6 semne că urmează să îți înșeli partenerul de viață

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Probabil că nimeni nu și-a dorit inițial să își înșele partenerul. Sentimentele pe care le nutrești pentru o altă persoană sunt, de cele mai multe ori, incontrolabile și, în timp ce specialiștii susțin că trădarea vine, de fapt, din cauze personale și frustrări din cuplu, există câteva semne pe care ar trebui să le iei în considerare.

Poate ești la un pas să o faci tu sau el, nu acest lucru este important, ci că poți realiza, cât timp nu este tardiv, dacă urmează să cazi pradă tentației. Află, în galeria foto, care sunt cele șase semne că urmează să îți înșeli partenerul!

Îți ascunzi telefonul

Îți ascunzi telefonul

De ce nu vrei să-ți vadă telefonul? Ți-e teamă de ce mesaj ar putea să apară din senin? Dacă începi să devii secretoasă cu privire la acesta și înclini ecranul către tine când sunteți amândoi, cu siguranță trebuie să existe un motiv, chiar dacă nu vorbești cu altcineva în acel moment.

Îi dai vestea cea bună altei persoane decât iubitul tău

Îi dai vestea cea bună altei persoane decât iubitul tău

Înșelatul pe cale emoțională este la fel de rău precum cel fizic. Dacă ești mai dispusă să comunici cu o altă persoană decât partenerul tău, atunci există o problemă. Ar trebui să îi spui lui tot, absolut orice te preocupă. Ar trebui să fie prima persoană cu care vorbești atunci când ți se întâmplă ceva bun și persoana cu care vrei să discuți când totul se destramă. Dacă simți că altcineva te înțelege mai mult, poate ar trebui să te pună pe gânduri acest lucru. 

Dezvolți o relație cu altă persoană

Dezvolți o relație cu altă persoană

Dacă îți minți partenerul în privința timpului pe care îl petreci alături de altă persoană sau ai conversații lungi și intense cu aceasta, atunci există o problemă. Nu există niciun motiv să ascunzi aspecte ale vieții tale de partenerului tău, decât dacă simți că faci ceva greșit. Dacă discuțiile tale ar fi inocente, atunci nu le-ai ascunde. Ai fi deschisă în privința acestora. De fiecare dată când ai dorința de a ascunde ceva de el, trebuie să te întrebi de ce simți să procedezi așa.

Faci eforturi pentru a impresiona o altă persoană

Faci eforturi pentru a impresiona o altă persoană

Dacă nu te mai chinui să te îmbraci într-un anumit fel pentru partenerul tău, dar îți petreci ore în fața oglinzii înainte de a te întâlni cu altă persoană, reprezintă o problemă. Trebuie să te întrebi de ce încerci să-i impresionezi. Te bucuri pur și simplu de complimente? Sau speri că se va întâmpla ceva între voi doi? Care este scopul tău final? Intențiile tale adevărate trebuie să fie prezente mereu în mintea ta.

Surse foto: IStock

Articolul urmator Semne ca partenerul tau profita de relatia cu tine si nu are ganduri serioase

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

5 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.