9 semne că bărbații te văd doar ca pe o prietenă și nimic mai mult

Alina Maria Chirita, redactor DivaHair.ro

Cum ar fi dacă ai avea posibilitatea să formezi un cuplu alături de cel mai bun prieten al tău? O relație bazată pe onestitate și încredere cu o persoană care te cunoaște ani de zile și știe exact ce simți în fiecare moment poate fi visul oricărei femei.

Există mulți oameni care găsesc iubirea dincolo de amiciție, însă de multe ori cei doi nu ajung să dezvolte alte tipuri de sentimente și rămân la același stadiu pentru totdeauna. Pentru a fi absolut sigură că un bărbat te vede doar ca pe o prietenă trebuie să fii atentă în privința acestor semne care cu siguranță îl vor da de gol. 

Surse articol: Peacequarters / Thetalko / Yourtango

Nu este gelos

Nu este gelos

Te lauzi cu întâlnirile pe care le-ai avut cu alți bărbați în fața amicului tău? Dacă el nu este curios să afle mai multe amănunte și nu dă dovadă de puțină gelozie, ba chiar se bucură pentru tine că ai o viață amoroasă activă, înseamnă că nu te vede mai mult decât ca pe o prietenă. De obicei, un bărbat devine gelos sau posesiv atunci când află că persoana pe care o place are alți pretendenți la inima sa.

Citește și: Cum să scapi de gelozia dintr-o relație: sfaturi simple și utile de la specialiști

Te consideră "drăguță"

Te consideră "drăguță"

Dacă ți s-a întâmplat să îi trimiți o poză cu tine într-o ipostază îndrăzneață sau îmbrăcată provocator, iar el să îți spună că ești doar drăguță sau simpatică atunci este clar că nu simte nimic. Deși complimentele nu reprezintă punctul forte al multor bărbați, cu siguranță vor spune mai mult decât acele cuvinte și vor rosti o replică de agățat. Nu înseamnă că nu ești o persoană bună sau atrăgătoare, ci pur și simplu nu este el alesul.

Citește și: Matematica iubirii! Regula 2-2-2 este secretul unei relații de cuplu de durată, plină de iubire ca în prima zi și respect reciproc

Flirtează fără rețineri

Flirtează fără rețineri

De multe ori un bărbat va flirta fără probleme cu cea mai bună prietenă a lui pentru că știe că totul este în spirit de glumă. Desigur, dacă există o chimie între voi mai mult ca sigur că se va gândi să facă și următorul pas, cum ar fi să își recunoască deschis sentimentele sau să încerce să te sărute.

"Nu suntem un cuplu"

"Nu suntem un cuplu"

Poate ți s-a întâmplat ca oamenii din jurul vostru să vă confunde cu un cuplu. Totuși, un semnal roșu că el te vede doar ca pe o prietenă este atunci când el declară sus și răspicat: "Nu suntem un cuplu". Dacă ar simți ceva mai mult pentru tine ar lăsa acea portiță deschisă și s-ar bucura la gândul că arătați foarte bine împreună.

Citește și: Cum am aflat că bărbatul cu care aveam o relație era căsătorit

Surse foto: IStock

Articolul urmator 7 semne care iti arata ca ii pasa mai mult decat crezi

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.