Adevarata Stare de Bine
Nu Skin
YOUNG&BEAUTIFUL

9 superstiții în dragoste care te ajută să îți găsești perechea

Luni, 25.04.2016

Simţi că nimic din ceea ce ai făcut până acum nu te-a ajutat să îţi găseşti sufletul-pereche? Stai deseori și te întrebi cum de alți oameni își găsesc parteneri de cuplu atât de ușor? Poate că ar trebui să urmezi exemplul altor persoane şi să respecţi câteva superstiţii în dragoste

Află ce obiceiuri te pot duce mai aproape de dragostea la care visezi!

Superstiții în dragoste menite să cheme iubirea în viața ta

1. Caută dragostea în funcție de fazele lunii

Există o superstiție conform căreia a 7-a zi după Luna plină este cea mai bună perioadă în care două persoane se pot îndrăgosti la prima vedere. Nu îți rămâne decât să îți notezi pe calendar zilele în care are loc această fază a lunii și să îți faci calculele necesare. AICI găsești datele exacte pentru tot anul 2016! Tot ce trebuie să faci este să ieși în oraș și să socializezi cât mai mult în acea zi. Merită să încerci!

2. Puneți o dorință în fiecare noapte la 11:11 pm

Se spune că această oră este magică. Dacă îți pui cu ardoare o dorință exact în acel moment, sunt șanse mari să se îndeplinească. Cum dorințele din iubire sunt cele mai pătimașe și mai sincere, ritualul este mult mai puternic. Testează această teorie și vezi dacă are vreun efect asupra vieții tale sentimentale.

3. Ai grijă să nu te atingă nimeni cu mătura peste picioare

Una dintre cele mai vechi superstiții în dragoste pune în centrul atenției un obiect din gospodărie – mătura. Atunci când face cineva curat pe lângă tine, ai grijă să nu te atingă cu mătura peste picioare. Se spune că îți scad șansele de a te căsători.

4. Colțurile camerei îți știu ursitul

Oricât ar părea de ciudată această superstiție în dragoste, unele fete mărturisesc că a avut efect în cazul lor. Tot ce trebuie să faci este să te uiți în cele patru colțuri ale camerei tale și să alegi câte un băiat pentru fiecare dintre ele, înainte de culcare. Primul colț la care vei privi dimineața, după ce te vei trezi, îți indică faptul că acel băiat te iubește. Dacă îți dorești să ai pe cineva lângă tine, ar trebui să iei atitudine.

5. Ghicește pe ce obraz ai o geană căzută

Îți mai amintești de acel obicei din copilărie când cineva îți spunea că pe obraz ai o geană căzută, iar tu trebuia să ghicești pe care dintre ei? Atunci erai entuziasmată doar pentru că ghicisei unde era, dar nu știai că este vorba despre o superstiție în dragoste. Așadar, dacă vrei să atragi în viața ta un bărbat perfect pentru tine, pune geana în sân și rostește în șoaptă o dorință aprigă.

6. Cea mai puternică superstiție de Revelion

Cu siguranță știi că sunt multe superstiții în dragoste legate de noaptea dintre ani. Se spune că este bine să îți săruți iubitul fix la miezul nopții, pentru a rămâne împreună și în anul care urmează. De asemenea, se spune că este și mai bine să te săruți cu un bărbat dacă ești singură. Nu este atât de simplu să faci acest gest romantic, dar măcar te vei asigura că îți chemi norocul în dragoste.

7. Nu renunța la felia de tort servită la nunți

Indiferent că te grăbești să pleci ori că urmezi o dietă de slăbit, nu refuza o felie din tortul mirilor. Acest obicei poate atrage o parte din norocul tinerilor căsătoriți și în viața ta. Poate că anul următor tu vei fi cea care va organiza o nuntă.

8. Rupe iadeșul împreună cu o prietenă necăsătorită

Dacă te întrebi ce este iadeșul, află că este un os de la pieptul păsărilor în formă de furcă. Conform unor superstiții în dragoste, acest obicei nu îndeplinește doar dorințe, ci te ajută să afli și când te vei căsători. Prin urmare, dacă ai vreo prietenă necăsătorită, invit-o să rupă acest os împreună cu tine. Cea care rămâne cu bucata mai mică în mână se va căsători prima, iar cealaltă va avea mai mult de așteptat până la fericitul eveniment.

9. Coada mărului îți spune cine îți este sortit

Mărul este unul dintre fructele cel mai des întâlnite în ritualuri de iubire, așa că nu este de mirare că este și în centrul superstițiilor în dragoste. Dacă vrei să afli cine îți este ursit, pentru a-l găsi mai ușor, răsucește coada unui măr, în timp ce spui diferite nume de bărbați (cunoscuți ori străini). Reține numele celui pe care îl rostești chiar atunci când se desprinde coada mărului. Acest bărbat îți este destinat.

Cunoști și alte superstiții în dragoste? Obișnuiești să ții cont de astfel de obiceiuri?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.2 (18)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

  Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

  Cauta un furnizor in zona ta

  Ai nevoie de un SFAT?

  Adauga o intrebare la care vrei sa primesti raspuns. Comunitatea DivaHair te ajuta.

  întreabă

  LIKE si intra in universul divelor!