Această femeie își face parfum din secrețiile sale vaginale, pentru a atrage bărbați

Această femeie își face parfum din secrețiile sale vaginale, pentru a atrage bărbați

Lorena Teacă

Toate femeile își doresc să fie în centrul atenției și să fie apreciate de bărbați, dar Rachel Khona a apelat la o soluție neobișnuită pentru a le atrage atenția posibililor pretendenți. În speranța că va atrage cât mai multe persoane de sex opus, ea și-a creat propriul parfum din... secrețiile sale vaginale. 

Înainte să te îngrozești, află că teoria lui Khona nu este chiar fără fond. Ideea femeii are la bază cercetările potrivit cărora feromonii eliminați de secrețiile vaginale au un efect afrodiziac. Rachel Khona nu și-a făcut propriul laborator în care să facă esența care să înnebunească bărbații, ci pur și simplu și-a aplicat pe încheieturi secrețiile vaginale, apoi a pulverizat parfumul obișnuit pe care îl folosea.

Specialiștii nu sunt însă de acord cu metoda femeii. Christine Greves, medic ginecolog la un Spital din Florida, a declarat pentru health.com că, deși feromonii stimulează atracția sexuală, nu există nicio dovadă că ar avea aceleași efecte din aceste secreții.

„Nu există mult sprijin științific în această privință, astfel încât nu este ceva ce aș recomanda”, a afirmat medicul.

O femeie care ține în palme un parfum

În plus, gestul nu este deloc igienic. Doctor Greves a afirmat că lichidul vaginal, ca multe alte secreții din organism, poate conține germeni. Chiar dacă nu există dovezi că agenții patogeni pot fi răspândiți astfel, trebuie să ai mare grijă, dacă ai de gând să încerci așa ceva.

Nici Khona nu consideră că acesta este secretul cuceririi unui bărbat. Femeia a scris despre experiența sa într-un articol publicat pe Medium.com, dezvăluind că nu a reușit să atragă mai mult de câteva zâmbete și gesturi de politețe.

„Dacă o mulțime de bărbați îmi cădeau la picioare, m-aș fi simțit diferit”, a afirmat aceasta. 

Tu ce părere ai despre această tehnică de atracție, ai încerca-o?

Surse foto: iStock

Articolul urmator
10 semne că își pierde interesul față de tine și cum să le gestionezi
10 semne că își pierde interesul față de tine și cum să le gestionezi
Ce fel de parfum ti se potriveste?
Incepe quiz
Ce fel de parfum ti se potriveste?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

1 (2)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.