Nu Skin
Adevarata Stare de Bine

A cunoscut-o în 1972 și s-a îndrăgostit pe loc. Mesajul lui către ea după 44 de ani

Viorica Ghinea

Ți s-a întâmplat vreodată să te îndrăgostești la prima vedere și să nu îți mai poți lua gândul de la persoana respectivă, chiar dacă între voi nu s-au întâmplat prea multe lucruri? Dar să întâlnești persoane care să te facă să îți dai seama cât de prețioasă este viața ta? Dacă da, atunci cu siguranță vei înțelege ce a fost în sufletul unui bărbat din Boston.

Citește povestea unui bărbat care se hotărâse să se omoare chiar în ziua în care și-a întâlnit iubirea vieții lui!

Povestea unei întâlniri care a salvat o viață de om

Un bărbat din Boston a hotărât să publice un anunț pe site-ul craiglist.com la 44 de ani după ce a cunoscut o persoană specială. A întâlnit-o pe această femeie de Revelion, în 1972, pe o vreme ploioasă, chiar în ziua în care se hotărâse să se omoare.

Bărbatul povestește că înainte cu o săptămână, la comanda lui Richard Nixon și Henry Kissinger, el a bombardat Hanoi, capitala Vietnamului. „Câte case am distrus, câte vieți am curmat nu voi ști niciodată”, mărturisește el. În ochii superiorilor el și-a servit țara onorabil și a fost decorat, dar în sufletul lui s-a schimbat ceva. Măcinat de vină, a decis să plece la o plimbare sperând că ploaia va alunga sentimentul pe care îl avea pe suflet, dar nu înainte de a-și scoate pistolul din dulap.

cuplu

În timp ce se întorcea spre apartament cu gândul de a-și lua viața, a văzut-o pe ea. „Nu am văzut niciodată ceva mai frumos”, a scris el în anunț. „Când am venit sub balcon lângă tine, te-ai uitat la mine cu ochii tăi mari și verzi, mi-am dat seama că plânsesei.” A intrat cu ea în vorbă, apoi au mers să bea împreună o cafea.

După o oră în care au vorbit despre viața lor de parcă ar fi fost vechi prieteni, el și-a cerut scuze și a mers la baie. Acolo s-a privit în oglindă întrebându-se dacă ar trebui să o sărute, să îi povestească de bombardament sau dacă pur și simplu ar trebui să se întoarcă la pistolul care îl aștepta acasă.

În timp ce se întorcea spre masă, inima îi bătea tare în piept și și-a imaginat cum ar fi fost viitorul alături de ea. Dar când s-a apropiat de scaun, ea nu mai era acolo. Nu îi lăsase niciun număr de telefon, niciun bilet, nimic. A fost devastat. „M-am întors în acel loc în fiecare zi, timp de un an, dar nu te-am mai văzut niciodată”, mărturisește el. Era atât de chinuit că nu știa ce s-a întâmplat cu ea, de ce îl abandonase, încât i s-a părut mai interesant să afle decât să se mai gândească la sinucidere.

Sunt un bărbat în vârstă acum și recent am povestit întâmplarea unui prieten. El mi-a sugerat să te caut pe Facebook. I-am spus că nu știu nimic despre Facebook și că tot ce știu despre tine este prenumele și că ai trăit cândva în Boston. Și chiar dacă printr-un miracol ți-aș găsi profilul, nu știu sigur dacă te-aș mai recunoaște. Timpul este crud în sensul ăsta.”

barbat in varsta

Bărbatul continuă: „Fiica prietenului meu, sentimentală din fire, m-a condus către site-ul craiglist.com la legături pierdute.” Dar după atâtea întrebări fără răspuns și atâtea nopți nedormite, el a realizat că legătura dintre ei nu fusese niciodată pierdută.

„Am dus o viață bună în acești ani. Am iubit o femeie bună. Am crescut un bărbat bun. Am văzut lumea. Și m-am iertat pe mine însumi. Și tu ești motivul pentru toate aceste lucruri. Am inspirat în plămâni spiritul tău în acea după-amiază ploioasă, nici nu îți poți imagina recunoștinta mea.”

Bărbatul își încheie anunțul în felul următor: „Așadar, oriunde ai fost, oriunde ești și oriunde te vei duce, nu uita, încă ești cu mine.”

Ce părere ai despre această poveste emoționantă? Crezi că este suficient să vezi un om o singură dată în viață și să nu îl mai poți uita până când închizi ochii de tot?

 

Citește și una dintre cele mai emoționante povești despre pisici!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

4.6 (11)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta

    LIKE si intra in universul divelor!