9 povești emoționante care ne aduc aminte că dragostea adevărată nu este un mit

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Este ușor ca doi oameni să se iubească, atunci când reușesc să treacă peste dificultățile care le apar în cale. Cu toate acestea, în viața reală, toate relațiile sunt testate la un moment dat sau altul și, de multe ori, credem că acea iubire pură, sinceră și perfectă este doar un mit.

Permite-ne să te contrazicem, pentru că am aflat nouă povești de viață absolut fascinante, ce demonstrează cu vehemență că există cupluri în lume care au reușit să experimenteze dragostea adevărată.

1. Odată, am văzut cum merită femeile într-adevăr să fie iubite. Am dus sacoșele de cumpărături ale unei bătrâne pe o scară într-un pasaj subteran. Mi-a mulțumit și mi-a cerut timidă să o ajut și să o conduc către casă. Mi-a spus că se grăbește pentru că soțul ei aștepta să o întâlnească ori de câte ori ieșea afară. Când ne apropiam, am văzut un om aproape orb care mergea cu un baston în afara casei sale. A venit la noi și a luat de la mine pungile grele ale doamnei sale. Mi-am amintit imediat cât de des îmi era prea lene să-mi iau prietena în drum spre casă de la supermarket sau de la gară.

2. Mi-am pierdut piciorul când aveam 19 ani. În acel moment mă întâlneam cu o fată și eram foarte îndrăgostiți. După un timp, a decis brusc să se mute în străinătate, susținând că vrea să câștige niște bani pentru noi. Voiam să o cred, dar eram convins că minte. I-am spus că trebuie să ne despărțim și că ar fi mai bine pentru ea. O lună mai târziu, a sunat soneria. Mi-am luat cârjele, am deschis ușa și era ea. Nici măcar nu am reușit să scot o vorbă înainte ca ea să mă plesnească și să cad pe jos. Apoi, a îngenuncheat lângă mine, m-a îmbrățișat și mi-a spus: "Ești un idiot! Nu am fugit de tine. Mergem mâine la spital și te așteaptă o proteză. Am plecat în străinătate să câștig bani. Vei putea merge din nou, înțelegi?" Am fost atât de copleșit de emoție, încât nu am putut rosti niciun cuvânt. Am strâns-o strâns în brațe și am plâns.

 

3. Sora mea mai mare este căsătorită. Soțul ei este un adevărat gurmand și este foarte greu de mulțumit când vine vorba de mâncare. De fiecare dată când îi critică stilul de a găti, îmi amintesc întotdeauna de fostul iubit al surorii mele. Ori de câte ori gătea ficat de pui, el mânca mereu și spunea că niciodată nu gustase ceva mai bun. Ulterior s-a dovedit că era de fapt alergic la ficatul de pui, doar că o iubea foarte mult pe sora mea.

4. După ce l-a născut pe fiul nostru, vederea soției mele a început să se înrăutățească. Purta deja ochelari, dar brusc totul a fost mai rău. Nu suportam să o văd suferind, așa că am luat un al doilea loc de muncă și am acceptat și câteva proiecte online. Am muncit zi și noapte și nu am putut dormi nici o seară, pe tot parcursul anului. În cele din urmă, am economisit destui bani pentru o intervenție chirurgicală pentru ochi. Soția mea s-a întors recent de la spital și a fost uimită de cât de clar putea vedea totul. Anul trecut a fost greu pentru mine, dar nu regret nici o secundă, pentru că acum am un fiu sănătos și o soție fericită. Sunt cei mai importanți oameni din viața mea.

5. Mama mea avea o boală la inimă și am locuit cu ea timp de o săptămână, în timp ce tatăl meu era plecat într-o călătorie de afaceri. El trebuia să se întoarcă într-o zi și, în timp ce stăteam în bucătărie și îl așteptam, am observat cât de frumoasă era, în ciuda faptului că era atât de slabă și de palidă. Avea o expresie senină pe fața ei, dar mâinile îi tremurau. Dintr-o dată, am auzit încuietoarea întorcându-se în ușă și mama a sărit în sus și a fugit la tatăl meu, l-a îmbrățișat cu lacrimi și i-a murmurat ceva în umăr. El a îmbrățișat-o în schimb și eu am rămas acolo, privindu-i și zâmbind. Iubirea tatălui meu este cel mai mare remediu al mamei mele.

6. Am întâlnit un tânăr amuzant, amabil și educat pe internet. De asemenea, era extrem de arătos. Am folosit o platformă video online pentru a rămâne în contact mai mulți ani. După un timp, am înțeles că îl iubesc și el a spus că mă iubește, dar îi era frică să mă întâlnească. Am insistat să ne vedem și am parcurs mii de kilometri pentru a ne întâlni. S-a dovedit că tânărul era invalid și nu putea merge. Am petrecut trei luni împreună și ne-am logodit repede. El este cel mai bun și este perfect pentru mine.

7. Sunt steril. Am ascuns acest lucru multă vreme de prima mea iubită pentru că mă temeam că mă va părăsi. Când în cele din urmă i-am spus, ea a plecat. Am fost deprimat un an și celelalte relații ale mele nu au dus la nimic. În urmă cu șase luni, am întâlnit o fată și m-am îndrăgostit nebunește, dar mi-a fost frică să-i spun. Recent i-am spus totul și ea doar s-a uitat la mine și a spus că putem adopta în viitor. Am fost atât de ușurat, încât am început să plâng și am știut atunci că vreau să mă căsătoresc cu ea.

8. Când aveam 18 ani, am fost diagnosticată cu o mică tumoare pe creier. Am crezut că voi muri în curând, așa că i-am spus iubitului meu că voi înțelege dacă mă va părăsi. A râs și a răspuns: "Da, corect, când porcii vor zbura!" În cele din urmă, tumoarea s-a dovedit a fi benignă. Acum am 21 de ani și suntem căsătoriți de doi ani și avem și o fiică. Nu voi uita niciodată sprijinul său în acele momente dificile.

 

9. La un moment dat, mă întâlneam cu o fată frumoasă care ducea o viață foarte privilegiată. Era sociabilă și amuzantă și aveam destui bani ca să-i satisfac capriciile. Am cerut-o în căsătorie și ne-am logodit. Dar câteva săptămâni mai târziu, am fost implicat într-un accident și am rămas parțial paralizat. Fata pe care am crezut-o o răsfățată a ajuns să aibă grijă de mine câteva luni și s-a dovedit a fi o femeie iubitoare și o parteneră fidelă. A vândut o mulțime de lucruri la care nu credeam că va renunța. A învățat cum să gătească special pentru mine. Și în tot acel timp, ea nu a arătat nicio urmă de îndoială, dezgust sau teamă.

Surse foto: IStock

Articolul urmator De ce a doua dragoste este cea adevarata

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.