7 semne că iubitul tău te respectă

Mihaela Onofrei, redactor Divahair.ro

O relație reușită este ca o casă: poți să o construiești în ce stil vrei, însă fundația trebuie să fie puternică pentru a rezista. Așadar, relațiile fericite au doi piloni principali: dragostea și respectul. Uneori, aceștia pot depinde unul de celălalt, însă de cele mai multe ori trebuie priviți separat și trebuie să muncești pentru fiecare în parte pentru ca relația să fie reușită.

Deși ți se va părea ciudat, adevărul este că respectul poate fi destul de greu de sesizat într-o relație de dragoste. Partenerul îți poate arăta multe semne că te iubește, însă acestea pot ascunde de fapt o lipsă de respect. Dacă vei alege să treci cu vederea peste aceste lucruri, relația se va dovedi a fi un dezastru. Un partener care te iubește cu adevărat te va respecta în primul rând ca om și abia apoi ca iubită. În cazul în care te îndoiești că partenerul tău nu te respectă suficient, verifică în galeria de mai sus dacă îndeplinește cele 7 criterii!

Nu te controlează

Nu te controlează

Dacă partenerul tău nu îți spune unde să te duci și cu cine să stai sau nu se bagă în relațiile tale cu prietenii sau familia, înseamnă că te respectă și că are încredere în tine. Mai mult, are încredere în dragostea voastră și crede că nu există obstacol pe care să nu îl puteți depăși. Un partener care te iubește îți respectă independența.

Știu că „nu” înseamnă „nu”

Știu că „nu” înseamnă „nu”

Un partener bun și înțelegător știe ce nu îți place și va face orice pentru a evita să îți spună să faci ceva ce nu îți place. Dacă nu îți place să fii gâdilată sau să fii pupată dimineața la prima oră, atunci nu o va face. Atunci când partenerul nu pune presiune asupra ta, înseamnă că te respectă.

Este sincer cu tine

Este sincer cu tine

Un iubit bun niciodată nu îți ascunde nimic, nici măcar veștile mai puțin bune. Acesta va fi sincer cu tine indiferent de situație și îți va respecta inteligența și capacitatea de a lua decizii. De asemenea, acest lucru arată că are încredere în relația pe care o aveți și vrea să fie complet sincer cu tine.

Te ascultă

Te ascultă

Dacă simți că există un zid între tine și partener atunci când discutați, înseamnă că nu te respectă și nu îi pasă ce ai de spus. Un partener adevărat te va asculta cu atenție și îți va răspunde la subiect. Dacă iubitul tău te ascultă cu atenție și intervine în discuție, înseamnă că te respectă foarte mult.

Surse foto: Pixabay

Articolul urmator Ce trebuie sa faci dacă familia nu îl acceptă pe iubitul tău

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.7 (14)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.