Află când are de gând partenerul să te ceară de nevastă în funcție de zodie!

Află când are de gând partenerul să te ceară de nevastă în funcție de zodie!

Viorica Ghinea, redactor

Orice femeie implicată într-o relație serioasă cu bărbatul iubit se gândește cu entuziasm și teamă în același timp la momentul în care el îi va adresa întrebarea cea mare. Nu ești tu de vină dacă el încă nu îndrăznește să te ceară de soție, ci semnul lui astrologic sub influența căruia s-a născut.

Citește când are de gând un bărbat să te ceară de nevastă, în funcție de zodia în care s-a născut!

Când te va cere în căsătorie – momentul stă scris în stele

Berbec

Bărbatul Berbec este o fire impulsivă și pasională, gata de orice pentru femeia iubită. Când se îndrăgostește până peste cap, nu mai ține cont de nimic și de nimeni. Te poate cere fulgerător de nevastă, iar apoi să regrete că va renunța la libertatea lui. La polul opus, dacă nu are sentimente prea puternice pentru tine, nu te va cere prea curând de nevastă, ci va amâna momentul la nesfârșit, până când îți vei ieși din minți.

Taur

Spre deosebire de alți nativi, bărbatul Taur nu are nimic împotriva căsătoriei. El nu ia totuși această decizie importantă până nu este sigur că se află lângă femeia potrivită. Va face acest pas în viața lui sentimentală doar după ce s-a gândit bine. Nu îl lăsa să stea prea mult pe gânduri, ci ajută-l să ia mai repede această decizie. Convinge-l că tu ești cea lângă care trebuie să rămână.

Gemeni

Nu este ușor să convingi un bărbat născut în zodia Gemeni să se căsătorească cu tine. El este imatur, așa că nu ia în serios ideea mariajului. În plus, dacă se gândește bine, chiar îi este teamă de acest pas, așa că preferă să îl realizeze cât mai târziu cu putință, și atunci împins, chiar bruscat, de parteneră ori de mama lui.

Rac

Nu trebuie să îți faci griji în privința bărbatului din zodia Rac. Te va cere de nevastă cât de curând. Căsătoria este un lucru serios pentru el și se dedică trup și suflet familiei. Nu trebuie să fie îndrăgostit până peste cap pentru a face acest gest, ci doar să fie sigur că are lângă el o femeie cu care se poate înțelege.

Leu

Burlăcia este comoara de preț a nativului Leu. Aproape că este în stare să piardă femeia iubită doar ca să stea cât mai mult timp necăsătorit. Nu îl presa, pentru că îl vei pierde! În schimb, dovedește-i că tu ești femeia de care are nevoie în viața lui, cea fără de care nu va putea să trăiască fericit, iar situația se va schimba.

Fecioară

Bărbatul Fecioară știe ce vrea de la viață, așa că nu stă pe gânduri dacă să te ceară de nevastă ori nu. El își dorește să își întemeieze o familie din tinerețe, însă nu vrea orice femeie lângă el, ci una care să se ridice la nivelul așteptărilor lui. Ai grijă, este destul de pretențios!

Balanță

Nici reprezentantul acestui semn astrologic nu se grăbește să ajungă primul la starea civilă. Pentru a-l face să te ceară de nevastă, va trebui să îți bați mult capul cu el. Până la urmă va accepta de dragul tău să semneze și actele, momentul de care se teme atât de mult în viață.

Scorpion

Scorpionul nu se căsătorește niciodată de tânăr, însă, dacă este sigur de ceea ce vrea, aleasa inimii lui nu va scăpa de el cu una, cu două. Așadar, dacă îți spune cu ardoare în fiecare zi că te iubește, nici cererea lui în căsătorie nu va întârzia prea mult. Dar nu te aștepta la o cerere romantică și plănuită, ci la una spontană și banală. Nu va sta prea mult pe gânduri înainte să îți propună să îți împarți viața cu el.

Săgetător

Și bărbatul Săgetător se numără printre cei care își iubesc libertatea. Dacă va simți că îi este îngrădită în vreun fel, nu va sta pe gânduri, ci va renunța la relația respectivă. Va dori să își împartă viața cu tine doar dacă este sigur că îi împărtășești aceleași principii.

Capricorn

Capricornul își dorește o familie, dar amână mereu momentul. Împlinirea profesională va ocupa mereu primul loc în viața lui, așa că nu te va cere de nevastă până nu va obține ceea ce își dorește. Nici măcar dacă te rogi de el nu vei reuși să îl faci să își schimbe părerea, așa că mai bine aștepți.

Vărsător

Nativul acestei zodii nici măcar nu vrea să audă de nuntă, așa că nu vei reuși să îl convingi prea ușor să te ceară de soție. Ține atât de mult la libertatea lui, încât nici măcar pentru femeia pe care o iubește cel mai mult nu pare să fie dispus la un compromis. Femeile care se gândesc să îl agațe de ele cu un copil s-ar putea să rămână cu buza umflată. Poate după 40-50 de ani să îi mai vină și lui mintea la cap!

Pești

Bărbatul Pești visează la căsătorie și la femeia perfectă, dar nu se grăbește să se însoare. Nu îl întreba de ce, pentru că nici el nu știe exact ce așteaptă. Mai bine preia tu inițiativa, altfel vei ajunge la capătul răbdării. Bineînțeles, nu te îndemnăm să te așezi cu inelul în fața lui, ci să îi bați apropouri. Poate așa va înțelege că este cazul să vă căsătoriți.

Tu ce crezi? Te va cere de nevastă în curând ori nu? Ține cont de prezicerile astrelor!

Articolul urmator
Frică de angajament sau pur și simplu ești în relația greșită? Adevărul se află chiar în fața ta
Frică de angajament sau pur și simplu ești în relația greșită? Adevărul se află chiar în fața ta
Ce fel de nevasta vei fi: buna sau rea?
Incepe quiz
Ce fel de nevasta vei fi: buna sau rea?

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

2.9 (17)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.