7 secrete dezvăluite de cupluri fericite

Vineri, 08.04.2016
de Viorica Ghinea

Cu siguranţă ţi s-a întâmplat să vezi pe stradă cupluri fericite şi să le invidiezi şi admiri deopotrivă pentru ceea ce au. Vrei să le descoperi secretele? Iată cum reuşesc ele să atingă fericirea!

Învaţă de la cuplurile fericite cum să ai o relaţie împlinită

Cuplurile fericite...

1. ... comunică eficient.

De obicei, în cuplurile nefericite partenerii nu comunică unul cu celălalt, aşa că frustrările se adună treptat. Atunci când lucrurile nu mai pot fi reparate, despărţirea pare a fi singura soluţie. Cuplurile fericite nu se confruntă cu astfel de probleme, pentru că reuşesc mereu să îşi deschidă sufletul şi mintea.

2. ... sunt legate printr-o prietenie.

Pentru ca partenerii să aibă o relaţie împlinită, care se poate dezvolta frumos, este important să fie legaţi printr-o prietenie. Atunci când te înţelegi bine cu cel drag, toate lucrurile par să decurgă mult mai bine.

3. ... îşi rezolvă întotdeauna conflictele.

Şi cuplurile fericite mai au neînţelegerile şi certurile lor, însă încearcă mereu să găsească o soluţie. Ele nu închid problemele într-o cutie imaginară şi nu le lasă acolo până se dezvoltă în adevărate frustrări. Compromisul este cheia magică în astfel de situaţii.

4. ... nu uită ce înseamnă respectul.

Persoanele care se simt împlinite în relaţia lor vor spune întotdeauna că respectul joacă un rol important. Chiar dacă partenerii sunt împreună de mai mulţi ani, nu înseamnă că trebuie să renunţe la politeţe.

5. ... aleg susţinerea şi căldura sufletească.

Este imposibil să nu observi căldura şi energia pozitivă pe care o au cuplurile fericite. Partenerii se susţin unul pe celălalt în orice situaţie, ceea ce le conferă o stare de siguranţă. De asemenea, modalitatea în care îl încurajezi pe cel drag contează mult. O vorbă dulce poate să alunge toate supărările.

6. ... îşi fac timp pentru momente intime.

Un alt lucru pe care îl poţi învăţa de la cuplurile fericite este că ele nu îşi neglijează viaţa intimă. Este important ca partenerii să acorde importanţă dorinţelor erotice pe care le au. Cei care sunt de mai mult timp împreună trebuie să lupte împotriva monotoniei şi să descopere mereu noi trucuri sexuale.

7. ... îşi fac planuri de viitor.

Planurile de viitor te fac să te simţi în siguranţă lângă cel drag, aşa că importanţa lor nu cunoaşte limite într-o relaţie de cuplu. Bineînţeles, există şi parteneri cărora le place să trăiască spontan, însă şi în cazul lor există o legătură specială care îi uneşte în profunzime.

Ce crezi că lipseşte în relaţia ta? Urmează exemplul cuplurilor fericite şi vei reuşi să te simţi împlinită în relaţia de cuplu!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (11)

Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

Cauta un furnizor in zona ta

Ai nevoide de un SFAT?

Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

întreabă

LIKE si intra in universul divelor!