Nu Skin

8 semne că ai întâlnit pe cineva care va fi în viața ta pentru totdeauna

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Chiar dacă pare și de multe ori este imposibil să spui în mod definitiv dacă cineva va fi sau nu lângă tine pentru tot restul vieții, de multe ori, există câteva semne cheie că ai întâlnit pe cineva cu care ai fost menit să fii, fie ca prieten sau iubit. Află în galeria foto care sunt cele opt semne că ai întâlnit pe cineva alături de care vei împărți și bune și rele, până la sfârșitul vieții.

Conexiunea nu a fost din prima, dar a fost diferită față de ce ai experimentat până acum

Conexiunea nu a fost din prima, dar a fost diferită față de ce ai experimentat până acum

Poate v-ați înțeles adevărat imediat sau poate a durat ceva timp. Oricum, te deschizi cu ușurință în fața lui și asta nu ți s-a mai întâmplat înainte. Ai putea să vorbești cu el ore întregi și totuși să nu rămâi fără lucruri de spus. Chiar dacă nu îl cunoașteți de mult, timp se simte parcă că a fost în viața ta pentru totdeauna.

Te simți confortabil în preajma lui

Te simți confortabil în preajma lui

Există, într-adevăr, două tipuri de parteneriat pe care le experimentăm, iubitul alături de care te bucuri să petreci timpul, dar alături de care nu te simți chiar în largul tău și iubitul cu care te simți foarte confortabil când îl ai în preajmă, cu situații precum liniștea ocazională în mașină, faptul că poți să vorbești despre sentimentele tale cu lejeritate și, de ce nu, faptul că îi porți tricourile.

Îl simți parte din familie

Îl simți parte din familie

Alături de el, te simți protejată și în siguranță, ca și atunci când ești alături de un membru al familiei. Simți nevoia să împarți cu el tot ce ai și nu te deranjează să te afișezi naturală în fața lui, fără nici un fel de artificiu estetic. Îl simți mai mult ca pe o rudă decât ca pe un prieten.

Vorbiți despre viitor

Vorbiți despre viitor

Această persoană te inspiră să evoluezi. Împreună vorbiți despre obiectivele tale, visele tale și ceea ce ți-ai dori să faci cel mai mult în viață. Știi că veți petrece mult timp împreună odată cu trecerea anilor, pentru că ceea ce doriți este atât de similar și chiar construiți acele vise împreună.

Surse foto: istock

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.1 (7)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta