau dovadă de imoralitate și lipsă de fair-play în relație, însă și tu trebuie să înțelegi că bărbații fac asta încă de la începutul timpurilor, nu e o practică nouă. Regele David, al doilea rege al Regatului unit al Israelului, a avut nu mai puțin de opt consoarte și nu este singurul.

Așadar, află șase motive pentru care bărbatul tău este interesat de o altă femeie înafară de tine, din perspectiva artistului Dapo Fagbenle.

Altcineva îi atrage atenția

Altcineva îi atrage atenția

Există doar un lucru mai bun decât pantofii grozavi și acesta este pantofii noi - este o metaforă bineînțeles, dar probabil ai prins ideea. Din păcate pentru noi toți, oamenii devin la un moment dat mulțumiți de sine și uită ce este important pentru ei. Prioritățile se schimbă și uneori își pun la îndoială relația. „Pot să mă descurc mai bine?” Dacă apare și monotonia în cuplu și atunci se întreabă ce mai caută alături de celălalt. 

Când mintea unui om începe să se agite nu întotdeauna analizează în profunzime situația. El poate să se uite la tine și să se gândească la "momente bune, momente proaste, amintiri, iubire, certuri", tot ceea ce constituie relația voastră. Pe de altă parte, poate privi o altă femeie și să nu-i cunoască dramele sau eventualele neplăceri; tot ce poate vedea este "o persoană draguță, străgătoare, cu care ar face sex". O iubită este ca o masă gătită acasă: bună, caldă, hrănitoare și consecventă. Dar uneori ... ar putea să vrea să mănânce la fast-food.

Sursa foto: Unsplash

Nu ești îndrăzneață în dormitor

Nu ești îndrăzneață în dormitor

Dacă definiția ta pentru o noapte sălbatică este să te îmbraci în asistentă medicală pentru a-i verifica "tensiunea arterială", mă tem că ai rămas în trecut. Gândește-te că vedeta lui favorită se angajează într-un comportament nelegiuit. Deci, ce te face să crezi că este mulțumit de sexul clasic? A fi curios în relația intimă nu este un lucru greșit și în nici un caz nu trebuie să te gândești că ai fi ușuratică Unele femei se gândesc: "Dacă fac asta sau asta, atunci va crede că eram așa și înainte". Acestea sunt gândurile unui om imatur și ignorant.

Bărbații fideli care nu înșelă niciodată vor privi în continuare cu jind către alte femei, mai ales în mod sexual, nu e mare lucru. Așadar, dacă un bărbat are deja aceste gânduri trecătoare din când în când, de ce să nu îi oferi un impluls suplimentar, care cu siguranță vă va condimenta relația din dormitor?

Sursa foto: Unsplash

A intervenit obișnuința

A intervenit obișnuința

Unii bărbați sunt foarte superficiali. Există o șansă foarte slabă că el s-a apropiat inițial de tine, deoarece abia aștepta să-ți afle ce e în mintea ta și să descopere care era vinul tău preferat. Dimpotrivă, i-a plăcut probabil ceea ce a văzut și tocmai modul cum arătai l-a făcut să te curteze. 

Când l-ai întâlnit arăta extraordinar de bine, piele strălucitoare, brațe musculoase, etc. Apoi te-ai mulțumit cu el și nu te deranja când el era lipit de canapea în timp ce tu îți doreai mult să ieșiți în oraș să luați cina. Încet, dar sigur, a intervenit obișnuința iar noua fată de la locul lui de muncă a decis să înceapă să-și fluture părul în fața lui, în timp ce cerea capsatorul.

Sursa foto: Unsplash

Pur și simplu, îi face plăcere să înșele

Pur și simplu, îi face plăcere să înșele

Pentru fiecare femeie frumoasă, există un tip deja plictisit de ea. E o realitate, unii bărbați au înșelatul în sânge. O femeie poate fi absolut perfectă și poate face tot ce îi stă în putere pentru a păstra o relație fericită, dar unii bărbați sunt doar predispuși la asta. Raționamentul? Nu știu. Unii îți vor spune că e în natura lor și că marea majoritate a mamiferelor (95% conform unui raport) au mai mulți parteneri. Alții vă vor spune că au avut probleme cu părinții în copilărie. Spre exemplu, Eric Benet a înșelat-o încontinuu pe Halle Berry, una dintre cele mai cunoscute și ravisante modele ale lumii. Ea i-a oferit mai multe șanse de-a lungul timpul, dar într-un final făcea la fel. Prin urmare, unii bărbați sunt construiți așa, să înșele, indiferent de circumstanțe.

Sursa foto: Unsplash

Surse foto: Unsplash, istock

Articolul urmator Șase motive pentru care oamenii postează lucruri legate de relațiile lor pe rețelele sociale

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (13)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.