Nu Skin

6 motive pentru care încă îl mai vânezi deși ți-e clar că nu este omul potrivit pentru tine

Cristina Gherghina

De obicei dragostea este un lucru frumos și simplu, asta dacă persoana de lângă tine este cea potrivită. În realitate, dragostea poate fi complicată, mai ales dacă alergi după o persoană alături de care nu vei avea un viitor. 

Câteodată, nu ne dăm seama atunci când pierdem timp prețios din viața noastră și ajungem să credem în ceva ce nu se va întâmpla vreodată. De cele mai multe ori ajungem să "alergăm" după o persoană care nu este deloc potrivită pentru noi. 

Citește și Indicii ca isi doreste o relatie serioasa cu tine

Important este să îți dai seama la timp dacă persoana după care aștepți chiar te poate face fericită. Din păcate, există motive ascunse pentru care ne dorim o relație cu cineva, deși, în adâncul sufletului nostru simțim că nu este ce trebuie. Iată 6 motive pentru care încă îl mai vânezi deși îți este clar că nu este omul potrivit pentru tine.

Crezi că se va schimba și va începe să te trateze mai bine

Crezi că se va schimba și va începe să te trateze mai bine

Cu toate că există posibilitatea ca o persoană să se poată schimba, asta nu înseamnă că tu trebuie să aștepți ca acest lucru să se întâmple. De cele mai multe ori, totul este o iluzie și s-ar putea să ajungi să fii dezamăgită. Dacă nu există niciun semn că ar vrea să se schimbe, cel mai probabil nu se va întâmpla prea curând. 

Probabil că va continua să te trateze la fel cum o făcea înainte, iar visul tău de a fi fericită într-un cuplu nu va îndeplinit. 

Preferi să accepți ceea ce ai deja decât să rămâi cu nimic

Preferi să accepți ceea ce ai deja decât să rămâi cu nimic

Consideri că este mai bine să ai pe cineva care să te complimenteze și să te sărute din când în când, deși acel cineva nu va dori să aveți o relație oficială, decât să fii singură. 

Dar, în cele din urmă, gândul că nu îi poți câștiga pe deplin dragostea, te va măcina. Important să începi să te gândești la binele tău. De ce să te mulțumești cu jumătăți de măsură când poți fi cu cineva care să îți acorde toată atenția sa și să simți că îți aparține pe deplin. 

Nu există alte persoane care să te merite

Nu există alte persoane care să te merite

S-ar putea să consideri că nu este nici o problemă dacă stai după el, atâta timp cât crezi că alte persoane nu merită atenția ta. Dar doar pentru el reprezintă cea mai bună opțiune în momentul de față, nu înseamnă că este persoana potrivită pentru tine. 

Nu trebuie să îți dorești o relație cu cineva doar pentru că reprezintă singura opțiune. Trebuie să îți dorești să fii cu cineva pentru că simți că este omul potrivit, pentru că nu poți să nu te gândești la el, pentru că este persoana la care ai visat dintotdeauna. 

Dacă îți dorești o relație, trebuie să știi că este mai bine să fii singură decât să fii cu persoana nepotrivită. 

Te simți singură și îți place atenția pe care o primești de la el

Te simți singură și îți place atenția pe care o primești de la el

Nu este nimic în neregulă dacă îți place să flirtezi. Dar trebuie să îți dai seama dacă băiatul cu care filtrezi este pe aceeași pagină cu tine sau dacă există posibilitatea să îți frâgă inima. 

Ideea este, că înainte să intri într-o relație trebuie să îți dai seama dacă îți dorești o relație cu acel cineva pentru că te-ai îndrăgostit sau doar pentru că te simți singură. 

Singurătatea nu este un lucru rău și trebuie să înveți să te bucuri de ea. În loc să îți faci griji că nu ai găsit încă pe cineva, mai bine folosești timpul în beneficiul tău. Timpul petrecut singură te va ajuta să te dezvolți și să îți dai seama ce îți dorești cu adevărat de la viață. 

Surse foto: Istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.4 (5)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta