Acesta este cuplul perfect din zodiac

Acesta este cuplul perfect din zodiac

Redactor Divahair.ro

Compatibilitatea este o enigmă pe care toate cuplurile din lumea aceasta încearcă să o dezlege. Se spune că ajută la funcționarea perfectă a relației și că este secretul care stă în spatele poveștii de dragoste ideale.

Potrivire fizică, sexuală, mentală, spirituală - sunt trăsăturile care descriu compatibilitatea perfectă și pe care un singur cuplu din zodiac le deține.

Haideți să aflăm cine este cuplul din zodiac care se potrivește pe toate planurile!

Berbecul și Vărsătorul reprezintă cuplul cel mai compatibil din tot zodiacul. Aceste două semne astrale se potrivesc în absolut tot, dacă ținem cont de calitățile pe care le are fiecare sex al acestor zodii.

Nu va exista niciun moment de plictiseală între cei doi, nu cunosc semnificația cuvântului „rutină” și rămân interesanți unul pentru celălalt tot restul vieții.

Iată de ce!

Berbecul este o zodie masculină, de foc, activă, guvernată de planeta Marte, care stimulează energia fizică, virilitatea, dominația și curajul. Berbecul apreciază cu greu sentimentele celor din jur, fiind concentrat mai mult pe ale sale. Aici intervine Vărsătorul, care are misiunea cea mai importantă, aceea de a-i gâdila orgoliul și de a-l face pe Berbec să se simtă tot timpul la înălțime. La mijloc este vorba despre un echilibru tacit, pe care Vărsătorul se angajează să-l păstreze, tolerându-i aroganțele și vanitatea partenerului Berbec.

În același plan afectiv, Berbecul iubește intens, pasional și pentru totdeauna. Sunt printre cei mai fideli membri ai zodiacului, lucru înțeles foarte bine de Vărsător.

Sentimentele Vărsătorului sunt la fel de intense când își descoperă jumătatea. Are capacitatea de a analiza foarte clar care sunt șansele de supraviețuire ale unei relații și este conștient că în cea cu Berbecul are parte numai de câștiguri din acest punct de vedere: simțul umorului foarte dezvoltat al amândurora îi ajută să depășească momentele grele, iar simțul unității, loialitatea, spiritul de aventură și, pe alocuri, comoditatea sunt trăsături care se regăsesc în proporție de 50-50 la acești doi nativi ai zodiacului.

Așadar, asprimea și, uneori, violența de care este capabil Berbecul în relație pot fi echilibrate perfect de calmul, candoarea, voioșia și prietenia Vărsătorului.

În plan intelectual, Berbecul și Vărsătorul formează, din nou, cuplul perfect. Fiind zodie predominant intelectuală, la fel ca  Vărsătorul, Berbecul este creativ, activ, tot timpul pus pe fapte mari. Vărsătorul, la rândul său, este marcat de imaginația creatoare, completându-i perfect aspirațiile Berbecului. Originalitatea, deschiderea către nou și nonconformismul Vărsătorului sunt aspecte care, din punct de vedere mental, intelectual, duc la o potrivire 100% a celor două zodii.

Tu ai întâlnit astfel de cupluri până acum?

Articolul urmator
Cum să știi dacă este o aventură de vară sau o relație reală
Cum să știi dacă este o aventură de vară sau o relație reală
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!
Incepe quiz
Află ce limbaj al iubirii foloseşti și îți spunem ce bărbat din zodiac e perfect pentru tine!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

3.7 (76)
Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.