9 feluri în care un bărbat te testează la începutul relației voastre

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Începutul relației este diferit pentru fiecare cuplu în parte. Experiențele sunt vaste, de la modul în care doi oameni se întâlnesc, până la ce decid să facă în privința viitorului lor la unison. Cert este că există și scenariile în care bărbatul joacă rolul de "dur" și nu se lasă cucerit atât de ușor.

El poate folosi tehnici subtile pentru a afla dacă ești disponibilă din prima, dacă rezonați sau dacă trebuie să muncească el din greu pentru a fi demn de relația voastră. Divahair.ro îți arată 9 moduri neobișnuite în care un bărbat te poate testa la început și la ce trebuie să te aștepți din partea lui. 

Surse articol: Cluber / Bolde / CommitmentConnection

Tehnica "hai să ne relaxăm împreună"

Tehnica "hai să ne relaxăm împreună"

În primele etape ale unei relații, un bărbat își dorește mai întâi să afle cât efort va trebui să depună pentru a obține ce vrea. Sigur, va petrece timp cu tine pentru a vă cunoaște mai bine, însă intimitatea este o parte importantă a acestei perioade. Dacă poate obține ceea ce își dorește, adică sex, fără prea mare efort, atunci cel mai probabil va merge până la capăt. Dacă toate întâlnirile se vor desfășura astfel nu te aștepta ca el să se schimbe din senin și să te invite la un restaurant rafinat. Doar tu decizi cum va fi relația voastră. Respinge invitația de a veni la tine acasă, dacă nu ești pregătită pentru acest pas.

Îți ignoră apelurile

Îți ignoră apelurile

La un moment dar, el va încerca să te provoace. De ce? Pentru că cel mai probabil vrea să îți observe comportamentul atunci când nu obții ceea ce vrei. Mulți bărbați se tem să-și piardă libertatea, așa că își doresc alături o femeie care nu le va interzice să aibă activitățile preferate din timpul burlăciei, din când în când. Dacă iubitul tău nu îți răspunde la mesaje pentru un timp, încearcă să rămâi calmă. Iar atunci când te sună, nu te grăbi să răspunzi imediat. Apelează-l înapoi după o zi sau două și spune-i că erai ocupată. O astfel de reacție îl va convinge că nu ești o persoană posesivă care are nevoie în mod constant de atenția sa.

Face aluzii de natură intimă

Face aluzii de natură intimă

Dacă tot ce are nevoie un bărbat de la tine este să te ducă în patul lui, atunci va începe imediat să vorbească despre pozițiile sale preferate și despre ce îi place și ce nu în dormitor. În acest caz, încearcă să schimbi subiectul sau să găsești un bărbat care este interesat să construiască o relație de durată cu tine. 

Are o atitudine schimbătoare

Are o atitudine schimbătoare

Unii bărbați se comportă voit în acest fel, în timp ce alții nu pot face față pur și simplu emoțiilor lor. Dacă un bărbat este incredibil de amabil cu tine astăzi, însă mâine te ignoră complet, cel mai probabil este doar un test din partea lui. Dacă te îndepărtează, alergi după el? Ești prima care îi scrie sau care îl sună pentru a afla ce s-a întâmplat cu el? Dacă în astfel de situații nu ești tu prima care face pasul, atunci el va înțelege că nu ești disperată. 

Surse foto: IStock

Articolul urmator Ce să faci cu partenerul ca să mențineți vie și interesantă flacăra relației voastre

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3 (4)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.