Nu Skin

Află care este ziua în care rata infidelității la bărbați este de trei ori mai mare

Redactor Alexa Galgau

Site-urile de matrimoniale și cele create special pentru înșelat nu sunt privite cu prea multă indulgență de către persoanele mai conservatoare, dar ele pot fi chiar utile din anumite puncte de vedere. De pildă, ele ne oferă niște informații despre obiceiurile ambelor sexe când vine vorba despre relații sau înșelat, pe care nu am avea cum să le culegem din altă parte. Așa se face că un site folosit pentru înșelat a scos la iveală o informație surprinzătoare despre infidelitatea la bărbați: se pare că există o dată anume în calendar în care aceștia au tendința de a călca strâmb.

barbat care se uita dupa alta femeie

Infidelitatea la bărbați: ziua în care cei mai mulți înșală

De obicei, ne începem luna ianuarie în forță, cu acele dorințe de an nou pe care vrem să le îndeplinim: să ne lăsăm de fumat, să mâncăm mai sănătos, să mergem la sală etc. Însă unii bărbați încep noul an cu o... aventură. Nu este deloc o veste plăcută, dar există un motiv pentru care rata infidelității este mult mai mare an de an, la o dată anume: a doua zi de luni de după Crăciun. În 2017, această dată este 9 ianuarie. 

Un stie de matrimoniale a publicat niște date care ar trebui fie să ne îngrijoreze, fie să ne amuze. Se pare că există o tendință generală a reprezentanților sexului tare de a-și înșela partenerele la început de an, iar motivul este unul cât se poate de surprinzător. Deși sărbătorile de iarnă ar trebui să fie o perioadă în care îndrăgostiții se apropie, bărbații privesc acea perioadă mai degrabă ca pe una de „încarcerare”, în care le este limitată foarte mult libertatea. Știm cu toții cât de important este pentru bărbați să nu se simtă deloc sufocați într-o relație și se pare că de Crăciun și de Revelion se întâmplă tocmai acest lucru, pentru că trebuie să petreacă cea mai mare parte a timpului cu partenera și familia ei. 

Site-ul de dating care a oferit această informație are 3.3 milioane de utilizatori și se pare că an de an activitatea acestora crește enorm imediat după Anul Nou. Totodată, în ianuarie 2016, de pildă, s-au înregistrat de 3 ori mai mulți utilizatori decât în mod normal. În plus, a fost realizat și un chestionar la care au răspuns 13.000 de utilizatori, care au declarat că sunt mult mai activi în luna ianuarie, iar 52% dintre ei au spus că vor să își redobândească libertatea după sărbători. 

barbat care isi verifica telefonul

În perioada sărbătorilor de iarnă, cu toții petrecem atât de mult timp cu familia, încât imediat după aceea apare o dorință de a face ceva nou și incitant. În cazul anumitor bărbați, acest lucru poate fi echivalent cu o aventură, dar desigur că nu este obligatoriu. Și, dacă stăm să ne gândim, faptul că activitatea crește pe site în acea perioadă nu înseamnă că toți bărbații care îl utilizează ajung să înșele, ci uneori poate fi vorba și de un mic flirt nevinovat, care să le mai condimenteze viața, o reacție perfect normală, care nu ar trebui să ducă la certuri. 

Așadar, chiar dacă 9 ianuarie 2017 este data la care se spune că infidelitatea bărbăților va fi mai mare, tu nu trebuie să îl suspectezi pe partenerul tău de așa ceva. Iar dacă ești împreună cu genul de bărbat care înșală, o va face indiferent de dată și de eforturile tale de a opri acest lucru!

Citește și cum să treci peste infidelitate în relație!

Cum ti s-a parut articolul? Voteaza!

0 (0)

Vezi cele mai noi video-uri de pe divahair.ro

Abonează-te la newsletterul DivaHair!
Va rugam sa completati campurile necesare.

    Ti-a placut articolul? Urmareste DivaHair pe Facebook sau pe mail!

    Cauta un furnizor in zona ta