6 tipuri de băieţi cu care să nu faci sex niciodată

6 tipuri de băieţi cu care să nu faci sex niciodată

Viorica Ghinea, redactor

Înainte să te laşi sedusă de ideea de a te culca cu un anumit bărbat, gândeşte-te dacă este bine să cazi pradă tentaţiei. Dacă eviţi anumite tipuri de băieţi, ia în considerare că ai putea să scapi de multe probleme amoroase.

Iată cu ce tipuri de băieți nu ar trebui să faci sex niciodată!

Tipuri de băieţi cu care nu ar trebui să ajungi în pat

1. Iubitul altei femei

Dacă te gândeşti că o astfel de aventură nu va avea urmări, te înşeli. Nu numai că tot ce s-a întâmplat între voi ar putea să ajungă la urechile iubitei lui, dar te-ai putea şi ataşa de acel bărbat. Dacă între voi este mai mult de o aventură, discută cu el şi cere-i să încheie relaţia în care se află. Nu te implica mai mult până nu eşti sigură ca aveţi un viitor împreună.

2. Fostul iubit

Oricât de interesantă ar părea o noapte de amor cu fostul iubit, rezistă tentaţiei de a te arunca din nou în braţele lui. Poate că pare mai uşor să îţi potoleşti poftele cu cineva pe care deja îl cunoşti, însă nu ştii în ce situaţie te bagi. Până să îţi dai seama, vei începe să ai din nou sentimente faţă de el. În plus, dacă aţi discutat că veţi rămâne doar la acest nivel, vei fi destul de dezamăgită când îl vei vedea cu altcineva. De ce? Pentru că de la el ai mai multe pretenţii decât de la orice alt tip de bărbat cu care te-ai culca.

3. Fostul prietenelor tale

Dacă tot suntem la capitolul ex boyfriend, trebuie să îl includem în top tipuri de băieţi cu care nu ai voie să te culci şi pe fostul iubit al unei prietene. Indiferent că vrei să te răzbuni pe ea ori că vrei să îi dai lui o lecţie, opreşte-te o clipă şi gândeşte-te în ce te bagi. Nu te implica într-o problemă care nu este a ta, altfel îţi vei complica viaţa inutil.

4. Şeful tău

Printre tipurile de băieţi cu care nu ar trebui să te culci niciodată se numără şi şeful tău. Deşi ştii că nu este deloc o idee bună, tot te simţi tentată să „guşti” din acest fruct interzis. Nu se ştie niciodată cum se va termina povestea voastră de amor, aşa că este mai bine să îţi îndrepţi atenţia spre altcineva. Vei evita multe probleme amoroase dacă nu cazi pradă acestei tentaţii sexuale.

5. Obsedatul de sex

Nu te culca niciodată cu un bărbat care pare interesat doar de ceea ce ai tu între picioare. Poate că dorinţa lui te va măguli la început, însă, odată ce vei merge mai departe, te vei simţi folosită, cu atât mai mult dacă el ia decizia să nu vă mai întâlniți. Probabil că are pe lista lui o nouă „victimă”, aşa că tu nu îl mai interesezi.

6. Indiferentul

Din lista tipurilor de băieţi cu care nu ar trebui să te culci nu lipseşte indiferentul. Oricât de mult îl placi, nu îţi forma ideea că doar în pat îl poţi convinge să fie cu tine ori să se îndrăgostească de tine. Meriţi să ai alături un bărbat care să te aprecieze, să te dorească şi să te trateze cu respect. Vei simţi diferenţa imediat.

Evită să te culci cu aceste tipuri de băieţi şi vei preveni multe dileme sentimentale. Oricât ar fi de mare tentaţia, nu te lăsa atrasă de ideea de a te culca cu bărbaţi nepotriviţi pentru inima ta.

Articolul urmator
Ce să nu faci niciodată când un bărbat bate în retragere. Vei face mai mult rău decât bine
Ce să nu faci niciodată când un bărbat bate în retragere. Vei face mai mult rău decât bine
Ce loc in care sa faci sex ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce loc in care sa faci sex ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.1 (32)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.